Şimdi Ara

Buna ne denirki? Benzerlik mi? Hırsızlık mı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
633
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dünyaca Ünlü Portekiz Asıllı Nelly Furtado, Muhlis Akarsu'nun Allah ''Allah desem gelsem'' adlı parçasından çalıntı yaptığı çok açık ortada. Peki bu duruma sevinmeli mi? üzülmeli mi? Bence bu duruma göre değişir. Eğer Asıl bestenin kime ait olduğu açıklıyosa Hanımefendi bu güzel bişey. Ama yok benim bestem die çıktıysa piyasaya yuhalamak lazım bu çingeneyi.

Buyrun birde siz dinleyin parçaları...

Muhlis Akarsu - Allah Allah desem gelsem

http://youtube.com/watch?v=xOQn7GlNTzY

Nelly Furtado - Wait For You

http://youtube.com/watch?v=hpc4cbP3J1s&feature=related

Video koymayı bilmediğim için link verdim sorun olmaz inş.

Başlık daha önce açıldımı bilmiyorum. Eğer açıldıysa özür

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xSamsax -- 14 Ocak 2008; 22:38:44 >

• kim bunlar yaa ilk defa senden duyuyorum bu isimleri
  • vallahi bişey diemiycem. Sen cahilsen o senin sorunun. Tamam Muhlis Akarsu ismini duymamış olabilirsin eski bi ozan. Ama Nelly Furtado yu çoğu kişi biliyodur die düşünüyorum.
  • daha "ohannes sallama" dedirtecek bi iddaa atıyorum ortaya...

Arch Enemy'nin "Rise Of The Tyrant" Albümündeki "I Will Live Again" şarkısı Barış Manço'nun "Dönence" şarkısından alıntılar içerir...

Yalnız Hemen Çıkışılmasın ; ya bu çok çok büyük bir tesadüf ya da hayvan gibi esinlenilmiş....

(bknz:Şarkıya Çift Tıkladıktan 30 Saniye Sonra Dumur Olmak)
    (Bknz 2 : Senin Brutalinle Sevişirim Ben Angela Gossow ; Ne Tatlı Komşumuzdun Sen Angela Gossow)

Barış Manço - Dönence 24.saniyeden sonraki bas gitar bölümü ile ;

Arch Enemy - I Will Live Again 30. saniyeden başlayan bölüm eşleştirilir....

• 2sine de;

Ohannes!

Ama güzel yakalanmış benzerlikler...

Sanmıyorum ki çalıntı olsun...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Out Of OrdeR -- 15 Ocak 2008; 13:10:17 >
  • Şöyle birşey var ki ;

Arkadaşın iddaa'sı televizyonlarda falanda çıktı hatta üzerine çokça konuşuldu...

Benimki OrjinalGöremezsiniz Başka Bir Yerde
  • Aferin sana hayırlı evlatsın

Senin iddaa'nı senin adınla tv'ye verelim ünlü yapalım seni
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ne kadar ezikçe değil mi?
    3 yıl önce açıldı
    Dayı, bu ne ya?
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: PuRE HaTReD

Şöyle birşey var ki ;

Arkadaşın iddaa'sı televizyonlarda falanda çıktı hatta üzerine çokça konuşuldu...

Benimki OrjinalGöremezsiniz Başka Bir Yerde

Evet tartışıldı bu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ryo Ishizaki

Aferin sana hayırlı evlatsın

Senin iddaa'nı senin adınla tv'ye verelim ünlü yapalım seni

al işte...

yok mesajında ii niyet varsa ki 2-3 post paylaşmışızdır en fazla , samimiyet kırıntılarına böyle postlar çekiyorsan tarzım değil , kaldıramam...He şu da olabilir ; eğer gerçekten ii niyet varsa o al işte yüzünden özür dilerimde senden ki al işte benim için çok manidar bir kelimedir...

heee orda alay varsa da (bknz:al işte)

Edit: Heh! O iddaa'nın televizyonda çıktığını belirtirken , benim iddaa'yı da araya sıkıştırdım.."The Ukala" edalarında değilim ; olsam ayrı başlık açardım ki "Rise Of The Tyrant" çıkalı epey oluyo...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PuRE HaTReD -- 15 Ocak 2008; 14:03:53 >

• quote:

al işte...

yok mesajında ii niyet varsa ki 2-3 post paylaşmışızdır en fazla , samimiyet kırıntılarına böyle postlar çekiyorsan tarzım değil , kaldıramam...He şu da olabilir ; eğer gerçekten ii niyet varsa o al işte yüzünden özür dilerimde senden ki al işte benim için çok manidar bir kelimedir...

Edit: Heh! O iddaa'nın televizyonda çıktığını belirtirken , benim iddaa'yı da araya sıkıştırdım.."The Ukala" edalarında değilim ; olsam ayrı başlık açardım ki "Rise Of The Tyrant" çıkalı epey oluyo...

Mesajımda iğneleme veya alay etme amacı kesinlikle yok..!
    Samimiyet konusundan daha öte olarak;
    ben takdirimi kendimce
    (kabul ediyorum ki lakayık) bir tavırla (bkz. forumun genel tavrı) belirttim.

Şahsınız tarafından bunun yanlış anlaşılmasını ve
    (kanımca) abartılmasını da yine saygı ile karşılıyorum.

