Şimdi Ara

08.08.2013 vw fiyat listesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
1
Favori
1.518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: beratgazi

Aynı durum diğer firmalarda da var mercedes bmw bu ülkenin gerçeği bu hatta borusan gibi firmalar bu araçları satabilmek için yüksek vergiden dolayı diğer ülkeler arasında en az bize kar payı koyuyormuş .

hangi markanın hangi modelinin 1.6 motorunun vergisiz fiyatı 2.0'dan daha yüksek? ikisi de benzinli veya ikisi de dizel olacak
  • Yemin ediyorum artık gına geldi bu Vw e giydirmelerinizden. Diğer markalara da bakın bir zahmet. 63 bin tl ye clio satan Renault u, 85 bin TL ye Corolla, 65 bin TL ye yaris satan Toyota yi, 115.000 tl ye 1.6 qhasqai satan Nissan i, 80.000 tl ye benzinli Civic satan honda yi, 83 bin tl ye 308 95 bin tl ye 3008 satan Peugeot yu gözünüz görmüyor da bir Vw mi gözünüze batıyor. Daha bir sürü örnek verebilirim. Tüm markaların yüzü ak bir Vw karaktersiz zaten...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arif

quote:

Aynı durum diğer firmalarda da var mercedes bmw bu ülkenin gerçeği bu hatta borusan gibi firmalar bu araçları satabilmek için yüksek vergiden dolayı diğer ülkeler arasında en az bize kar payı koyuyormuş .

hangi markanın hangi modelinin 1.6 motorunun vergisiz fiyatı 2.0'dan daha yüksek? ikisi de benzinli veya ikisi de dizel olacak

Soracağıniza bir araştırın bakalım hangi markalar böyle. Mercedes Bmw ve diğer markalarada bakabilirsiniz. Hepsinde de örnek tonla.

• 207m kullanıcısına yanıt
    konuyu ben açtığım için üstüme alındım, benim kimseye giydirdiğim yokki sadece ozaman fiyatlar böyleymiş şimdi böyle dedim zaten yukardada yazmıştım ozaman 116i 70bin 320d 130 bin şimdi 90a 160 bin diye diğer yazdığınız markalar benim ilgi alanımda değil zaten

• quote:

Orijinalden alıntı: Intrepid

konuyu ben açtığım için üstüme alındım, benim kimseye giydirdiğim yokki sadece ozaman fiyatlar böyleymiş şimdi böyle dedim zaten yukardada yazmıştım ozaman 116i 70bin 320d 130 bin şimdi 90a 160 bin diye diğer yazdığınız markalar benim ilgi alanımda değil zaten

Hocam direkt sizinle ilgili değil tabi ki. Bu forumda genel anlamda bir Vw e giydirme politikası var zaten.

• Intrepid I kullanıcısına yanıt
    Dostum 2013 ne ki? İstersen 2012 verilerini bul.

Golf comfortline 46 bine alınabiliyordu. Hatta 45.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

BMW 320i - 1.6 Motor 170 beygir; 27000 Euro

BMW 320d - 2.0 Motor 184 beygir; 26100 Euro

*** İkisi de benzinli veya dizel olacak demişsiniz ama bu durum da bence içler acısı :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reguse -- 26 Mart 2015; 23:59:04 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2013'te ki fiyatları mumla arıyorum vallah. Benim Polo'da 2013 Aralık çıkışlı. Opak renk fiyatı 44.000 TL idi.
    Ben metalik renk ile 44.000 TL'ye aldım. Ben aldıktan sonra zam geldi. 3 ay sonra aynı araba 50.000 TL'den satıyorlardı.
  • Arif kullanıcısına yanıt
    Açın Mercedes bakın E180 106.000TL vergisiz, E 250 ise 100.000TL.

Ona bakarsak Volvo S60'da %45 ÖTV olan 107.000TL iken, %90 ÖTV olan 135.000TL.

Kısaca %45 ham fiyatı 62.500TL , %90 ÖTV olanın ham fiyatı 60.000TL.

Neredeyse tüm markalarda durum aynı.
  • quote:

quote:

08.08.2013 vw fiyat listesi

• quote:

Orijinalden alıntı: yohoma

Golf 1.6 tdı full 56-57 civarıydı tıguan aldığımızda 2013 model tıguan trend fün 55 e aldık şimdi 69 değişen tasarım yenilik vs yok 14 bin tl lik zam aşırıya kaçmış

Golf un suan en dolu paketi (highline)
    90 bin tl lerden agzini aciyor bayii ler 20 bin tl ye yakin zam yapilmis durumda

• quote:

Orijinalden alıntı: 207m

Yemin ediyorum artık gına geldi bu Vw e giydirmelerinizden. Diğer markalara da bakın bir zahmet. 63 bin tl ye clio satan Renault u, 85 bin TL ye Corolla, 65 bin TL ye yaris satan Toyota yi, 115.000 tl ye 1.6 qhasqai satan Nissan i, 80.000 tl ye benzinli Civic satan honda yi, 83 bin tl ye 308 95 bin tl ye 3008 satan Peugeot yu gözünüz görmüyor da bir Vw mi gözünüze batıyor. Daha bir sürü örnek verebilirim. Tüm markaların yüzü ak bir Vw karaktersiz zaten...

