Şimdi Ara

Bulut Lambası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Birçoğunuz görmüştürsünüz bulut lambasını görmeyenler için linkini atıyorumhttps://www.youtube.com/watch?v=ZAxRcQQ1PRA

Evimin bi odasına bunu yapmayı düşünüyorum tabiki benimki bu kadar teferruatlı olmayacak sadece ışıkları böyle yansa yeter. Bunu elektrikçide yaptırabilirmiyim yada basit bi devreyse evde uğraşırım bilen kişiler yardım ederse sevinirim.

Bulut Lambası

• MErhabalar;

İzledim, çok da beğendim. Benim izlediklerimde bırakın devreyi son dakikaya kadar elektrik bil yoktu işin içinde.
    Rahatlıkla kendiniz yapabilirsiniz.

Hangi konuda yardım istiyorsunuz acaba?
  • mesutalf kullanıcısına yanıt
    Merhaba videonun 2.saniyesinden sonraki şimşek çakma efektini nasıl yapabilirim
  • Tekrar merhaba;
    Aslında bir devre ile falan yapılabilir. Ama yine de biraz farklı düşününce yılbaşı için satılan lambalar aklıma geliyor. Ya da benim kızın bir oyuncagı vardı.
    Şişme bir balık, top karısımı bişey. Onun icinde harekete duyarlı bir led vardı. Zıplayınca falan benzer sekilde efektler yapıoyrdu.
    5 TL miydi neydi fiyatı. Onu alıp bir sekilde tetitkletirsiniz...
  • mesutalf kullanıcısına yanıt
    O topu bende biliyorum fakat devresi çok basit 15 - 20 adet piksel led takınca yanar diye düşünüyorum galiba bunu yapanlar programlamışlar. led tabela yapan bi yere gidip sorayım en iyisi
  • quote:

Orijinalden alıntı: alimln

O topu bende biliyorum fakat devresi çok basit 15 - 20 adet piksel led takınca yanar diye düşünüyorum galiba bunu yapanlar programlamışlar. led tabela yapan bi yere gidip sorayım en iyisi

uzaktan kumanda ediyor sanırım. ledlerin şimşek şeklinde yanması kolay iş pic ile yapılabilir. fakat ses efekti için bişey diyemem. ha oda pic ile tetiklenecek bir mp3 player ile yapılabilir:D

yani mesela tellefon ile pic devresini kontrol edersin. tusa basınca ledler yanar diğer tusta ses efektini tetiklersin. burada ses efekti önemli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yolcu27 Y kullanıcısına yanıt
    Hocam ses en kolayı bulutun içine bir adet bluetooth hoperlör koyucam telefondan kumanda ederim sesleri. Led içinde tahminim kumandalı led kontrol kartı almam lazım bilgisayardan animasyonu yaparım ledlere bağlarım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sarı yay ikaz lambası
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.