Şimdi Ara

Bunca Mezun Senemde İlk Defa Deneme Çözücem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
1
Favori
1.398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Alan denemeleri olarak kaliteli yayınlardan yaklaşık olarak seksener doksanar adet deneme depoladım. 22 tyt denemesi (okyanus, fen bilimleri, bilgi sarmal, yayın denizi tek, üçdörtbeş) aldım. Bol bol alan demesi çözeceğim için genel ayt denemsi olarak almadım hiç. Tyt denemesi olarak yeterli mi yoksa 1-2 yayın daha alayım mı ?

• sen kendi kendine kotuluk yapmıssın burda neden aglıyorsun anlamıyorum.Gezerken iyi de ders calısmaya test cozmeyen gelince mi fakir edebiyatı sen kendi kendini eziyorsun ben ezsem ne fark eder.
  • I0SER_b0y kullanıcısına yanıt
    Ağlamış mı?

Yine dh, yine nick-yorum uyumu...
  • Just_brtsh kullanıcısına yanıt
    2. nickim bildigim her şeyi kaybederek ogrendim sagda solda kulaktan dolma seylerle degil büyüyünce anlarsın.
    Bu ne, burası Müslüm Gürses entry altı falan mı?
  • Just_brtsh kullanıcısına yanıt
    tamamdır hocam sen catalınla ugrasmaya devam ben diyor muyum burası aglama duvarı mı diye ? nerden türediniz anlamıyorum coluk cocuga kaldı forum .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi I0SER_b0y -- 24 Nisan 2019; 20:45:52 >
    ay yetişin komşular
  • quote:

Orijinalden alıntı: Just_brtsh

ay yetişin komşular
    Noldi komsum
  • deliemre34 kullanıcısına yanıt
    forum çocuklara kaldı, senin benim gibi delilere ayol
  • quote:

forum çocuklara kaldı, senin benim gibi delilere ayol
    Rica etsem nickini duzeltip:
    deliJust_brtsh(şehir plakan) yazar misin? Gücümüzu belli edelimm
  • deliemre34 kullanıcısına yanıt
    Hocam yapardım da belki bir gün düzelirim, şimdi avatarın altında kapanmaz yaralar açmayalım :(
  • quote:

Hocam yapardım da belki bir gün düzelirim, şimdi avatarın altında kapanmaz yaralar açmayalım :(
    Hocam pp inde uyumlu ha o kadar buyuk agizli erkek ilk defa gordum.
    Bir sey olmaz ani olsun:*
    Ağlama ile ezme nereden çıktı anlamadım. Sadece elimdeki denemeler yeterli mi, bu konuda fazla deneyimim yok, eklemem gerekenler var mı diye sordum.
  • Onca mesaj arasında cevap da vereydiniz keşke
  • kanka çözdükçe al at mı koşturuyor zaten elindekiler bitince deneyimlemiş ve en iyi kararı sen verecek hale gelmiş olursun
    az relax
  • bence yeterli bende ortalama senin gibiyim ama 90 tane depolamadim 50 tane felan var ortalama
  • Asura Otsutsuki kullanıcısına yanıt
    mezuna kalıp son 50 gun deneme baslıyorsan zaten ilk 20 k yi unut ve fazlasını
  • padfoot96 kullanıcısına yanıt
    Arkadaş mantıklı yorum yapmış. Dur bakalım bu adamlar son gün sınav sistemini bile değiştirebilirler :d

Elidekileri çöz, bitmesine yakın yenisini alırsın.
    ne kadar boş bir cevap:d
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.