Hayrola hocam sana niye dokundu bu kadar markayla ortaklik falan mi var?
    Ne kadar cok bu vw sevgisi ?
    Dediklerine de katiliyorum diger markalar da alip basini gitmis durumda tenekeden araclara 50 bin tl fiyat istiyorlar ama niye boyle kufur edilmis gibi anliyosun vw denilince

• Faiz lobisi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Negatiwe

Faiz lobisi

parsel lobisi

• quote:

Orijinalden alıntı: -shadow--

quote:

Yemin ediyorum artık gına geldi bu Vw e giydirmelerinizden. Diğer markalara da bakın bir zahmet. 63 bin tl ye clio satan Renault u, 85 bin TL ye Corolla, 65 bin TL ye yaris satan Toyota yi, 115.000 tl ye 1.6 qhasqai satan Nissan i, 80.000 tl ye benzinli Civic satan honda yi, 83 bin tl ye 308 95 bin tl ye 3008 satan Peugeot yu gözünüz görmüyor da bir Vw mi gözünüze batıyor. Daha bir sürü örnek verebilirim. Tüm markaların yüzü ak bir Vw karaktersiz zaten...

Dediklerine de katiliyorum diger markalar da alip basini gitmis durumda tenekeden araclara 50 bin tl fiyat istiyorlar ama niye boyle kufur edilmis gibi anliyosun vw denilince

Bunları söylemek için illa ortaklık mı olması gerekiyor ? Ayrıca dediklerime katılıyorsan ne bu laf sokma çabaları falan ? Sana neden dokundu bunlar ? Peugeot, Nissan veya Toyota' da falan bir ortaklığın mı var ? Benim anlatmak istediğim, Vw' de dahil olmak üzere fiyatlar yüksek. Sorun, diğer markalara sütten çıkma ak kaşıkmış gibi davranılıp, Vw' e neden bu kadar yükleniliyor ?

• quote:

quote:

quote:

Bunları söylemek için illa ortaklık mı olması gerekiyor ? Ayrıca dediklerime katılıyorsan ne bu laf sokma çabaları falan ? Sana neden dokundu bunlar ? Peugeot, Nissan veya Toyota' da falan bir ortaklığın mı var ? Benim anlatmak istediğim, Vw' de dahil olmak üzere fiyatlar yüksek. Sorun, diğer markalara sütten çıkma ak kaşıkmış gibi davranılıp, Vw' e neden bu kadar yükleniliyor ?

Valla hocam maalesef yok oyle bir ortakligim
    Sen savunmaya gecmisin durduk yerde arkadas sadece eski fiyatlarini yazmis o yuzden soyledim yoksa vw disindaki dedigin herseye aynen katiliyorum

• quote:

quote:

quote:

quote:

Valla hocam maalesef yok oyle bir ortakligim
    Sen savunmaya gecmisin durduk yerde arkadas sadece eski fiyatlarini yazmis o yuzden soyledim yoksa vw disindaki dedigin herseye aynen katiliyorum

Benimde anlatmak istediğim bu zaten. Neden diğer markaların eski fiyati değilde Vw nin fiyatları ?

• 2 kapılı boşline polo gti 49.500 liraymış.
  • quote:

adamlar baya karaktersiz,

1.6 TDI BMT 105PS Comfortline Tiptr. 50.548,73 TL
    2.0 TDI BMT 140PS Comfortline Tiptr. 48.433,38 TL

1.6 TDI BMT 105PS Highline Tiptr. 58.962,77 TL
    2.0 TDI BMT 140PS Highline Tiptr. 56.342,98 TL

vergiden dolayı fark diyerek milleti soyuyorlar

1.6 aracın vergisiz fiyatı 2.0 aracın vergisiz fiyatından daha yüksek

Sizin elinize boyle bir firsat gecse ne yapardiniz. Yazik Turklere devlet boyle garip vergi sistrmi koymus bari bir de biz vurmayalim da 1,6 yi ucuza verelim der miydiniz?

Firsati degeendirene degil firsati verene suc bulmak lazim

• 08.08.2013 yılında 1 dolar = 1,92920 tl
    27.03.2015 yani bugün = 2,55550 tl

08.08.2013 Golf 1.2 comfortline 49.850/1.92 = ~26.000 dolar
    27.03.2015 Golf 1.2 comfortline 58.600/2.55 = ~23.000 dolar.

Birader kusura bakma da araç fiyatları düştü. Firmaları , fabrikaları suçlayacağınıza içinde bulunduğumuz ekonomik buhranı sorgulayın. Türk Lirası nasıl değer kaybediyor, maaşlarımız nasıl eriyor görün lütfen !!

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.