Şimdi Ara

BULUNDU - KAGITHANEDE CALINAN MOTOR 07.01.2018 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
127
Cevap
1
Favori
13.913
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
649 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Kara Komite

Geçmiş olsun sen kendin uğramazsan bulamazsın polis savcı falan takmaz ülkede hırsızlık suç değil malum :)

Benim de telefonum çalınmıştı tek tek kamera kayıtlarını buldum adamın fotoğrafını videosunu falan götürdüm karakola, polis dedi ki ben nereden bulayım bu adamı istanbul buna bzneyen adamlarla dolu. savcılığa başvurdum basit bir hırsızlıktan adam mı içeri atalım zaten hapishaneler dolu dedi. Anlayacağın 3-4 aylık maaşı bedavadan adama vermiş olduk bize de soğuk su içmek kaldı

valla hocam aynen öyle,

bende daha önce çalıntı haberlerini polislerin olaylara karşı tavrını okuyunca şaşıp kalıyodum başıma gelincede nelerle karşılaşacağımı tahmin ettiğim için fazla garip gelmedi inşallah bulunur ne diyeyim sizede geçmiş olsun bu arada

• Geçmiş olsun.

O kadar polis neden işe alıyorlar merak ettim. Her yerin güvenlik kamerası ve akıllı telefonla dolu olduğu günümüzde görüntü bulamamak imkansız. Buna rağmen insanlar korkmadan hırsızlık yapabiliyor...

Güncel polis işe alım ilanı :

Aranan özellikler : Siyah cam filmi kontrol elemanı.
  • Geçmiş olsun,

İşiniz polise kaldiysa bulamazsiniz...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Genelde benzin bitene kadar dolaşıp bırakırlar. 2 3 gün sonra gelirler hala ordaysa götürürler. Takip cihazı falan var mı diye kendilerince aldıkları önlem. Motorcu Abi diye bir youtube kanalı var onlar geçenlerde bir tane buldu. Zaman geçmeden instagramdan ulaş bel ki bir şeyler yapılabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SuwaTr

Genelde benzin bitene kadar dolaşıp bırakırlar. 2 3 gün sonra gelirler hala ordaysa götürürler. Takip cihazı falan var mı diye kendilerince aldıkları önlem. Motorcu Abi diye bir youtube kanalı var onlar geçenlerde bir tane buldu. Zaman geçmeden instagramdan ulaş bel ki bir şeyler yapılabilir.

şimdi yazdım instagramdan yardımcı olurlar umarım
  • hocam bu motosiklet hırsızları parçalayarak satıyor diyorlar, birinin yarış motosikleti çalınmıştı gidiş o gidiş. sonradan hırsızı yakalamışlar ama motosiklet hala ortaya çıkmadı. büyük ihtimal parçalayıp satıyorlardır.
  • more34 kullanıcısına yanıt
    İnstagramdan yazsaydın

• Geçmiş olsun En kısa zamanda sapasağlam bulmanız ve ulaşmanız dileğiyle İyi akşamlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SuwaTr

İnstagramdan yazsaydın

yazdım yazdım hocam ordan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi more34 -- 1 Aralık 2017; 20:50:4 >
  • Hırsızlık pek suç gibi değil bizim adalet sistemimizde. Bunu hırsızlığa uğrayan bilir

• Yeni Turkiyeye hosgeldiniz. Hapisaneler adam dolu o hirsiza birsey olmaz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim 2012 model 40bin Tl ederi olan 600RR çalındı polisin umrunda olmadı.

Biz uğraştık araştırdık parçalayıp satan ekibi bulup polise teslim ettik ama gel gör ki bunlar serbest bırakıldı 1 hafta sonra başkasinin motoru çaldılar.

Her ne kadar yasaları savunsamda durum böyle olunca kendi adeletini sağlayacaksın.

Netice olarak paramı da alamadım parça olarak motorumun birazını aldım o kadar uğraştıp sıkıntıya düşmem yanıma kar oldu

• Ulan millet iyice alıştı hırsızlığa, bildiğin ekmek kapısı oldu bu hırsızlık. Nereden öğrendik bu hırsızlığı anlamıyorum ki

• geçmiş olsun.aynı şerefsizler mi bilmiyorum ama sabaha karşı hamidiye mahallesinde 8-10 arabanın camını kırıp teybini çalmaya çalışmışlar
  • inşallah bulunur kardeş...
  • Umarım motorunu geri alırsın
  • Çok geçmiş olsun, benim de geçen hafta telefonum çalındı ve şuan öfkeden deliye döndüm. Siz kameralara bakmak için kağıt almışınız bende metrobüs duraklarındaki mobeselere bakmak için nereye başvurmalıyım. Çünkü kesin olarak 2 metrobüs durağı ve metrobüs içinde kaybettim bu üçünden birinde. Sizce ne yapmalıyım?
  • motor pazarlarına, internette motor ilanlarına vs bakın geçmiş olsun. bendede motor var alarm ve zincir kilit kullanıyorum. birdahakine tavsiye ederim.
  • kameralara bakmak senin için zor mu her şeyi polis yapacak yani? bu kafayla sen çok eşya çaldırırsın.

hırsız konuyu görünce acıyıp geri mi verecek konunun neresinden tutsan elinde kalıyor gereken neyse yap

• desteğiniz için teşekkürler,

@fat33 çok büyük talihsizlik ne diyeceğimi bilemedim

@--kemal-- 155i ara istersenki (muhtemelen aramışsındır diye düşünüyorum) sonra karakolda durumdan bahset muhtemelen direk kağıt verirler

@yunusesss ara ara farklı filtrelerle takip ediyorum, en iyisini yapıyosunuz, saolun
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.