quote:Orijinalden alıntı: Mutsuz Son quote:Orijinalden alıntı: Xéon Ben avatar güzel oldu ha Hoop iddia bitene kadar Fenerli bakkal olmalısın Ayıptır bu yaptığın. Çubuklu forma giyeyim bari.
quote:Orijinalden alıntı: Xéon quote:Orijinalden alıntı: Mutsuz Son quote:Orijinalden alıntı: Xéon Ben avatar güzel oldu ha Hoop iddia bitene kadar Fenerli bakkal olmalısın Ayıptır bu yaptığın. Çubuklu forma giyeyim bari. Ensendeyim ona göre değiştireyim deme avatarı
quote:Orijinalden alıntı: Mutsuz Son quote:Orijinalden alıntı: Xéon quote:Orijinalden alıntı: Mutsuz Son quote:Orijinalden alıntı: Xéon Ben avatar güzel oldu ha Hoop iddia bitene kadar Fenerli bakkal olmalısın Ayıptır bu yaptığın. Çubuklu forma giyeyim bari. Ensendeyim ona göre değiştireyim deme avatarı Bakkal haklarımıza saldırı ama bu. Neyse salı günü parçalıyı giydiririm
quote:Orijinalden alıntı: Bakkal Gazi quote:Orijinalden alıntı: !OyuNcu! 10 yas genclesmis resmen Bu da bebekliğin o zamanda artist gibi bir bakkalcı babanın artist gibi çocuğuymuşsun