Şimdi Ara

BUMUDUR VAİO DEDİKLERİ... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
0
Favori
2.639
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 200-300 dediğin şeyin cinsi nedir dolar ytl euro? en dandik modeline bile eşek yüküyle para istiyolar. 1-2 dk araştırdım ve en ucuz 2500 liraya bi modelini gördüm oda sürünüyo resmen konfigürasyon olarak(mavide). o paraya neler alınır neler başka markalardan.
    quote:

Orjinalden alıntı: hızırsah

görende elmasla altınla alıyoz sanacak digerlerin aynı özellikteki bir laptopa nazaran 200-300 oynuyo ama deyo çünkü digerlerinde yasadıgım bircok sorunu yasamıyorum kafam rahat ediyo satarken de aynı sekilde en azından para ediyo.........
  • kardesim madem almican etmicen bu formda ne geziyon bak acer vestel monster formları var gir istedigin laptop u sec kardesim sunu anla SONY ALIYORSUN laptop degil
  • Bence oyle bir problem ancak kullanilmis bir makinaysa olabilir. Yada magazaya gelirken bir kazaya ugradi.
  • bana diyosan ben zaten almadım başka bi marka aldım ve gayette mutluyum, ama bu almamış olan insanlarla fikrimi paylaşmamamı gerektirmez. bence gereksizdir sony almak sence değildir. ama kendinde demişsin sony alıyosun die, isme para verdiğini kabul etmişsin zaten.
    quote:

kardesim madem almican etmicen bu formda ne geziyon bak acer vestel monster formları var gir istedigin laptop u sec kardesim sunu anla SONY ALIYORSUN laptop degil
  • o ismin altında ne özellikler var sen bilmedigin için böyle yorumlar yapman dogal isme mi veriyom kaliteye mi veriyom onu düşünmek lazım bende bukadar iyi bilg. yapsam herhalde ucuza satmam
  • benim bilmediğimi nerden biliyosun? özellikler orda yazıyo işte sanki sony kendi üretiyo tövbe tövbe. yani sony ye takınca aynı işlemci farklımı çalışıyo yada aynı ekran kartı daha fazlamı performans veriyo. boş konuşuyosun kanımca.
  • senin gercekten laptopla ilgili bir fikrin yok bir ac laptop u kullandıgı malzemelere bak adam ekran kartından ram e tus takımından kasaya kadar herseyi özel saglamlık testinden gecirilip kaliteli ürün kullanıyo tabiki farklı istersen koy iki farklı laptop u ac bak içindekilere
  • ya benim ne iş yaptığımı neyi ne kadar bildiğimi nasıl tespit ettin ki sen bukadar emin konuşuyosun, ekran kartını testten geçiriyomuş yok yav sanki yanında adam. bi dell bi asus veya başka bi marka nasıl atiden yada nvidiadan alıp oluşturduğu laptopa takıyosa sonyde aynı şeyi yapıyo. yani sonyye özel bi ekran kartı yada ram yada işlemci yok bu dünyada bunu bikere kafana sok. kasası şık görünüyo olabilir ama teknik açıdan hiçbir üstünlüğü yok neden bunu kabul etmek istemiyosunuz onu anlamıyorum. aynı şeye eşek yüküyle para verince böyle savunma ihtiyacı hissediyo insan demekki benim derdim burda bunu okuyan insanların boş yere para vermelerini engellemek, mantıklı olun sadece adı var diye parayı sokağa atmayın.
  • SONY iyi mi ? Kötü mü tartışmanın bir anlamı yok!

Sony Consumer Electronics olarak iyidir laf yok. Bir TV alırsınız 10 sene kullanırsınız. Bir ses sistemi alırsınız 10 sene kullanırsınız lafım yok. Ama bir Laptop alıp 10 sene kullanmazsınız. 3 sene içinde demode olur, o da aldığınızda en üst özelliklerde almışsanız. Bu yüzden Sony miş diye muadillerinin 2 katı paralara Laptop almak saçmalıktır. Bak benim Laptop um Sony diye hava atanlar haricinde hiçbir bilinçli kullanıcı Sony almaz. Lenovo en basiti...Muadil modelleri yanyana koyun Lenovo Sony'e her konuda basar. Sony'nin PC dünyasında sadece adı var gerisi yalan...
  • lenovo dedign dünkü çocuk IBM in isimin alıp onun altında üretim yapan bir laptop firmasıdır neyi basıyomus merak ettim ben birebir karsılatırmadan yanayım istedigin ürünü getirebilirsin görelim bakalım nasıl basıyo
    Az para verip dandik bilg. alıp kafamı agrıtacagıma 3 kurus fazla verip o kafası agrıyanlardan olmamayı tercih ederim daha iyi
    HIZIRSAH

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hızırsah -- 23 Ağustos 2007; 12:28:28 >
  • demek ki kullanılmış falan almış sın sony bu tür şeylere önem verir merak etme heralde satılmadan önce kontrol ediyolardır sen vaio ya çamur atcağına aldığın yere kız !
  • Benim anlamadığım o cihazın kullanılmış olduğu ve orijinal şeklinin bozuk olduğudur. bu kadar süre geçmesine rağmen iade için hiçbir gerekli işlem yapmıyorsunuz. neden beklemeyi tercih ediyorsunuz. kaldıki Türkiyeye bile getirmiş olsanız, faks çekip durumu bildirdiğinizde mağaza sizden cihazın değiştirilmek üzere hemen gönderilmesini ister. eğer ingiltere de iseniz fatura ibrazıyla anında değiştirirler. Bekleme nedeniniz veya değiştirme için bir girişimde bulunmama nedeninizin sebebi nedir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: boncuk2004

Benim anlamadığım o cihazın kullanılmış olduğu ve orijinal şeklinin bozuk olduğudur. bu kadar süre geçmesine rağmen iade için hiçbir gerekli işlem yapmıyorsunuz. neden beklemeyi tercih ediyorsunuz. kaldıki Türkiyeye bile getirmiş olsanız, faks çekip durumu bildirdiğinizde mağaza sizden cihazın değiştirilmek üzere hemen gönderilmesini ister. eğer ingiltere de iseniz fatura ibrazıyla anında değiştirirler. Bekleme nedeniniz veya değiştirme için bir girişimde bulunmama nedeninizin sebebi nedir.

