Şimdi Ara

Buluşmaya Dacia Duster ile gelen erkek (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
44
Cevap
0
Favori
2.112
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ne demek istiyorsun adam 4x4 e binmek istemiş insanları aşağılıyorsun aklınca

nasıl duyar kastım ama

len duyar kastığım şey 120-170 bin her şey birbirine girdi. ben iptal
  • Sandero da güzel araç ama onda 4x4 modeli yok, araziye çıkacaksanız duster tavsiye ederim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • hamza5806 kullanıcısına yanıt
    Şöyle söyleyeyim araç çok hafif ve 1. Vites aralığı çok kısa arazi vitesi de diyebiliriz ben normal şehir içinde arabayı 1 ile değil 2 ile kaldırıyorum tabi araçta yük yoksa veya rampa da değilse. Belki böyle anlatınca inanmazsınız ama bir kaç defa buradan çıkamam diyip fakat yine de aracın limitini öğrenmek için denediğim yerlerden çıkınca ben bile şaşırdım. Bazı derin olmayan hafif rampa olan çamurlu yolları ikinci vitesle çıktım. Aracı ilk aldığımda beni çok şaşırtmıştı. Yaylalar dereler tepelerden geçtiğim çok oldu, özellikle bazı kalabalık yerlerde insanlar piknik yaparken senin onların çıkamadığı yere çıkıp onların dönüp seni izlemesi çok zevkli oluyor :)

• quote:

Orijinalden alıntı: ouzhan_sen

Şöyle söyleyeyim araç çok hafif ve 1. Vites aralığı çok kısa arazi vitesi de diyebiliriz ben normal şehir içinde arabayı 1 ile değil 2 ile kaldırıyorum tabi araçta yük yoksa veya rampa da değilse. Belki böyle anlatınca inanmazsınız ama bir kaç defa buradan çıkamam diyip fakat yine de aracın limitini öğrenmek için denediğim yerlerden çıkınca ben bile şaşırdım. Bazı derin olmayan hafif rampa olan çamurlu yolları ikinci vitesle çıktım. Aracı ilk aldığımda beni çok şaşırtmıştı. Yaylalar dereler tepelerden geçtiğim çok oldu, özellikle bazı kalabalık yerlerde insanlar piknik yaparken senin onların çıkamadığı yere çıkıp onların dönüp seni izlemesi çok zevkli oluyor :)
    Ahahaha cok iyi ya

Sunlara bayiliyom usta

Buluşmaya Dacia Duster ile gelen erkek

Bunlari alamam da duster bir umut bakalim 10 seneye anca

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• ouzhan_sen O kullanıcısına yanıt
    anladım sandero daha şehir içi
    Ranger wildtrack benim de hayalimde ki araç fakat duster ın tamponu bile 2500 TL iken ranger ın parçaları ne kadardır bilemiyorum bir de Sensör filan onda daha çok olduğu için araziye girerken insan korkuyor, benim başıma öyle bir olay gelse ranger ile bir daha araziye giremem herhalde 😀 birde her yıl muayene, kantar, vergi de eklenince insan biraz endişe ediyor fakat param olsa gider alırım :)
    Duster ile araziye girince biraz daha rahat oluyorsun Sensör vs parça bakımından. Mesela ben zamanım olduğu zaman dolaşırken bazen hiç bilmediğim yollara girip ormanın veya deniz kenarında ki tepelere giriyorum hatta üzerindeki lastikler ile aracı kumsala indirdim fakat beni mahcup edip orda bırakmadı.

• Perturbator kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle fakat sanderonun şanzımanı arazi şanzımanı olmadığı için dustera göre biraz daha konforlu

• Buluşmaya Dacia Duster ile gelen erkek

120bine boş paket anca.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Benimde niyetim var duster alıp dağ tepe gezme niyetim var. Doğu karadenizi turlamak lazım aslında Trabzon dağları dışında gidemediğim çok yer var. Bizim araçlar asfalt aracı köy yolunda sürmek işkence en ufak şeyde altı sürtüyor.

• Ben icabında yazlığa yeni taşınınca adamlar çamaşır makinesi ve bulaşık makinesini anca 3 gün sonra yollayabilirz diyince arka koltukları ve pandizotu kaldırıp araca yükledikten sonra yazlığın yolları çok bozuk ve rampa olmasına rağmen o araçla bu yükleri taşıdım. Bundan önceki araçlarım 320d xdrive, 2.0 Dizel Gt-line sportage ve a4 quattro idi ben onların yapamadığı işi dusterla yapıyorumve genellikle Karadenize gittiğim için duster kullanıyorum ama uzun yolda önceki arabalar ile kıyaslanamaz. Aracı yerine göre kullanmak lazım günü birlik uzun yola gittiğim zaman farklı araçlar ile gidiyorum

• Evrimini tamamlamış bir erkektir.
    Buluşmaya Dacia Duster ile gelen erkek
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozbey08

2017 model Dacia Duster Almanya da 8000 Euro.
    Yani 52000tl.

Yani Almanya da çalışan asgari ücretli bir hizmetçi bile 5 aylık maaşıyla rahatlıkla bu arabadan alabiliyor.

