Bildirim
Bunlar kimler ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
bunlar bot.. oyunun kendi botları sanırım emin deilim d10 da olmazlar anca orda lvl kasarsın =) zaten sp de olmuyolar lvl 40 a kadar idare et sonrası kolay =) ii şanslar -
sağol :) d10 da full :(
horror knight larda kasim orada az var d10 açılana kadar :) -
her ama her serverda var -
bot ne demek? -
walla bana hec kastırmıyolar nasıl bısı anlamadım ama ben bı ok atıyom canavar cekıyom adamlar hemen atlıyo nasılbı programdır sasırdım -
ben onlarda bişi farkettim taverne ısınlanınca 38 kafalıgı'nı takıyor saldırmaya baslayacagı zaman da cıkarıyor. -
ben sizee analatayım bunlar bot kullanıyor (bot bir program)bunlar genellikle dragon 6 da oluyor size kısaca anlatayım nasıl çalıştığını 1. aşağıdaki kullandığımız yeri pot koyuyorlar sonra 2 yere chi şeyini koyuyorlar peti çıkarırsan 3. yere petin yemeğini koyuyorlar 4 yer bos duruyor 5,6,7 yerlere skili koyuyorlar 8 yerede town kağıdını koyuyorlar potu bitince kendisi ışınlıyor taverne ordanda işte sahibi bakıyor arada bir potu satın alıyor geri yolluyor oraya sanırım bunlar internet cafeden yada çoklu giriş program var arkasında birisi var -
quote:
Orjinalden alıntı: burak2750
ben sizee analatayım bunlar bot kullanıyor (bot bir program)bunlar genellikle dragon 6 da oluyor size kısaca anlatayım nasıl çalıştığını 1. aşağıdaki kullandığımız yeri pot koyuyorlar sonra 2 yere chi şeyini koyuyorlar peti çıkarırsan 3. yere petin yemeğini koyuyorlar 4 yer bos duruyor 5,6,7 yerlere skili koyuyorlar 8 yerede town kağıdını koyuyorlar potu bitince kendisi ışınlıyor taverne ordanda işte sahibi bakıyor arada bir potu satın alıyor geri yolluyor oraya sanırım bunlar internet cafeden yada çoklu giriş program var arkasında birisi var
d6 benim serverım lvl 31de ne yaparım ben
benim için sex on the beach misali
ama....
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi W Nex Sacramentum -- 25 Aralık 2006; 11:21:08 >
-
quote:
ben sizee analatayım bunlar bot kullanıyor (bot bir program)bunlar genellikle dragon 6 da oluyor size kısaca anlatayım nasıl çalıştığını 1. aşağıdaki kullandığımız yeri pot koyuyorlar sonra 2 yere chi şeyini koyuyorlar peti çıkarırsan 3. yere petin yemeğini koyuyorlar 4 yer bos duruyor 5,6,7 yerlere skili koyuyorlar 8 yerede town kağıdını koyuyorlar potu bitince kendisi ışınlıyor taverne ordanda işte sahibi bakıyor arada bir potu satın alıyor geri yolluyor oraya sanırım bunlar internet cafeden yada çoklu giriş program var arkasında birisi var
1- Skill kullanmıyorlar
2- Hayvan kullanmıyorlar
3- Oto loot yapıyorlar
4- Sürekli warrior skillini kullanıyorlar(biter bitmez basıyorlar)
-
ha bide bunu burda ogretmen yalnıs bence bızım arkadaslarda yaparsalarsa ayvayı yedık kasamayız artık -
Bunlara ben kısaca "ks'ci" diyordum.Ks'den başka bişey yapmazlar. -
quote:
Orjinalden alıntı: Theater_Man
Bunlara ben kısaca "ks'ci" diyordum.Ks'den başka bişey yapmazlar.
ben aldım elime sözlügü sonrasını anladınız siz onu :P -
quote:
Orjinalden alıntı: XeQy
quote:
1- Skill kullanmıyorlar
2- Hayvan kullanmıyorlar
3- Oto loot yapıyorlar
4- Sürekli warrior skillini kullanıyorlar(biter bitmez basıyorlar)
1-skill kullanmak için değil chi recovery
2-hayvan kullanması mecbur değil adamın işine gelmiyor
3- cevap yok
4-chi recovery i de o yüzden koyuyorlar d6 da çok var yuvası onların bunlar hiç lvl atlamıyorlarmı sabah akşam oradalar aynı elbiseyle
-
bişiy sormak istiyorum sadece bi tez.. sahilde sürekli mob doğmakta biz daha o bot dediklerimiz yokken kasıyoduk orda ve zorlanıyoduk tek slotta 10-15 mob oluyodu ki 30-35 lvl de yiyolardı 10 tanesi birden.. sonra bu botlar çıktı ve birden çıktılar aynı elbiseler aynı silahlar abuk sabuk nick ler.. bunlar oyunun mob sayısını dengelemek için çıkan botlar olmasın? yoksa 1 ay boyunca adam sahilde niye kassın.. nick dinx le başlayan bi bot vardı ben lvl 30 ken adam gelmişti v-a 180 civarı vuruyodu.. geçen gün yine gördüm tepedeydi ve yine 180 gibi bişiy vuruyodu.. bu adam lvl atlamadımı? hadi diyelim bunlar birilerinin char ları lvl 45 olmuşlardır bunca zamandır üstlerine yeni armor giyerler ellerine yeni silah alırlar aynı şekil sp de kasar 60 olurlar.. ama sadece spirit ve highlands da varlar.. bi nedeni olmalı..
