Şimdi Ara

08.08.2013 vw fiyat listesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
1
Favori
1.517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • çekmeceyi karıştırırken denk geldi sizlerle paylaşmak istedim golf 46 passat 58 den başlıyor yorum sizlerin

http://i.hizliresim.com/pRpovo.jpg

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Passat için fiyat listesi birşey ifade etmiyor.
    6 ay araç yok, gelince fiyat ne olur bilinmez.
  • Golf 1.6 tdı full 56-57 civarıydı tıguan aldığımızda 2013 model tıguan trend fün 55 e aldık şimdi 69 değişen tasarım yenilik vs yok 14 bin tl lik zam aşırıya kaçmış

• quote:

Orijinalden alıntı: ferther

Passat için fiyat listesi birşey ifade etmiyor.
    6 ay araç yok, gelince fiyat ne olur bilinmez.

şimdiki b8 için haklısınız ama o zamanlar özel renk, opsiyon istemiyorsanız türkiyenin çeşitli bayilerine telefon açarak illaki istenilen motor donanım şanzımanlı araç bulunuyordu

• adamlar baya karaktersiz,

1.6 TDI BMT 105PS Comfortline Tiptr. 50.548,73 TL
    2.0 TDI BMT 140PS Comfortline Tiptr. 48.433,38 TL

1.6 TDI BMT 105PS Highline Tiptr. 58.962,77 TL
    2.0 TDI BMT 140PS Highline Tiptr. 56.342,98 TL

vergiden dolayı fark diyerek milleti soyuyorlar

1.6 aracın vergisiz fiyatı 2.0 aracın vergisiz fiyatından daha yüksek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arif -- 26 Mart 2015; 10:58:27 >
  • 2 yılda fiyatlar ne hale gelmiş. Milletin maaşına gelen zamla burdaki artış çok uç noktalarda

• Ya surda bir yanlis anlasimla var. golf olsun passat olsun yillardir kendi konfigureni yapmadikca oyle aylar aylar beklemiyorsun. Ben bu sene bir cok kez golf teklifi aldim cesitle bayiilerden hic biri size 3 ay sonra teslim edicez demedi. Ayni sekilde passat. Kasa ilk turkiyeye geldiginde 2014un sonuydu. Gittik parasini odedik araci aldik.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 1,5 yılda ortalama 10.000 tl fark oluşmuş. % 12-15 civarı artmış fiyat. Ötv %5 ise geri kalanı nerde?
  • Mevzuyu sıra beklemeye çeken vw sempatizanları gelmiş. Lan araba almanyada taksi neyin tantanası bu. Burada albeayı lineayı beğenmezsiniz üstün görürsünüz kendinizi.

Fiyatlar çok çok artmış. Diğer markalarda da bundan aşağı olacağını sanmam. Birbirlerine bakıp böyle böyle halkı dürtüyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: BLooD_STaiN

Mevzuyu sıra beklemeye çeken vw sempatizanları gelmiş. Lan araba almanyada taksi neyin tantanası bu. Burada albeayı lineayı beğenmezsiniz üstün görürsünüz kendinizi.

Fiyatlar çok çok artmış. Diğer markalarda da bundan aşağı olacağını sanmam. Birbirlerine bakıp böyle böyle halkı dürtüyorlar.

evet o zamanlar çok iyi hatırlıyorum 116i 70, 320d 130 civarıydı şuanda 90/160

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Intrepid

quote:

Orijinalden alıntı: BLooD_STaiN

Mevzuyu sıra beklemeye çeken vw sempatizanları gelmiş. Lan araba almanyada taksi neyin tantanası bu. Burada albeayı lineayı beğenmezsiniz üstün görürsünüz kendinizi.

evet o zamanlar çok iyi hatırlıyorum 116i 70, 320d 130 civarıydı şuanda 90/160

Bunu yeni kasalar ya da boş kasalara eklenen standartların artmask vs diye de ekleyebiliriz. Sonuçta 90 yılındaki fiyatlarla şimdikiler de bir değil. Ancak o zamanın enflasyonu faizi vs ne zıkkımsa oranı şu anınkiyle nasıl onu da hesaplamak lazım.

Biraz da ikinci el fiyatları arttığı için halk ses çıkarmıyor. Halk gerçi neye ses çıkarıyor ki.

• golf 1.2 gsd com. ham fiyatı
    2013te: 33,693-tl = 13.161 avro
    2015te: 39.038-tl = 13.942 avro

vergiler hariç yüzde 5.6 zam yapmışlar
  • O zamanlar corollanın fiyatı 45.400tl den başlıyordu, auris de 42.400tl.

Auris ilk geldiğinde 1.33 39.900tl'den başlıyordu, golf 42.400tl den. O zamanlar golf önerirdim. Fiyatına göre iyi bir araçtı. Ama şu an golfteki kazıktan dolayı önermeyince anti vw'ci ilan ediliyoruz.

Aurisle 2500tl olan fiyat farkı ne oldu da 7500tl ye çıktı?

Golf ne kadar güzel olsa da parasını haketmeyen bir araç. Özellikle otomatikleri.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arif

adamlar baya karaktersiz,

1.6 TDI BMT 105PS Comfortline Tiptr. 50.548,73 TL
    2.0 TDI BMT 140PS Comfortline Tiptr. 48.433,38 TL

1.6 TDI BMT 105PS Highline Tiptr. 58.962,77 TL
    2.0 TDI BMT 140PS Highline Tiptr. 56.342,98 TL

vergiden dolayı fark diyerek milleti soyuyorlar

1.6 aracın vergisiz fiyatı 2.0 aracın vergisiz fiyatından daha yüksek

Bu olay harbiden soygunculuk 1.6 ya daha az vergi gelicek diye vergisiz fiyatı yükseltmişlerde yükseltmişer 1.6 motor 2.0 motordan daha pahalı

• Vay be. İnsan gerçekten hayret ediyor. Ve hakikaten Passat yokmuş.
  • aslında bu ağustos zamlı liste. haziran ayında bu fiyatlar daha düşüktü. temmuz başında ve ağustos başında 2 kez zam yaptılar o sene 2 tane ayrı bayide golf highline için kapora vermiştim. araç gelmeden 2 kez zam yedi. vazgeçip zamsız fiyattan leon fr + plus paket almıştım.
  • şu golfe 120lik dizel gelsede 2015te alanların farkı olsa, aynı arabayı 12bin tl yukardan satıyorlar
  • Adamlar yok satıyor siz neden bahsediyorsunuz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeşim bende zerre sevmiyorum bu adamları ama zamlı fiyatına hala talep varsa bu onların başarısıdır. Bunlardan bir tanede bizim başımızda var.
  • Arif kullanıcısına yanıt
    Aynı durum diğer firmalarda da var mercedes bmw bu ülkenin gerçeği bu hatta borusan gibi firmalar bu araçları satabilmek için yüksek vergiden dolayı diğer ülkeler arasında en az bize kar payı koyuyormuş .

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.