Ukalalığa gelmek gerekirse; gerek yazılarından gerek yorumlarından karakterin hakkında iyi kötü bir kanı oluştu nezlimde
    (bkz. bende)...
    Bu açıdan biraz daha sakin olmanı tavsiye etmekle beraber;
    Canını sıktıysam, kalbini kırdıysam veya saygısızlık yaptığımı düşünüyorsan, hiç çekinmeden özür dilemeyi de bilirim.

Saygılar...***

(Bkz. ***: icabında resmi de olurum)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Out Of OrdeR -- 15 Ocak 2008; 14:32:01 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Ryo Ishizaki

quote:

al işte...

Mesajımda iğneleme veya alay etme amacı kesinlikle yok..!
    Samimiyet konusundan daha öte olarak;
    ben takdirimi kendimce
    (kabul ediyorum ki lakayık) bir tavırla (bkz. forumun genel tavrı) belirttim.

Şahsınız tarafından bunun yanlış anlaşılmasını ve
    (kanımca) abartılmasını da yine saygı ile karşılıyorum.

Ukalalığa gelmek gerekirse; gerek yazılarından gerek yorumlarından karakterin hakkında iyi kötü bir kanı oluştu nezlimde
    (bkz. bende)...
    Bu açıdan biraz daha sakin olmanı tavsiye etmekle beraber;
    Canını sıktıysam, kalbini kırdıysam veya saygısızlık yaptığımı düşünüyorsan, hiç çekinmeden özür dilemeyi de bilirim.

Saygılar...***

(Bkz. ***: icabında resmi de olurum)

yok yok bu kadar da olmasın peki o zaman
    quote:

ii niyet varsa o al işte yüzünden özür dilerimde
    özür dilerim senden...

Not:Belirtmeliyim ki , müzik bölümünde sima olarak tanıdığım 1 kişi var o da @aspci yanılmıyorsam ve az giriyor(sima dediğim msn birlikteliği) ; bununla ilgili , samimi olduğum insanda yok , tartışma yaşadığım insan çok ; bu yüzden garip geldi yoksa kafalarda başka birşey dolaşsın istemem ; demekki bundan sonra bana böyle bir post yazdığında(ilk postun)alınmayarak ; gülücükler saçacağım

• Furtado Dinlerim Rezil Olmuş Beat
  • youtube'da arockçı teoman yada arockci teoman isimli bi video var onu bi izleyin şarkı çalmak hemde 1 tane değil yüzsüz gibi bi sürü şarkı çalmak nasıl olurmuş görün
  • quote:

Orjinalden alıntı: xSamsax

vallahi bişey diemiycem. Sen cahilsen o senin sorunun. Tamam Muhlis Akarsu ismini duymamış olabilirsin eski bi ozan. Ama Nelly Furtado yu çoğu kişi biliyodur die düşünüyorum.

demekki yanlış düşünüyormuşsun ayrıca allahın 2 tane vatandaşını bilmiyorumm diye cahil olmadım ben kişileri böle yargılayarak sen CAHİLLİĞİNİ KANITLAMIŞ OLUYORSUN
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sanctus Diavolos

youtube'da arockçı teoman yada arockci teoman isimli bi video var onu bi izleyin şarkı çalmak hemde 1 tane değil yüzsüz gibi bi sürü şarkı çalmak nasıl olurmuş görün

Judas Priest'ten "A Touch Of Evil" ve Led Zeppelin'den "Kashmir" arakladığı parçalardan sadece 2si.İlgili videoyu izlemiştim eski bir video...

• Videonun yorumlarına bak ; sonra kap bir bıçak ; başla kafanı kesmeye...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PuRE HaTReD -- 15 Ocak 2008; 15:05:15 >
  • eline sağlık Pure Hatred

• quote:

Orjinalden alıntı: xswordfishx

quote:

vallahi bişey diemiycem. Sen cahilsen o senin sorunun. Tamam Muhlis Akarsu ismini duymamış olabilirsin eski bi ozan. Ama Nelly Furtado yu çoğu kişi biliyodur die düşünüyorum.

demekki yanlış düşünüyormuşsun ayrıca allahın 2 tane vatandaşını bilmiyorumm diye cahil olmadım ben kişileri böle yargılayarak sen CAHİLLİĞİNİ KANITLAMIŞ OLUYORSUN

Her nekadar garip bi cümle olsa da, Yanlış düşündüğümü düşünmüyorum. Ayrıca genel durumun itibariylede yargılamadım seni. İnsanoğlunun yeryüzündeki herşeyi bilmesi gerekiyo diye bi kaide yok. Sanırım lafım yanlış anlaşıldı. Bu arada ben bişeyi farkettim şu frm alemnde nekadar çok agresif ve cümleleri başka yerlere ceken insanlar var yahu. Pozitif olun arkadaşlar az

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xSamsax -- 15 Ocak 2008; 17:23:07 >

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: xswordfishx

quote:

Her nekadar garip bi cümle olsa da, Yanlış düşündüğümü düşünmüyorum. Ayrıca genel durumun itibariylede yargılamadım seni. İnsanoğlunun yeryüzündeki herşeyi bilmesi gerekiyo diye bi kaide yok. Sanırım lafım yanlış anlaşıldı. Bu arada ben bişeyi farkettim şu frm alemnde nekadar çok agresif ve cümleleri başka yerlere ceken insanlar var yahu. Pozitif olun arkadaşlar az

madem herşeyi bilicez diye bir kaide yok ozaman cahillik kelimesini kullanmasaydın iyi olucaktı öle değilmi

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.