edit: ve d10 da neden yoklar?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AsYouWish -- 26 Aralık 2006; 14:14:00 > -
quote:
Orjinalden alıntı: AsYouWish
bişiy sormak istiyorum sadece bi tez.. sahilde sürekli mob doğmakta biz daha o bot dediklerimiz yokken kasıyoduk orda ve zorlanıyoduk tek slotta 10-15 mob oluyodu ki 30-35 lvl de yiyolardı 10 tanesi birden.. sonra bu botlar çıktı ve birden çıktılar aynı elbiseler aynı silahlar abuk sabuk nick ler.. bunlar oyunun mob sayısını dengelemek için çıkan botlar olmasın? yoksa 1 ay boyunca adam sahilde niye kassın.. nick dinx le başlayan bi bot vardı ben lvl 30 ken adam gelmişti v-a 180 civarı vuruyodu.. geçen gün yine gördüm tepedeydi ve yine 180 gibi bişiy vuruyodu.. bu adam lvl atlamadımı? hadi diyelim bunlar birilerinin char ları lvl 45 olmuşlardır bunca zamandır üstlerine yeni armor giyerler ellerine yeni silah alırlar aynı şekil sp de kasar 60 olurlar.. ama sadece spirit ve highlands da varlar.. bi nedeni olmalı..
edit: ve d10 da neden yoklar?
haklısın bende merak edıyorum ama bu gm lerın bu olaylarla ilgilenmesi lazım
-
ilgileniyorlar. Gm +1 +1 die sorular soruyorya. o sorulara botlar cvp veremiyor. o sorulara cvp vermmessen ilk uyarı oluyor Dragon castleye atıyor seni. sanırım bu 3-4 kere olursa ban yiyorsun.Onların oyunun botu olcağını zannetmem slotlar çok olsaydı 10 dklık bi işle slotları azaltabilirlerdi.onlar tek tek kestikleri için zor lvl alır. ama çoğu lvl 40 ı geçemez banlanır.onları aşşağıdan söyleyin yüksek lvlli playerler gelip keser onları para kazanırlar:d. -
Aaaa Bu Oyundada Bot kosp türü şeyler varsa boşuna uğraşmayalım Zzz... -
ben onları kesmek için bounty e kayıt oldum adamlara saldıramıyorum çünkü pvp açık değil onda dolayısıyla bende baskasını oldurdum biriside kardanadam keserken pvp si açıkmış skil kullandı lvl 65 gibi bir şey adamın lvl i bana tek çekti bide dc ye gittim lvl 40 birisi vardı pvp yapıyoduk işte ben ona 25 vuruyodum o lvlyle nasıl oldu bilmiyorum skilsiz o bana noel kıyafetiyle cryptic armorla 70 vurdu anlamadım ondada noel kıyafeti vardı bende lvl 45+ydım sonra bir ara lvl 51 birisi vede lvl 68 birisi geldi ilk önce biz pvp yaparken onla vurdu oda 145 vurdu ona sonra bir uçtular nereye uçtuklarını görmedim bende arkalarından gittim adamı öldürmek için duvara sıkıştım zorla çıktım adam dc nin ortalarına gitti geri geldi biraz öne çıktı 3 müz birden saldırdık ben oldurdum 250k kazandım nasıl oldu anlamadım yani
-
o dediğiniz zımbırtıları bende görüyorum 3 gündür. çünkü lvl 37 oldum ve hala orda kasıyorum. lvl 25 ken noel dayı kıyafetleriyle gitmiştim. abuk subuk isimleri var. 2 tanesi yapıştı bana ben keserken. nereye gitsem oraya geldiler. ben black leoparlara geçtim oraya geldiler. bankaya çıkan minarelleri koymak için gittim ve sonra kıyafet yapmak için kardan adam kesiyodum yine yanımdaydılar. baya bi uğraştım kurtulmak için çünkü ks yapıyolardı yani zorlandım baya lvl atlarken. kırmızı bi elbise giyiyolar. kafalarında helmet görmedim. dragon blade kullanıyolar. hldqlwqeh38 vs. gibi isimleri var. sanki biri rastgele yazmış gibi. server değiştirdim yine vardılar. belki isimleri rastgele olduğu için karıştırmışımdır ama sonuçta varlardı. bence bunlar ya koxp gibi bişi yada oyun hatası. saçma ama bi ara acaba bunlar burdaki yaratıkları kesen yada üremelerini engelleyen guardlar mı acaba diye bile düşündüm. bunlar tayland yada japonya gibi ülkelerde sırf karakter kasıp satan şirketler var. günde 8 saat ayda 50-100 dolara çalışan ve işi sadece karakter kasmak olan insanlar var yani. onlarda olabilir. çünkü ben silkroad oynarken bu şirketlere ulaşmıştım. item almak için. böyle bişide olabilir.
nick: BorumuLanBU
lvl :37 (şimdilik)
clan: ViolentKnights
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lynxes -- 28 Aralık 2006; 7:12:50 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X