quote:Orijinalden alıntı: :Fatih: quote:Orijinalden alıntı: ChnGT/GTS Hangisinin en iyisi olduğunu söylemeye gerek yok. Let's put smile on face. hani benim avatarım leeeeeen hani nerde benim fayt glaplı avatarım.
Bu da Bakkalın Çang Çing Çong şubesi. (Çakmanın olduğu yerde Çin çakmasının olmaması düşünülemez ) Toplayın avatarları bir yere anket açın en iyi Bakkal avatarını seçelim.
quote:Orijinalden alıntı: cdemir Bu da Bakkalın Çang Çing Çong şubesi. (Çakmanın olduğu yerde Çin çakmasının olmaması düşünülemez ) Toplayın avatarları bir yere anket açın en iyi Bakkal avatarını seçelim. Çok sağlam olmuş vallaha... Ama ankette laz bakkal ezer gibi geliyoree..
quote:Orijinalden alıntı: Cehennemmarşı quote:Orijinalden alıntı: cdemir Bu da Bakkalın Çang Çing Çong şubesi. (Çakmanın olduğu yerde Çin çakmasının olmaması düşünülemez ) Toplayın avatarları bir yere anket açın en iyi Bakkal avatarını seçelim. Çok sağlam olmuş vallaha... Ama ankette laz bakkal ezer gibi geliyoree.. Bizde şerefli ikincilikle yetiniriz o zaman.
Alp kardeşim 1 hafta boyunca avatarını taşımaktan mutluluk duydum... Eski halime dönüyorum artık... Daha nice iddalara diyorum...