Şimdi Ara

Bulunmaz nimet sanki bana 8.3 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
668
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    8.3 betaya geçtiğinizde sıfırladınızmı cihazı? ben sıfırlamadım ama sıfırlanırsa sorun cıkıyormuş applede takılıyormuş öyle diyorlar. bende udid kaydı yokta..
    birde 8.2 final geldiğinde ona geçeceğim bu performanstan pek memnun değilim mesela fitwell programına girdiğimde aşırı takılmalar oluyor. arka planda calısırken kapatirken bile donuyor. mesela wsappdayım diyelim birine mesaj attım orta tuşa iki kere bastım ve wsappı kapattım kapatırken takıla takıla gidiyor böyle. yani wsapptayken orta tuşa bi kere basıp daha sonra 2 kere basıp multitasking yapmam gerekiyor. programdayken iki kere orta tuşa basınca takılıyor. 8.1.3 tede böyleydi. bilmiyorum sizdede böylemi
  • Bulunmaz nimet eee oldumu bari?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: OttomanEmpire86

8.3 betaya geçtiğinizde sıfırladınızmı cihazı? ben sıfırlamadım ama sıfırlanırsa sorun cıkıyormuş applede takılıyormuş öyle diyorlar. bende udid kaydı yokta..
    birde 8.2 final geldiğinde ona geçeceğim bu performanstan pek memnun değilim mesela fitwell programına girdiğimde aşırı takılmalar oluyor. arka planda calısırken kapatirken bile donuyor. mesela wsappdayım diyelim birine mesaj attım orta tuşa iki kere bastım ve wsappı kapattım kapatırken takıla takıla gidiyor böyle. yani wsapptayken orta tuşa bi kere basıp daha sonra 2 kere basıp multitasking yapmam gerekiyor. programdayken iki kere orta tuşa basınca takılıyor. 8.1.3 tede böyleydi. bilmiyorum sizdede böylemi

8.1.2 kullanıyordum dostum. Onun üstüne sıfır kurulum yaptım cihaz açıldı ama ilk açılışta etkinleştirilemiyor diye hata aldım. Sonra cihaza tekrar 8.1.2 kurdum ve 8.1.3'e yükselttim. 8.1.3 üstüne itunes ile 8.3 betayı shift+güncelle şeklinde yükledim. Sıkıntı geçti ve normal açıldı. whatsapp'ı denedim sıkıntı yok. Şöyle bir sıkıntı oluyor bazen konuşurken kulağa yaklaştırınca ekran ışığı kapanıyor daha sonra kulaktan çekince ışık hemen açılması gerekirken bazen geç açılıyor. Diğer şekillerde bir takılma yok. 8.1.2 ye göre performans belirgin şekilde iyi bence.

• _HollowMan_ kullanıcısına yanıt
    wsappta iken mesela ayarları açın ayarlardayken orta tuşa 2 kere basın hiç bir takılma oluyormu? wsappta olmuyorsa ayarlarda olmalı? ben o yukardaki kişileri kaldirdim şimdi o takılmalar azaldı bayağı
  • quote:

wsappta iken mesela ayarları açın ayarlardayken orta tuşa 2 kere basın hiç bir takılma oluyormu? wsappta olmuyorsa ayarlarda olmalı? ben o yukardaki kişileri kaldirdim şimdi o takılmalar azaldı bayağı

whatsapp ayarlardaykende deniyorum hiçbir sıkıntı yok dostum.
    Peki üst menüdeki borsa da takilma oluyomu?

• quote:

Peki üst menüdeki borsa da takilma oluyomu?

takılma yok
    Borsayi asagi yukari kaydirirken donuyor ve bu donma arkadasimin 5indede oluyor. Ama forumdaki herkes donma olmadigini söylüyor. Cözemedim bu işi takıla takıla geliyo borsa.cihazi sifirladim üstelik defalarca. Ne yapmam gerek sorun nedir sizce?

• quote:

Borsayi asagi yukari kaydirirken donuyor ve bu donma arkadasimin 5indede oluyor. Ama forumdaki herkes donma olmadigini söylüyor. Cözemedim bu işi takıla takıla geliyo borsa.cihazi sifirladim üstelik defalarca. Ne yapmam gerek sorun nedir sizce?

Herhangi bir takılma olmuyor dostum. Sende çok takılma :) borsayı kullanmıyorsan kapatabilirsin. Bence 8.3 betayı dene. Ben memnun kaldım performans olarak gözle görülür şekilde iyi. 8.1.3'ü sıfırla ve üzerine beta 8.3'ü kurup deneyin. Beğenmezseniz restore eder 8.1.3'e dönersiniz.
    Şuan Zaten 8.3betadayim hıcam bi video cekebilirmisin borsada asagi yukari sağa sola birde arka planda wsappta iki kere orta tusa basip kapatabilirmisin senin cihazda durum ne merak ediyorum

• quote:

Şuan Zaten 8.3betadayim hıcam bi video cekebilirmisin borsada asagi yukari sağa sola birde arka planda wsappta iki kere orta tusa basip kapatabilirmisin senin cihazda durum ne merak ediyorum

Şuan uygun değilim dostum video için. Youtubeda çok video var dostum orda görebilirsin 8.3 ip5 performansını. Birtane ekleyeyim ordan incele istersen. Kendi tlfnunla karşılaştırırsın.

Benim cihazda facebook gibi cihazi zorluyacak uygulamalar var bunlar boş takılmamasi normal ama hocam

• quote:

Benim cihazda facebook gibi cihazi zorluyacak uygulamalar var bunlar boş takılmamasi normal ama hocam

Dostum bu videoda 3:35 den izlemeye başla. Senin takılıyor dediğin yerde iki sürümünde takılmadığını göreceksin.

Benim cihazin sorunu ne olabilir sizce

• quote:

Benim cihazin sorunu ne olabilir sizce

ilk kurduğunuzda aynı şeyi yapıyor mu? İlk videodaki tlf 32 gb lık model ve bayağı dolu 6 gb boş yer var sadece.
    Yapmiyor ama borsada takiliyor ilk kurulumdada o atka plan uygulamalarini kapatma olayı hep oluyor takılarak kapaniyo programlar

• quote:

Yapmiyor ama borsada takiliyor ilk kurulumdada o atka plan uygulamalarini kapatma olayı hep oluyor takılarak kapaniyo programlar

Donanımsal olabilir belki dostum ama hep aynı noktalarda yapmazdı donanımsal olsa sanki. Temiz bi sıfırlayıp 8.1.3 kurup üstüne beta ile güncelleyerek denediniz mi?
    hocam denedim ama yok borsa olayi ufakta olsa azaldı sanki ama arkaplan uygulama problemi büyük mesela wsapptan cıkıyorum sonra home tuşuna 2 sefer basıyorum wsappı yukarı doğru iterken kameralarda fps atlaması olur ya hani? aynı öyle oluyor. cok garip. böyle hızlı bi şekilde gitmiyorda takıla takıla gidiyor. bu durum bir cok zaman oluyor. bazense hiç olmuyor. yokmudur bi cözümü :( assasive toucha bastığımdada bazen hafif donmalar hissediyorum eğer wsapp ya da facebooktaysam
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.