Şimdi Ara

Bundan 15 sene önce İzlediğim çizgi filmi bulalım yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
690
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Çizgifilmin bir bölümünden kısa bir kesit kalmış aklımda fotografik hafıza mı her ne halta gerçekten yeniden izlemek isyorum çizgi filmi çizgi filmde bir robot ve 3-4 arkadaş var ormanda su arıyorlar Y şeklindeki bir dalla suyu buluyorlar bu robot analiz ediyor suyu sonra mikroplu çıkıyor kaynatıp öyle içiyorlar bunun haricinde hiç bir şey hatırlamıyorum bulmamız zor ama görsem tanırım yardım edin lütfen

• Tom ve Jerry mi?
  • Bundan 15 sene önce İzlediğim çizgi filmi bulalım yardım
  • AGA BEEE sana yardım edeyim derken çocukluğumun çizgi filmini buldum
    Daha once neden bulamadigimida anladim ( srmthfg )diye cizgi film ismimi olur sanarsin random atiyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi galapagoskaplumbağası -- 1 Kasım 2018; 2:42:10 >
  • Ninja kaplumbaga olmasin o kardes
  • ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RustyCohle -- 12 Ocak 2021; 17:45:26 >
  • Hangi kanalda izlediğini hatırlıyor musun
  • My life as a teenage robot
  • quote:

Orijinalden alıntı: TEHET

Hocam bu Robot Babur.
  • Ah. Be hocam hatırlasam kanalı dahi hatırlamıyorum bu burda dursun belki aynı anda o kareleri iZlemiş biri denk gelir
  • Andy'nin nesi var ?
  • Dün uyumak üzereyken aklıma geldi nasıl bir etki bıraktıysa 15 sene sonra
  • quote:

Orijinalden alıntı: pisagor41

Dün uyumak üzereyken aklıma geldi nasıl bir etki bıraktıysa 15 sene sonra
    Uzay gemisi ile düşmüş olma ihtimalleri vs. yüzde kaç?Tabi uzaylı değiller bizim şu anki marsa yerleşme vs. gibi kolonileşme ile alakalı araştırma yaparken düşüyorlar, 1 robot 4-5 çocuk sonra robot ile yolları ayrı düşüyorlar birbirlerini bulmaya çalışıyorlar falan trt1 de izlediğimi hatırlarım sanırım aynı çizgi-film den bahsediyoruz.
  • Eyvah eyvah isim aklınızda mı hocam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.