Şimdi Ara

-bulundu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
174
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar ps2 de bi oyun vardi robot kontrol ediyorduk transformers gibiydi ama onla bi alakasi yok.

boyle bi gezegene geliyoduk uzay gemisiyle iniyoduk buyuk robot canavarlari ölduruyoduk motora falan biniyoduk

oldurdugumuz canavarlar tek gozlu buyuk makineler falandi tabi bir suru canavar vardi

oyun tps di ama fps halinede girebiliyoduk sanirim

ilk bolumde gemimiz patliyodu gezegene iniyodum canavarlari vura vura iniyorduk kizil bi renkteydi etraf muzikler falan gerilimli idi.

ps2 de cok asiktim oyuna uzun zaman oldu kaybettim isminode unuttum hatirlayan varsa super olur

edit: buldum robotech invasion

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NaughtyPLYR -- 13 Mart 2015; 0:47:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ea yapımı Time splitters olabilir mi ?
  • yok. grafikleri guzeldi yani o zamana gore ve insan degildik boyle herkes robot gibiydi ama tabi icinde insanlar vardir belki ama heo robot kiyafetliydik kullandgmz silahlar falan uzay silahiydi

• benim de aradığım bir oyuna benziyor anlattıkların. PC'de oynamıştım. bu oyunu bulmayı çok istiyorum.

ama benim oynadığım oyunun grafikleri PS3 oyunu gibiydi. oyun başlarken robotuz ve kırmızı bir gezegene iniyoruz. birsürü robot savaşıyorduk. TPS idi oyun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 13 Mart 2015; 0:37:52 >
  • aynen adamimizin gemisi falan patliyordu boyle hikayesinide hatirliyorum biraz

hatta oyunuu ilk actigimizda uzun bi sure hikaye anlatiyordu x x basip geciyordum boyle gemiler gezegene iniyodu killzoneda ki gibi

ben ps2de oynadim ama grafikleri guzeldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NaughtyPLYR -- 13 Mart 2015; 0:39:43 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.