Şimdi Ara

Bunlar gerçek başarı hikayesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler ben size geçen yıl arklarımın yaptıkları ygs ve lys netlerını yazıyorum.

Ygs 3 - 4 / 306 puan / Lysde 480e çekti şuan boğaziçi tarihte.

Ygs 5 / 296 puan / Lysde 439a çekti şuan gazi hukukta.

Dershanedekı bı kız arkım ygsde 59kya girdi lysde 13 kya girip afyon tıp fakültesini kazandı.

Bir arkim mf3de 506 binden 70 bıne cektı lysde şuan ank.üni veterınerlık fakultesınde.

Bir arkim gecen sene ygs 3 4 de 480 binden 8 bine çektı şuan odtü tarıh ogretmenlıgınde.

Diğer bir arkadaşım ygs 3 4 de 460 binden 10600 e çekti şuan hacettepe türkçe öğretmenliğinde.

Bir arkim ygsde 0 mat yaptı lysde 1 mat 50 edebıyat ile hacettepe sınıf ogretmenlıgıne gıttı.

Bir arkimde ygs 3 - 4 den 370 bınden 4kya çektı şuan tam burslu ıpek unı. Anımasyon ve oyun tasarımına gıttı.

Kısaca hersey lysye bağlı bunu unutmayın cevrenızde bu tip örnek çoktur sizinde özellikle mezunların insan istedıkten sonra herseyi istedıgı yere çeker ıstemek önemli bunu gece gunduz ders çalışmak önemli sadece olmucak seyler değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi temuçinhan -- 25 Mart 2016; 13:29:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu LYS'yi yapicam baska yolu yok. Guzel olmus dostum ben de inanmak istiyorum mucize olsa bile.

• gs 3 - 4 den 370 bınden 4kya çektı

yav he he ne içip geliyorsunuz buraya
  • quote:

Orijinalden alıntı: Opricnik

gs 3 - 4 den 370 bınden 4kya çektı

yav he he ne içip geliyorsunuz buraya

Öğretmen okulu ek puanı ???

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Opricnik kullanıcısına yanıt
    Evet tsde 370 binden 4 bine çekti ne var bunda mesela sızın gıbı trollerı takmadan gece gunduz ders calıstı cocuk ınanma kardesım ne dıyım herkesı kendınız gıbı tembel uyusuk sanıp milletınde keyfını kacırmayın emın ol o kucumsedıgın ınsanlar arasından lysde seni tokat manyagı yapacak olanlar var tıpkı bu sınavda bazı vatandasların egoist yapıp milletı ezdıgu ama ezdıgı kısıden daha dusuk net yaptıgı gıbı.

Unutmaki ygsden kötü sonuç yapanlar zaten lysde ıyı oluyor bunlara bende dahilim önüme lys tarih koy 50/50 ysparım ama yorum ve bılgı karısık ygs sorusu koy 30 net anca yaparım 50 sorudan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi temuçinhan -- 25 Mart 2016; 13:37:23 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dünya'da 2 Şey Önemlidir
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.