Şimdi Ara

Bunlar Bombami Yoksa Fosmu ??? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.083
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • fsert haklisin cadende tam bir bomba ama o bombaya rampa lazim yani anfi mono 1500rms anfiler kimbilir kac paradir benim butcem kaldirmaz.

alpinenin rms degerini zaten hep merak ettim bugun bi araba tesisatcisi dukkana gittim eleman 350 onun max gucudur rms degildir dedi ve onun kabini plastik ona o parayi verme dedi kafam yine karmakarisik oldu.
  • alpine'nın dediğin modeli aktif wooferdır. yani bildiğimz amfi + sub gibi verim alamazsın. ayrıca 350 w RMS DEĞİL!!! peak yani anlık çıkabileceği maximum değeridir. bildiim kadarı ile rms değeri 125 veya 150 w olması lazım. ama aktif sub orjinal hoparlörlerinle iyi olur. eğe dersenki ben kapı içlerinide değiştircem oazamn bu amfiden sana pek yeterli gelmez.

jbl modelin ise bazooka dediğimz bi model. oldukça sert vurur haberin olsun. arabandaki orjinal midler bastırır yani.

cadence ise dediğin gibi güçlü bi model. onu beslemek için adam gibi amfiye ihtiyacın olucak ve dolayısıyla iyi birde mid-tiz hoparlörlere....

bence güvenebileceğin bi dükkana gidip fikir alışverişinde bulunman.. kolay gelsin..
  • Saol bilgiler icin.
    Ya bu aktif suba nasil 840 ytl istiyolar anlamiyorum. Yani dediklerinden cikardigim sonuc bu alpine o para etmess. onun yerine daha basli daha iyi bi sistem toplanabilir. neyse arastiricam biraz daha sagdan soldan. Rusyada oldugumdan tesisatcilardan fazla bilgi alma ihtimalim yok. bugun bile rusa iki saat dil doktum alpineyi anlatiyim diye:) herif gec onu dio plastik diyo al sana alpine subwoofer 25cmlik 200w rms ve yanindada ona uygun blaupunkt anfi diyo.hem amfinin uzerinde ayarida var teyp cikisimda olmadigi icin anfinin ole bide ayarlisi olmasi gerekiyomus. madem araban citroen saxo sana 30 cm sub cok gelir 25i gecme diyo...

Bugun iyice kafam allak bullak oldu anliycaniz...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.