Şimdi Ara

Buluşmaya Dacia Duster ile gelen erkek (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
2.112
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: ozbey08

POLONYA VE ÇEKYA da ada araba fiyatları çok ucuz. Ben Artvinliyim bizden kat kat küçük bir ülke olan Gürcistan da bile Araba fiyatları Türkiye ye göre yarı fiyatına. hatta bazı araç modellerinde üçte bi fiyat farkı var.
    Türkiyede bir araba alırken bir tane kendine 1 tane de devlete araba almış gibi oluyorsun. vergiler aşırı yüksek.

Alıntıları Göster
    Ben Türkiye iyidir demedim. Bu forumda benden çok isteyen yoktur gitmeyi. Fakat Almanya karşılaştırması görmekten bıktım. Çünkü en ufak bir anlamı yok. Gürcistanda fiyatların çok ucuz olması adamların ultra düşük seviyede para kazanmasından kaynaklı biraz. Fiyat tek başına bir anlam ifade etmiyor. O zaman Gürcistan Almanyadan daha iyi bir yer olurdu yaşamak için.

Arjantin, Brezilya gibi yerler tam buranın dengi karşılaştırma açısından. Doğu Avrupa ülkeleri bizi geçeli çok oluyor. Ama yine Almanya fiyatını örnek olarak görmektense Polonyayı görmeyi tercih ederim.

• 2005 üstü eli ayağı düzgün bir araban olsun ve edebinle binip in. Bakın kızlar nasıl bakıyor. Dusterla falan çok rahat bir sürü kız düşer.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 20 bin bandında acemilik arabası alsam, buluşmaya onla gitsem kız beni hemen gömer mi :(

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.