Şimdi Ara

Bunlar benim başıma gelir hep

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar benim büyük amcam yani dedemin kardeşi'nin bir kızı var benle aynı yaştadır kendisi. her neyse bu kız bizim evde kaldı 2 gün boyunca ve ben kızı çok görmezdem 3 ayda 1 görürdüm işte ilk gün bakıstım falan ve sonra resmen aşık oldum onu görünce elim ayağım titriyor çarpılıyorum. kısaca resmen aşık oldum yani ama 1 sorun var kızın babası benim büyük amcam. annemin amcası oldugundan annemde amcasını çok sever . kıza açıldım falan kız kabul etti ama o da benim gibi bu sorunu dile getirdi ve haklıda. bu arada evlenseniz bile akraba evliliğinden sorun çıkar falan demeyin çünkü dedemin öz kardeşi değil yani annem ve dedemle kan bağı yok hem baba tarafından olan akraba evlilikleri büyük risk taşır o yüzden engel yok ama annem ve büyük amcam beni çok sever bunları öğrenmeleri kafam çok karısık

• öz kardeşi değilmiş yani akraba evliliği sıkıntısı olmaz ee hocam o zaman sıkıntı yok bunu uygun dille söyleyin zaten sizi seviyorlarmış sıkıntı olmaz diye düşünüyorum niye karşı çıksınlar ki ?
  • öz kardeş değilller ama öz kardeş gibiler anlatabildimmi annemde amca falan diyor ve amcaya dünür demek bir zamandan sonra ? zaten açıklamak isterim ama aşık oldugum kızıda düşünmek gerek şimdi açıklarım karşı cıkar annem gider amcasına söler onlarda kıza baskı yaparlar vicdan azabımdan kendimi döverim

@incir reçelşi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sir TolgaGkcen -- 1 Ocak 2014; 21:21:27 >
  • o zaman şimdilik bir şey söylemeyin haberleri olmasın ağızlarını arayın ona göre yol çizersiniz ama sırf bu neden yüzünden ayrılmayın orta yolu bulursunuz uğraşın yani zaten birbirinize aşıksınız
  • incir reçelşi kullanıcısına yanıt
    kızla konusuyoruz bu durumu zaten çok seviyorum yardımın için teşekkürler
  • Hocam bu konu tabiki onemli fakat, 3 gunde asik olduysaniz, 1 ayda kızdan sıkılır kızı bırakırsıniz cinsinden bir olay yasamanizi istemem, once huyunu suyunu ogrenin derim kizin, asik olmayi sonraya birakin, sonra basiniz yanmasin, sorunuza gelecek olursak kan bagi yoksa sıkıntı da yoktur kanimca

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kızı tanıyordum biliyordum çocuklugumuz onla geçti ve sonra şehirden gittiler 2 yıl önce sonra görmez oldum fazla ama tanırım kızı sadece hoşlanma yoktu nolduysa böyle bir hoşlanma başladı ve 1 boyunca da bu konuyu tartısıyoruz sonrada sizden yardım alayım dedim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.