Bildirim
Bu paketi bilen varmı? 01.01.2011
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
bunun için bile konu açmıssınız tebrik ediyorum.. türkçe yazıyor sanırım orda -
quote:
Orijinalden alıntı: M_aTRa_X
bunun için bile konu açmıssınız tebrik ediyorum.. türkçe yazıyor sanırım orda
Sitesinde böyle bir paket yok müşteri hizmetlerininde haberi yok sadece online işlemlerde çıkıyor ilginç olan bu dostum. -
tam benlik bir paket ama benim online işlemlerde çıkmadı bu?
bu ekran görüntüsünü siz mi aldınız başka bir yerden mi aldınız resmi?
(başka bi yerden aldıysanız fake olması muhtemeldir diyeceğim..) -
quote:
Orijinalden alıntı: berden
tam benlik bir paket ama benim online işlemlerde çıkmadı bu?
bu ekran görüntüsünü siz mi aldınız başka bir yerden mi aldınız resmi?
(başka bi yerden aldıysanız fake olması muhtemeldir diyeceğim..)
Yok dostum siteden aldım ama az önce yine girdim siteye kaldırılmış anlamadım ttnet ne yapmaya çalışıyor. -
Yahu benim de çok hoşuma gitmişti bu paket, hatta diğer başlıkta da sormuştum. Ama baktım, şimdi yok... Ne anlama geliyor acaba bu durum? -
inş. geri gelir ama sanmıyorum bir yanlışlık oldu her halde. TTnet yetkileri türkiye de ortalama kota kullanım miktarı 12 GB demişti acaba ona göre bir paketmi hazırlık içersindeler.? -
keşke gördüğüm zaman geçseymişim -
quote:
Orijinalden alıntı: Pis@gor
keşke gördüğüm zaman geçseymişim
Bende düşündüm acaba ama bence geçilmeyecekti şimdi denemediğime pişmanım ama başımıza başka birşeyde gelebilirdi :) -
anladık online işlem merkezine girebiliyorsun -
quote:
Orijinalden alıntı: semender86
quote:
Orijinalden alıntı: Pis@gor
keşke gördüğüm zaman geçseymişim
Bende düşündüm acaba ama bence geçilmeyecekti şimdi denemediğime pişmanım ama başımıza başka birşeyde gelebilirdi :)
Neyse, belki de dediğin gibidir, böyle bir tarife de çıkaracaklardır. Biraz bekleyeyim, belki yine geri gelir. -
bende görmüstüm geçecektim ama arkadasin dedigi gibi basima neler gelir diye geçmedim ins gelir böyle tarife btk onayli tarifelerinde var ama bu seçenek ttnet ne zaman yapar bilinmez.
nasil online isleme merkezine giremiyorsunuz ben cirit atiyorun -
Paket tekrar geri gelmiş :) Bilginize...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X