Şimdi Ara

2006-08 Honda City KULLANMA KILAVUZU

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
14
Cevap
1
Favori
6.242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arabanın yanında verilen kitapçık aldığım arabada yok. Servise sordum, onlar da bulamayacağını söyledi. Acaba bir arkadaşımız bana bu konuda yardımcı olabilir mi?

PDF halini internette aradım, bulamadım.

Belki biri taratıp gönderebilir

Fotokopi olayı biraz zor gibi, fazla zaman bulamıyorum gündüz saatlerinde.

• 2008 jazz aldımda kitapçığı içinden cıkmadı, yetkili servise gidip sipariş ettim, 15 tl karsılıgında pdf formatında cd içinde kitapcıgıma sahip oldum. eger yetkili servis ilgilenmiyorsa veya onemsemiyorsa handa musteri hizmetlerini arayabilirsiniz.
  • Ben yardım ederim ama hayatta o kadar sayfa tarayamam. Ne merak ediyorsan açar söylerim zaten 5 yılda 5 kez açmamışdır.
  • Otomatik vitesle ilgili iki sorum var o zaman.

Vitesler şu şekilde: P R N D S L

S nin anlamı nedir? Hangi durumlarda kullanılır?
    - S ye aldığımda arabanın tepkileri, hızlanması bana daha iyi geldi. Devir göstergesi 2000-3000 civarında duruyor. Spor kullanım diye tahmin ediyordum, ancak honda civic in kitapçığında S yi second olarak tanımlanmış. Kafam karıştı.

Motor frenini nasıl yapmalıyım?
    Direksiyondaki kontrollerden oluyor, ancak panik anında manuele geçirip, vitesi düşürmesi epey zor olur.

D den S ye geçtiğimde, özellikle yüksek hızlarda (70-80-90), arabanın yavaşladığını hissediyorum. Ancak ani frende yeterli olmayacaktır. 40-50-60 ile giderken çok fazla etkisi olmuyor.

D den direk L ye attiğimda (50 ile yokuş inerken attim) araba bağırmaya başlıyor, devir 5000 civarına geliyor. Motora zarar vermesinden korkuyorum. Ancak ani bir fren durumunda daha iyi bir yöntem bulana kadar bu yöntemi kullanacağım.

• quote:

Orijinalden alıntı: HITM@N

Otomatik vitesle ilgili iki sorum var o zaman.

Vitesler şu şekilde: P R N D S L

S nin anlamı nedir? Hangi durumlarda kullanılır?
    - S ye aldığımda arabanın tepkileri, hızlanması bana daha iyi geldi. Devir göstergesi 2000-3000 civarında duruyor. Spor kullanım diye tahmin ediyordum, ancak honda civic in kitapçığında S yi second olarak tanımlanmış. Kafam karıştı.

Motor frenini nasıl yapmalıyım?
    Direksiyondaki kontrollerden oluyor, ancak panik anında manuele geçirip, vitesi düşürmesi epey zor olur.

D den S ye geçtiğimde, özellikle yüksek hızlarda (70-80-90), arabanın yavaşladığını hissediyorum. Ancak ani frende yeterli olmayacaktır. 40-50-60 ile giderken çok fazla etkisi olmuyor.

D den direk L ye attiğimda (50 ile yokuş inerken attim) araba bağırmaya başlıyor, devir 5000 civarına geliyor. Motora zarar vermesinden korkuyorum. Ancak ani bir fren durumunda daha iyi bir yöntem bulana kadar bu yöntemi kullanacağım.

Arabanızı belki sattınız ama pdf dosyasını buldum
    http://www.ayisigi.com.tr/satis_sonrasi_hizmetler/honda-kullanici-kitaplari/city.html

• Halen kullanıyorum. Teşekkür ederim :)
  • quote:

Halen kullanıyorum. Teşekkür ederim :)

Ne demek hocam sizin araçta otomatik katlanan ayna varmı
  • evet var.
  • quote:

evet var.

Direksiyonunuzda tuş varmı müzik değiştirmek için benim kinin katlanır ayna çalışmıyor yada ben beceremiyorum anlatirmisinix nasıl kullaniliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • HITM@N kullanıcısına yanıt
    Merhaba bende de honda city var otomatik lpgli. Acaba şehir içi tüketiminiz ne kadar?

• @nsmsngl
    Direksiyonda vites değiştirmek için tuşlar var. Onları kullanmıyorum.
    Aynaları katlamak için sol fan izgarasının altında bir tuş var ona basmak gerekiyor. Ayna yönelimlerini değiştirmek için de bir switch i sola sağa çekiyorsn. Dört yöne doğru oklar olan tuşlara basıyorsunuz.

@osmankur
    Benim benzinli, 7 litre falan tüketimim var. Dikkat edince 6.5 civarı oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HITM@N -- 27 Mayıs 2015; 11:41:51 >
  • nsmsngl neden banlanmış bilen varmı
  • Pdf linki silinmiş tekrar atabilecek birisi var mi yardimci olursa sevinirim

• Cevat Gnc C kullanıcısına yanıt

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KovenanT -- 1 Temmuz 2024; 21:16:40 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.