Türkiye de bir memur olsan bile 3600tl en düşük memur maaşıyla 33 ayda anca alabiliyor. Asgari ücretli ise 51 ay
    Yeter yahu şu Almanya muhabbeti. Adam tipim nasıl konusu açsa tipin almanyada şu kadar maaşla diye başlayacaksınız neredeyse. Hayır neden Polonya değil, Çekya değil de Almanya? Çok mu yakın görüyorsunuz Almanyayı? Ne bileyim biraz daha potansiyeli buraya yakın bir ülkeden örnek verin ya da direk bizim buranın 10 sene öncesinin fiyatlarını verin. Youtube bile sanki başka refah ülke yokmuş gibi almanya videosu kaynıyor. Gerçi yeni göçen kanadalılar onları geçmek üzere. Sanırım kanada hukumeti youtube a içerik atma zorunluluğu getirmiş buradan gidenler için.

• Arazi aracı falan ama şehir içinde kullanılır mı Duster? Annemde aşırı suv hevesi var, kadın ille de yüksek araba istiyorum diyor. Qashqai falan istiyor ama o kadar bütçe yok. Zaten alınsa bile 2. el alınacak. Şimdi dusterların ikinci eline bakıyorum, bu paraları vermek ne kadar mantıklı diyorum. Uzun yolda bütün sesi içeri alıyor diyorlar, araç zaten uzun yol için değil farkındayım ama annemi başka bir araca ikna edemiyorum bir türlü. Fakir suv'si var mı başka Duster dışında?

• @ouzhan_sen
    benim araç 2006 Honda S2000 değil çamaşır mak, büyük bavul bile sığmıyor bagaja :) villadaki Duster'lı adamın oğlunda da Renault Megan Dizel var. siteye girerken bazen beni S2000'le görüyorlar, o anda soruyor da olabilirler. Ulan biz araçla geziyoruz, taşıyoruz ama bişey eksik ama ne, diye :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Slim Charles

Yeter yahu şu Almanya muhabbeti. Adam tipim nasıl konusu açsa tipin almanyada şu kadar maaşla diye başlayacaksınız neredeyse. Hayır neden Polonya değil, Çekya değil de Almanya? Çok mu yakın görüyorsunuz Almanyayı? Ne bileyim biraz daha potansiyeli buraya yakın bir ülkeden örnek verin ya da direk bizim buranın 10 sene öncesinin fiyatlarını verin. Youtube bile sanki başka refah ülke yokmuş gibi almanya videosu kaynıyor. Gerçi yeni göçen kanadalılar onları geçmek üzere. Sanırım kanada hukumeti youtube a içerik atma zorunluluğu getirmiş buradan gidenler için.

Alıntıları Göster
    POLONYA VE ÇEKYA da ada araba fiyatları çok ucuz. Ben Artvinliyim bizden kat kat küçük bir ülke olan Gürcistan da bile Araba fiyatları Türkiye ye göre yarı fiyatına. hatta bazı araç modellerinde üçte bi fiyat farkı var.
    Türkiyede bir araba alırken bir tane kendine 1 tane de devlete araba almış gibi oluyorsun. vergiler aşırı yüksek.

• quote:

Orijinalden alıntı: Heyea

Arazi aracı falan ama şehir içinde kullanılır mı Duster? Annemde aşırı suv hevesi var, kadın ille de yüksek araba istiyorum diyor. Qashqai falan istiyor ama o kadar bütçe yok. Zaten alınsa bile 2. el alınacak. Şimdi dusterların ikinci eline bakıyorum, bu paraları vermek ne kadar mantıklı diyorum. Uzun yolda bütün sesi içeri alıyor diyorlar, araç zaten uzun yol için değil farkındayım ama annemi başka bir araca ikna edemiyorum bir türlü. Fakir suv'si var mı başka Duster dışında?
    Vitara
  • Miu M kullanıcısına yanıt
    Hocam bunun 96 modelleri var onlar bizlik değil. Diğerleri de 2018-2019 model falan, onlar da dünya para.

• ozbey08 kullanıcısına yanıt
    Daral geldi şu yorumu görmekten. Adamlar mesajı kopyaladı taslaklara kaydetti herhalde rakamları ve ürünün adını değiştirip her konuya yolluyor mesajı. Doğru yanlış olmasından bağımsız içimiz sıkıldı artık Almanya virali gibi dolanıyorsunuz ortada.

• Ülkenin skalası zaten gelişmekte olan ülkeler. Konuyla zaten alakasız her konuya bunu yazıyorlar da bari Arjantinle Romanyayla falan kıyaslayın da biraz mantıklı olsun. Alakalı konusunda tartışalım vesaire. Biz gelişmiş ülke olarak geçmiyoruz ki zaten. Level dışı karşılaştırma yapacaksak o zaman ben de ekonomisi bizden kötü afrika ülkelerinden örnek vereyim.

Adamı tutup sen şu yaşında şuradasın bak elon musk neler yapıyo veya türkiyede şu adam senin yaşında neler yapmış desen başlar ağlamaya başkalarını suçlamaya.

Zaten insanı başkalarını suçlayan bi ülke olduğumuz için gelişmekte olan ülkeyiz. Forum köşelerinde eleştirmek ama hiçbi şey yapmamak en kolayı!

• Ya bu 2 sene önce 55-60 bin değil miydi?

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.