+10

• sayın arkadaşım ağız açmaya gelirse iş beni kimse tutamaz bu bir....
    ikinicisi ben senin gibileri bildiğim için altına bu benim görüşümdür diye yazdım ve seni ilgilendirmez...
    üçüncüye gelince sony e verdiğim parayla dell xps allienware gibi yanına masaüstü bilgisayarın bile yaklaşamayacağı bilgisayarlar alırım ben bunu bilmeyen insanlara, kimseye sataşmadan söylüyorum belki yardımcı olurum diye ve bu arada sana p100-221 i de kimse bedavaya vermez istersen sen lafının arkasında ol o kadar basit ise bizlere ver
  • bu arada suicide arkadaşın sözlerine de aynen katılıyorum madem tarfçılık var
  • diyoruz ki aynı işlemci aynı ram aynı ekran kartı sadece kasa, ekran tuş takımı vs. gibi dış elemanlar farkedecek. yoksa sony kendi üretiyo değil bu aleti. tasarım güzel dersin anlarım, havalı oluyo dersin anlarım, büyük marka o yüzden güveniyorum dersin onuda anlarım ama aynı fiyata alınacak diğer büyük markaların laptoplarından daha performanslı dersen işte buna inanmam çünkü mutlaka sony bişeyler kısmış olacak, ya işlemci dandik olacak ya ekran kartı yada ram vs. adamların politikası bu. herşeyiyle sağlam sistemleri nerdeyse yok gibi olanlarıda eşek yüküyle para
  • sizler şecilmiş insanlarsınız insanları sony den kurtarmak için çalıstıgınız biliyorum bence amacınıza ulaşamicaksınız çünkü insanlar sizin gibi cahil insanlara kulak asmas ya bi düşün bukadar sony alan almak isteyip parası yetmeyip başka laptop ları alanlar neden bukadar almak istediklerini hiç düsündünüzmü onlar düşündü neyse siz devam edin bakalım aldırmamaya ama şunu bilin dünyada bir sony gercegi var ne sen nede senin gibiler sony le başa cıkamazssınız çünkü onun muadilleri cok ve daha da olacak ben burdayım açık bir sekilde bana daha saglam daha güzel işçilikli daha iyi garantili bir ürün varsa göreyim istersen internetten magdurlara bir bak en az kimdeymiş anlarsın belki ozaman bu para nereye gidiyo oldugunu azda olsa düşünürsün

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hızırsah -- 24 Ağustos 2007; 17:17:52 >

• quote:

lenovo dedign dünkü çocuk IBM in isimin alıp onun altında üretim yapan bir laptop firmasıdır......

Bilgilerde hata olmasın. Lenovo pek de dünkü çocuk değil... 1984 yılında kurulmuş bir firma. Ayrıca daha PC ve notebook operasyonları devredilmeden önce IBM'in Thinkpad'lerini yapıyordu....
  • bikere senin üslubunda hayır yok, her verdiğin cevap sadece "sen bilmezsin, anlamazsın" demekten ve soyut şeylerden ibaret. tamam sen çok iyi bilirsin git ve almaya devam et olurmu. param yetmedi sony almadım ama hiçte pişman değilim, çevremde birsürü insan da sony almadı onlarda pişman değil, aksine az paraya hem kalite hemde performans aldım diye mutluyuz biz. senin aklın fikrin markada kalmış, tamam bi karizması olabilir, adı var herkes aa bak sony diyecek olabilir gördüğünde, yada ekranı parlak diğerlerinden iyi de anlıyım. garanti demişsin bi sorunum için tlf açtım markaya, aldığım yer değil direk markanın kendi servisi, fatura bile istemeden kendileri evden gelip aldılar ürünü ve 1 hafta bile olmadan geri getirdiler al sana garanti. sallama rica edicem, ben kimse sony almasın demiyorum, sadece okadar parayı veriyosanız daha performanslı bişeyler alabilirsiniz diyorum ayrıca sanada demiyorum yav sen kimsin niye cevap verme ihtiyacı hissediyosun.

quote:

sizler şecilmiş insanlarsınız insanları sony den kurtarmak için çalıstıgınız biliyorum bence amacınıza ulaşamicaksınız çünkü insanlar sizin gibi cahil insanlara kulak asmas ya bi düşün bukadar sony alan almak isteyip parası yetmeyip başka laptop ları alanlar neden bukadar almak istediklerini hiç düsündünüzmü onlar düşündü neyse siz devam edin bakalım aldırmamaya ama şunu bilin dünyada bir sony gercegi var ne sen nede senin gibiler sony le başa cıkamazssınız çünkü onun muadilleri cok ve daha da olacak ben burdayım açık bir sekilde bana daha saglam daha güzel işçilikli daha iyi garantili bir ürün varsa göreyim istersen internetten magdurlara bir bak en az kimdeymiş anlarsın belki ozaman bu para nereye gidiyo oldugunu azda olsa düşünürsün

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suicide -- 24 Ağustos 2007; 19:17:39 >

• her markada olabilir böyle sorunlu ürünler, abartmadan servise götürüp inceletmek gerek
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.