Şimdi Ara

Bundan 4 yıl önce .....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
742
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • LoL o zamanlar çok daha keyifliydi genel olarak Türk oyuncu sayısı azdı ve genel olarak Türkler Nordic&East serverinde oyuyordu. O zamanlar Oyunun communitysi çok sağlamdı çok eğlenceliydi. Hatta Sezon 2 de fuarda turnuva olmuştu az kişi vardı tabi o zamanlar herkes oturup izlemişti turnuvayı muhabbet sohbet filan çok güzel günlerdi. Taki Türkiye serveri açılana kadar , o güzel kaliteli community gitti yerini 8-12 yaş aralığında her maç küfür eden çocuklar aldı ve oyun git gide ölmeye başladı çoğu kişinin gözünde eski oyuncuların çoğu oyundan ayrıldı. Bunları neden yazdım bilmiyorum ama o zamanlar güzeldi. Şimdi ise oyun oynancak seviyede değil LoL ve benim gözümde ölmüştü.

Tabi 4 yıl önce forumda çok efsaneydi muhabbetler güzleid hatta serverda bazen birbirimize rastlıyorduk. (Eski hesabım banladı GnyMade)

O eski zamanlardan hazırladığım ufak bir video;

• Moruk75
  • Ahh be eskiler hatıtladım seni sen beni hatırlar mısın bilmiyorum ben hydrogena nick felan değiştim uzun zaman oldu be eskileri görmek sevindirici

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Forumda yeniyim bilemem öncesini ama lol icin ayni seyi soyleyemeyecegim.sezon 2 den beri oynuyorum. Ve oyun her gecen gün daha iyi hale geliyor.coluk cocuk mevzusuna gelirsek belirli saatlerde oyundan uzak dur tr serverinde ve westte herhangi bir saatte guzel oyunlar oynuyorum. Guzel insanlarla tanisiyorum. Ama dedigim gibi trde belirli saatlerde oyundan uzak duracagiz :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lol toplulugu cok pervasiz yapicak bisey yok

• Çok iyi hatırlıyorum 2. Sezonda forumdan birini şikayet edip ssle de desteklenmiştim, support 975 rp vermişti ne günlerdi be

• Hacı valla çıkaramadım 2 senedir foruma görmedim bile kimseyi hatırlamıyorum. Valla sen ben hatırlıyorsun he vay be duygulandım hacım :) gel şurda ağlayalım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    son 2.5 ay
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • oyunun hiç bir farkı yok aynı oyun bende 4 yıldır oynuyorum oyuncu profilide aynı oyunda aynı
  • çok fazla velet var
  • Hangi saatler hocam ? :D

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Alex Ich'li Gambit diyip gidiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Kral.

Ahh be eskiler hatıtladım seni sen beni hatırlar mısın bilmiyorum ben hydrogena nick felan değiştim uzun zaman oldu be eskileri görmek sevindirici

Ablanız iyidir inşallah hydrogena bey,hanımefendi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.