Sagopa Kajmer - Iskeletler Diyarinda Bir Et Parcasi Eminem - When im Gone
Tuvvalete İyi Gidiyo
quote:
Orjinalden alıntı: City Stars
grup 84: son mektup, ölürüm hasretinle
rafet el roman: bana sen lazımsın
kasap havası
Sen Beni Öldürüyorsun
Ne zaman canım sıkılsa Gitmek isterim uzaklara Ne vakit seni düşünsem Ki düşünmesem olmuyor Gözlerin gelir aklıma Ah o çocuk gözlerin Tam göğsüme saplanır Bıçak gibi sözlerin Sen beni öldürüyorsun Sen bunu bilmiyorsun Sen beni öldürüyorsun Sen bunu hep yapıyorsun Ne kadar kaçsam kendimden Bir o kadar yakalanırım Ne kadar seni istesem Sen hiç yanımda olmazdın Gözyaşı biriktirdim Gözyaşım ince sızı Düşündüm de bir zaman Bunu ben haketmedim Sen beni öldürüyorsun Sen bunu bilmiyorsun Sen beni öldürüyorsun Sen bunu hep yapıyorsun Her limandan bir gemi Alır götürür beni hayal bu ya Üstelik gitmeler üzer bizi Geçmiyorsam içinden Sevemedim bu fikri Gidiyorum inadına Al aşkını ver beni
Bir Şarkı Tut
Gel benim kararsızım Kalbe ziyan amansızım Karda kışta boranlarda Bana inat havalarda gel Gün geceyle barışırken Zor günlere alışırken Bulutlandım dağlandım Tam güneşe kavuşurken Biri kaldı biri gitti Biri yalnızlığı seçti Bu masalda burda bitti Vay gönlüm vay Vay gönlüm vay Bir şarkı tut senin olsun Bir şarkı tut benim olsun Yalnızlık yalnızlıktır Zor dayanıyorum Bir şarkı tut senin olsun Bir şarkı tut benim olsun Yalnızlk yalnızlıktır oy Vay gönlüm vay Gel benim kömür gözlüm Hem kara hem yalan sözlüm Gidenler dönmez oldu Ben bu derde böyle düştüm
Ağlama Gönlüm
Bir ben miyim bu kadar az Bu yoksulluktur Ne haram yedim ne eğildim Bu yalnızlıktır Ya çok sevdim unutuldum Ya birinde çok şey buldum Bir gecede aşka durdum Ağlama gönlüm Gönlüm ağlama İnsan diyorlar aslıma Aslımız topraktır Bu gönül bir aşktan anlar Ömrüm bir seraptır Ne doğruyum ne de eğri Yaşadığım nerden belli Bu garipliğim az şey mi Ağlama gönlüm gönlüm ağlama
ferdi tayfur bana sor kemezse hakkı bulut sonmektup oda olmazssa cengizden herhangibir parça kesiyorr
[Deleted by Admins]
quote:
Orjinalden alıntı: SaintAngel
quote:
Orjinalden alıntı: samplus
Sen Beni Öldürüyorsun
Benim dinlediğim şarkı.
/>
diğerleride çok iyi
[Deleted by Admins]
şakşuka. bunalım falan kalmıyo.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme