arkası anladığım kadarı ile yapışkan ve kapı girişine yapıştırılıyor. Orijinal ToyotaCorolla için olanlar plastikmiş. Nasıl görünüyor ki takınca plastikse çok şık durmayabilir sanki.
Bir de ışıklıları varmış. Üstelik de ışıklı yani kapı açılınca üzerindeki ışık yanıyor ve logo aydınlanıyor sanırım. Takması vs. ne kadar zordur sizce? kapi aydinlatmaya erişmek lazım ve aracın garantisini böyle bir modifiye etkiler mi?
Işıklılar aracın elektrik sistemine müdahale gerektireceğinden otomobilin elektrik sistemi ile garantisini sıkıntıya sokabilirsin, diğer bahsettğin düz olan ise garantiyi etkilemez diye düşünüyorum.
quote:
Orjinalden alıntı: drak
Işıklılar aracın elektrik sistemine müdahale gerektireceğinden otomobilin elektrik sistemi ile garantisini sıkıntıya sokabilirsin, diğer bahsettğin düz olan ise garantiyi etkilemez diye düşünüyorum.
+1 bence nikelajdan olanları al.....onlar daha güzel.ayrıca bunlardan birisinin ışığı patlasa tek satacaklarınıda zannetmiyorum...............
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme