< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi more34 -- 10 Nisan 2018; 14:48:48 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi more34 -- 10 Nisan 2018; 14:48:48 > |
Geçmiş olsun, konuya oy verelim yukarılara çıksın.
|
Geçmiş olsun.
O kadar polis neden işe alıyorlar merak ettim. Her yerin güvenlik kamerası ve akıllı telefonla dolu olduğu günümüzde görüntü bulamamak imkansız. Buna rağmen insanlar korkmadan hırsızlık yapabiliyor... Güncel polis işe alım ilanı : Aranan özellikler : Siyah cam filmi kontrol elemanı. |
Hırsızlık bir suçtur ve suçluları yakalamak vatandaşın değil polisin görevidir.
|
Geçmiş olsun sen kendin uğraşmazsan bulamazsın polis savcı falan takmaz ülkede hırsızlık suç değil malum :)
Benim de telefonum çalınmıştı tek tek kamera kayıtlarını buldum adamın fotoğrafını videosunu falan götürdüm karakola, polis dedi ki ben nereden bulayım bu adamı, istanbul buna benzeyen adamlarla dolu. savcılığa başvurdum basit bir hırsızlıktan adam mı içeri atalım zaten hapishaneler dolu dedi. Anlayacağın 3-4 aylık maaşı bedavadan adama vermiş olduk bize de soğuk su içmek kaldı |
kameralara bakarak delil toplamak vatandaşın göreviyse karakolda göbek büyüten amcalara ne için para veriyorlar?
|
Benim ofisi soydular görüntüler var. Polise götürdüm sen bak bul dedi. Taradım görüntüleri 15 dk lik özet götürdüm. Onu bile açıp 3 dk sına baktılar. Sonra ülkeden gitmek isteyenler hain deyip şaşırıyorlar. Kalmak isteyenlere şaşırmak lazım.
|
Hırsızlık pek suç gibi değil bizim adalet sistemimizde. Bunu hırsızlığa uğrayan bilir
|
Ankara'dakiler anca devlet büyüklerinin yol güzergahında konvoy güvenliğini sağlama görevi yapıyorlar
|
Geçmiş olsun hocam ülkede böyle şerefsizlikler çok oluyor maalesef...
İnşallah en kısa zamanda bulursunuz bıraktığınız gibi, bonus olarak da çalan kişiyi döversiniz umarım... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kara Komite -- 2 Aralık 2017; 11:1:33 > |