Şimdi Ara

Bunlar Bombami Yoksa Fosmu ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.081
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Arkadaslar Alpine'nin tup modeli(alpine swd-2000), Cadencenin bomba subwooferi(CADENCE

BM121C) ve Jblnin tupu (JBL GTO1200T)...

Bunlardan birinimi alsam baska nelere baksam kafam hepten karisti.

Alpinenin avantaji: Anfisi yaninda geliyo.

Cadencenin avantaji:Nominal poweri 1500 w gibi dehset bir guc.

Jblini avantaji:Ucuzzz digerlerine gore.

Apinenin dezavantaji: maximum power 350w ama nominal yazmiyo.

cadencenin dezavantaji:yaninda anfi yok.

Jblnin dezavantaji anfi yok.

Arkadaslar yardimlariniz sayesinde arabam sese kavusacak...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi salih29 -- 23 Kasım 2006; 10:51:03 >

• orda kimse yokmu yaw???
  • alpinenin anfiyle olması gayet iyi fiyatı nedir ?
  • Turkiye fiyati 840 ytl ama ben 580ytlye alicam rusyadan... eger okeyleyen arkadaslar olursa...
  • birde alpinenin kendi sitesinde bile nominal power yazmiyo. sadece max. power 350watt olarak vermisler. acaba bu alet saglam gumleme yapabilirmi... bu kadar para odiycem degecekmi bilmiyorum...
  • 350 rms degeridir sana yeterde artar bile emin ol hatta aracına componenet bile gerektirebilir yogun bas sesi

alpineyi al
  • [Features SWD-2000]
    • Dimensions 350 x 300 x 198 mm
    • 350W Peak Power
    • Frequency Response: 50Hz-200Hz (-24dB/oct.)
    • 8" (20cm) Cone Woofer
    • LPF Control
    • GAIN Control
    • Speaker/RCA Input
    • Variable BASS EQ
    • 4V Input Ready

The SWD-2000 uses an MRP-M350 V-Power Class-D mono amplifier with 350W x 1 output to drive a 20cm cone woofer. The enclosure is rigid enough to eliminate unwanted resonances and the bass reflex design ensures tight, crisp bass with excellent sound quality. The deep bass effects in action movies will sound impressive through the SWD-2000.

Bunlar sitesinden ulastigim bilgiler. Peak power 350w diyor. bu bilgilere bir bakabilirmisin. gorunusude cok guzel aletin ya hem benim bagaj kucuk bu alette 350x300x200mm oldugundan yer sorunuda olmayacak.

Birde componenet nedir? sormasi ayip :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi salih29 -- 23 Kasım 2006; 12:05:00 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    s
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • biliyorum saglam seri iyi bir bastır 350 w sana artar bile diyorum bak yanlız anfi saglam bişi ise

senin düşündüğün jbl 250 rms diyor bu alpine 350 w rms

ki jbl alpine farkıda var burda
  • Tesekkurler Yarbay:)

Tavsiyene uyacagim 14 aralikta sariyer sahillerinden gelen gumleme sesleri duyarsan Alpineden geliyo demektir:)
  • yok abi bana yetişmes 1400 km uzaktayım ben d.bakırda

ama yazları ordayım belki duyarım

ama güm güm edecektir içini ferah tut cevabıda bana yazmayı unutma
  • alpine iyi markadır ancak katalog bilgilerini tutmadım. dinleme imkanın var mı yok mu?
  • sen kataloga fazla takılma ben bakmadım bile

jamesonda 1800 w yazıyor katalogta
  • ok sistemi aliyim bagaja yerlestiriyim Rammsteindan saglam bi bas duyayim. cevaplarim yarbay ;)
  • quote:

Orjinalden alıntı: salih29

Tesekkurler Yarbay:)

Tavsiyene uyacagim 14 aralikta sariyer sahillerinden gelen gumleme sesleri duyarsan Alpineden geliyo demektir:)

Nasıl olacak bu alpine ile bu iş anlamadım..
  • Aslinda temiz ses versin gumburdesin yeter bana.:)

Illa cok prof kulaklarimiz patlaticak bisey olmasi gerekmiyo benim icin.

Trafikteyken teybin sesine dokundugumda ben burdayim diye bagajdan gumburdemesi arka camda iki kolonun arasina konmus ve bagaji oldurmus sublardan cok daha iidir en azindan.

Hem her gumburdeduginde aracimin hafifligi yuzunden lastikler biraz havalancak ve daha az bir yakitada kavusacagim sanirim:)
  • quote:

Orjinalden alıntı: dgo2133

sen kataloga fazla takılma ben bakmadım bile

jamesonda 1800 w yazıyor katalogta

Dinleme imkanim yok malesef keske olsaydi icim rahat ederde oyle alirdim. Sanirim bu modeli dinleyebilmis birinide bulmak zor forumda. Ama dgo2133 al diyor rms si 350 dir diyor ve Alpinenin kalitesininde iyi oldugunu soyluyor. Bunlarda yeterli gorulebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi salih29 -- 24 Kasım 2006; 8:42:55 >
  • beyler bilmiorum yanlışmı biliyorum ama alpine için 350 peakpower diyo rms değeri yarısı kadar değilmidir zaten 20 cm wooferdan 350 rms alınır mı ???
  • cadence fiyatı nedir bence asıl canavar olan 1500 watt rms dio inanılmaz bişe cadence
  • s18x(2,000 ytl) te 5000 w rms diyor asıl canavar hangisi acep?
    quote:

Orjinalden alıntı: fsert54

cadence fiyatı nedir bence asıl canavar olan 1500 watt rms dio inanılmaz bişe cadence
  • hocam senin dediğin model kicker sanırım ben burdakilerden bahsediyorum yoksa dediğin alet cidden deli bişey...tabi anfisini de düşünmek lazım...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.