Şimdi Ara

08.08.2013 vw fiyat listesi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
44
Cevap
1
Favori
1.518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: erkmenson

08.08.2013 yılında 1 dolar = 1,92920 tl
    27.03.2015 yani bugün = 2,55550 tl

08.08.2013 Golf 1.2 comfortline 49.850/1.92 = ~26.000 dolar
    27.03.2015 Golf 1.2 comfortline 58.600/2.55 = ~23.000 dolar.

Birader kusura bakma da araç fiyatları düştü. Firmaları , fabrikaları suçlayacağınıza içinde bulunduğumuz ekonomik buhranı sorgulayın. Türk Lirası nasıl değer kaybediyor, maaşlarımız nasıl eriyor görün lütfen !!

dolarla ne alakası var ben anlayamadım abd de mi üretiliyor bu arabalar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 207m

quote:

Orijinalden alıntı: -shadow--

quote:

quote:

quote:

Yemin ediyorum artık gına geldi bu Vw e giydirmelerinizden. Diğer markalara da bakın bir zahmet. 63 bin tl ye clio satan Renault u, 85 bin TL ye Corolla, 65 bin TL ye yaris satan Toyota yi, 115.000 tl ye 1.6 qhasqai satan Nissan i, 80.000 tl ye benzinli Civic satan honda yi, 83 bin tl ye 308 95 bin tl ye 3008 satan Peugeot yu gözünüz görmüyor da bir Vw mi gözünüze batıyor. Daha bir sürü örnek verebilirim. Tüm markaların yüzü ak bir Vw karaktersiz zaten...

Hayrola hocam sana niye dokundu bu kadar markayla ortaklik falan mi var?
    Ne kadar cok bu vw sevgisi ?
    Dediklerine de katiliyorum diger markalar da alip basini gitmis durumda tenekeden araclara 50 bin tl fiyat istiyorlar ama niye boyle kufur edilmis gibi anliyosun vw denilince

Bunları söylemek için illa ortaklık mı olması gerekiyor ? Ayrıca dediklerime katılıyorsan ne bu laf sokma çabaları falan ? Sana neden dokundu bunlar ? Peugeot, Nissan veya Toyota' da falan bir ortaklığın mı var ? Benim anlatmak istediğim, Vw' de dahil olmak üzere fiyatlar yüksek. Sorun, diğer markalara sütten çıkma ak kaşıkmış gibi davranılıp, Vw' e neden bu kadar yükleniliyor ?

Valla hocam maalesef yok oyle bir ortakligim
    Sen savunmaya gecmisin durduk yerde arkadas sadece eski fiyatlarini yazmis o yuzden soyledim yoksa vw disindaki dedigin herseye aynen katiliyorum

Benimde anlatmak istediğim bu zaten. Neden diğer markaların eski fiyati değilde Vw nin fiyatları ?

hocam çekmecesinden o çıkmış sağ olsun paylaşmış bizlerle aradaki fiyat farklılıklarını tepkin aşırı fazla bence
    Ayrıca bak teknoseyirde bilmem belki takip ediyorsundur geçenlerde vw golf u test ettiler 1.6 highline (en dolu full)modelinin fiyatının 97 bin tl gibi bir rakamlardan bahsedildiğini söyledi....
    97 bin tl ye golf???

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Yemin ediyorum artık gına geldi bu Vw e giydirmelerinizden. Diğer markalara da bakın bir zahmet. 63 bin tl ye clio satan Renault u, 85 bin TL ye Corolla, 65 bin TL ye yaris satan Toyota yi, 115.000 tl ye 1.6 qhasqai satan Nissan i, 80.000 tl ye benzinli Civic satan honda yi, 83 bin tl ye 308 95 bin tl ye 3008 satan Peugeot yu gözünüz görmüyor da bir Vw mi gözünüze batıyor. Daha bir sürü örnek verebilirim. Tüm markaların yüzü ak bir Vw karaktersiz zaten...

Hayrola hocam sana niye dokundu bu kadar markayla ortaklik falan mi var?
    Ne kadar cok bu vw sevgisi ?
    Dediklerine de katiliyorum diger markalar da alip basini gitmis durumda tenekeden araclara 50 bin tl fiyat istiyorlar ama niye boyle kufur edilmis gibi anliyosun vw denilince

Bunları söylemek için illa ortaklık mı olması gerekiyor ? Ayrıca dediklerime katılıyorsan ne bu laf sokma çabaları falan ? Sana neden dokundu bunlar ? Peugeot, Nissan veya Toyota' da falan bir ortaklığın mı var ? Benim anlatmak istediğim, Vw' de dahil olmak üzere fiyatlar yüksek. Sorun, diğer markalara sütten çıkma ak kaşıkmış gibi davranılıp, Vw' e neden bu kadar yükleniliyor ?

Valla hocam maalesef yok oyle bir ortakligim
    Sen savunmaya gecmisin durduk yerde arkadas sadece eski fiyatlarini yazmis o yuzden soyledim yoksa vw disindaki dedigin herseye aynen katiliyorum

Benimde anlatmak istediğim bu zaten. Neden diğer markaların eski fiyati değilde Vw nin fiyatları ?

hocam çekmecesinden o çıkmış sağ olsun paylaşmış bizlerle aradaki fiyat farklılıklarını tepkin aşırı fazla bence
    Ayrıca bak teknoseyirde bilmem belki takip ediyorsundur geçenlerde vw golf u test ettiler 1.6 highline (en dolu full)modelinin fiyatının 97 bin tl gibi bir rakamlardan bahsedildiğini söyledi....
    97 bin tl ye golf???

Hocam pahalı ama rakiplerinde de iyi bir otomobil sonuçta. Elbette rakiplerinden pahalı olacaktır. Golf dizel dsg highline ve üzerine opsiyonlarla 110.000 TL' ye bile gelebilir. Trecih meselesi tabi. Ben verir miyim vermem o parayı Golf' e... Ama premium C segmenti aynı özelliklerde ki araçlar 130-140 bin TL civarlarına gelebiliyor. Golf' ün premium markalardan ucuz, standart markalardan pahalı olması kadar normal bir durum olamaz bence. Bana sorarsanız, Golf, A Klasse ve 1 serisinden de daha komplike bir otomobil. Onların marka imajı yüksek ve 1 serisinin arkadan itiş olması sebebiyle sürüş keyfi yüksek. A Klasse' ın ise bana kalırsa elle tutulur tek yanı marka imajı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 207m -- 28 Mart 2015; 12:00:27 >

• eskiden golf 1.6 102 beygirlik motorla trendline donanım 38 bin tl idi.sonra satıştan kaldırdılar.şuan bu aracın ikinci el fiyatları zamanındaki sıfır fiyatlarından pahalı
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.