Şimdi Ara

Bulunamayan müzik dosyaları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, Windows 8.1 kullanıyorum ve ilk defa başıma gelen ve bir türlü çözüm bulamadığım bir sorunum var, hard diskim doldu görünüyor ve temizlemek için ekteki resimde göreceğiniz üzere bolca yer tutan müzik dosyalarını silmek istedim ama ne var ki neredeyse tüm klasörleri tek tek aramama rağmen bir tane bile müzik dosyası bulamadım, ne var ki daha öncede bilgisayara mp3 vs müzik yüklediğimi hatırlamıyorum, aklıma itunes içinde olan yedeklemelerdeki müzikler olabilir mi sorusu geldi ve tüm itunes yedeklemelerini sildim ancak sonuç aynı, sizden fikir ve yorumlarınızı bekliyorum, teşekkür ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: quars

Arkadaşlar merhaba, Windows 8.1 kullanıyorum ve ilk defa başıma gelen ve bir türlü çözüm bulamadığım bir sorunum var, hard diskim doldu görünüyor ve temizlemek için ekteki resimde göreceğiniz üzere bolca yer tutan müzik dosyalarını silmek istedim ama ne var ki neredeyse tüm klasörleri tek tek aramama rağmen bir tane bile müzik dosyası bulamadım, ne var ki daha öncede bilgisayara mp3 vs müzik yüklediğimi hatırlamıyorum, aklıma itunes içinde olan yedeklemelerdeki müzikler olabilir mi sorusu geldi ve tüm itunes yedeklemelerini sildim ancak sonuç aynı, sizden fikir ve yorumlarınızı bekliyorum, teşekkür ederim.

Hocam w8 hiç kullanmadım. W7 de bulamadığım müzik video vs dosyaları arama çubuğuna mp3,wma,mpeg,mp4,işte resimler için jpeg, png falan yazıyorum. Çıkan sonuçlardan dosya yolunu bulup siliyorum. Ayrıca pc içinde dosya bulucu programlar var. Resim, müzik, video falan ayrı ayrı arayabiliyor. Bi ara kullanmıştım. Google'da bi araştır istersen.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: quars

Arkadaşlar merhaba, Windows 8.1 kullanıyorum ve ilk defa başıma gelen ve bir türlü çözüm bulamadığım bir sorunum var, hard diskim doldu görünüyor ve temizlemek için ekteki resimde göreceğiniz üzere bolca yer tutan müzik dosyalarını silmek istedim ama ne var ki neredeyse tüm klasörleri tek tek aramama rağmen bir tane bile müzik dosyası bulamadım, ne var ki daha öncede bilgisayara mp3 vs müzik yüklediğimi hatırlamıyorum, aklıma itunes içinde olan yedeklemelerdeki müzikler olabilir mi sorusu geldi ve tüm itunes yedeklemelerini sildim ancak sonuç aynı, sizden fikir ve yorumlarınızı bekliyorum, teşekkür ederim.

Ayrıca aklıma geldi dr, ben ccleaner programı kullanıyorum. Onda da dosya bulma özelliği var. Onu da deneyebilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.