Bundan Sonrası Yalnızlık ---------------------27-03-2008 12:45
Hiç kimseye hayrım yok, Bir kuru çekirdeği nar etmem bundan sonra Kalmadı coşku, heves döndü küle Artık nafile, nâr etmem bundan sonra
Geçti gönlüm hevesi Aldım hayattan dersi, Bundan sonrası, ölüm ötesi Bir zalimi gönlüme yâr etmem bundan sonra
Ağlamışım, gülmüşüm Yaşandı, bitti her düşüm Yıkıldım, gayri düştüm Zalimlere dünyayı dar etmem bundan sonra
Olmasa da ocağımda bir yavan aşım, olayım hür Bulursam bir kuru ekmeği, tuz katıp arasına, Nasipse üstüne de bir yudum su, …şükür Kızılcık şerbetine kar katmam bundan sonra
Unutuldum, alkışlar kesildi ağırdan, Kan damlıyor eskimiş yaramdan Ses yok artık meydanda naramdan Alıştım yenilgiye, ar etmem bundan sonra
Felekten aldım boyum ölçüsünü Söyledim, son ati türküsünü Neylesem kaybettim artık her oyunu, Yüzde bir ihtimale zar atmam bundan sonra
Kalmadı bende tasa Bin gün daha yaşasam da Kapattım ömrü satır başlarında Ne bir eksik ne bir fazla Anca idare eder giderim, kâr etmem bundan sonra
Kimsem yok imiş, Anladım ki, yalnızım, hiçim Büküldü belim, değişti biçim Bunca karardıktan sonra içim, Gün doğmuş doğmamış dert etmem bundan sonra