Şimdi Ara

Bunlar Sneijder'i küstürüp gönderme niyetinde

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Basın toplantısında Sneijder ile devam edecek misiniz sorusuna başkandan, gelsin bir görüşme yapıp karşılıklı karar vereceğiz diye bir cevap geldi. bir de dikkatimi çeken geçmişte çok faydalı olmuş yıldız bir oyuncumuz dedi. sanki artık gitmesi gerekiyor dermiş gibi. Kalmasını istediği bir futbolcu için böyle açıklama yapılmaz. bunun öncesinde maaşları daha da aşağı çekmeyi düşünüyoruz diye bir açıklaması var.

benim tahminim Sneijder'den maaş konusunda indirime gitmesini isteyecekler, aksi halde kadroda fazla şans bulamayacağı söylenecek. o da haliyle kabul etmeyeceği için kendisine kulüp bulması talep edilecek. Çünkü Sneijder yattığı yerden para kazanacak biri değil. zaten önümüzde Dünya kupası var ona hazır gitmek için sürekli forma giymesi lazım.

Aynı şekilde İnterde de 6 milyon civarı maaşı olmasına rağmen kadro dışı kaldığı için ayrılıp bize gelmişti. Devam etmek isteselerdi devam edeceğiz, teklif gelirse o zaman bakarız denirdi. Belhanda için Sneijder ile beraber oynayabilir sonuçta kanatta oynuyor demiştik fakat Tudor'un şimdi de ısrarla Konoplyanka yı istemesi iyice kafa karıştırdı. İnşallah yanılırım

• valla 4.5 çok şino eski şino değil 4e düşürsün sözleşme uzatsınlar yoksa 7.5a okutup gönderebilirler bence sorun olmaz zaten 1 senesi kaldı yaşıda yaklaşıyor.
  • Amma abartıyorlar .. maç seçen adamı yere göre sığdıramayıp bu takıma gönül vermiş adamların yetenekleri ile dalga geçip göndertiyor taraftar.. bu takımın efsaneleri bellidir. Hagi gibi Taffarel gibi oyuncular gibi yürekten oynayanlardır sadece. ;)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 sezon önce sözleşme yenilediklerinde, 34 yaşında kadar bu adama 5M Euro vermek saçmalıktır diye yazmıştım. 2 sezondur da Galatsaray diye bi takım yok.

Gayet mantıklı son senesi gelmişken Sneijder'e baskı kurup hem yıllık alacağından kurtulmak hem de cuzi de olsa bonservis koparmaya bakmak.

Madem Selçuk'u banko oynatacak Tudor, Sneijder - Selçuk ortasahası puding gibi olur, jöle gibi olur. Gayet yerinde bi karar Sneijder'i göndermek istemek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ǤЅ -- 29 Haziran 2017; 17:57:52 >
  • önce Selçuk gitmelidir bu takımdan o gitmeden Sneijder'i yollamak saçmalıktır.
  • Sneijder gidene kadar Selçuk ve Semih gidecek...Umarım portakal onu yollamak isteyenlere postayı koyar.

Yok öyle yerli oyuncuların GS Evladı muhabbeti yapması...Selçuk takımda adama gibi otorite olsa 2014 sezonu sonunda yollanırdı.

Formayı çıkarıp verdiği için ve bu adam kaptan ama omurgasız...Semih'te 2013 sezonu sonunuda satılmalıydı ederini veriyorlarsa

yollayacaksın.
  • Ulan adam yillarca umutla yasinle dejongla donkla selcukla top oynadi,

Simdi gomisi belhandayi aldin tam sneijderlik sezon geliyor gondermek neyin kafasi?

Sneijder mac seciyor diyenlere de totomla guluyorum. İlk besiktas macinda josue ikinci besiktas macinda tolga hic hayal bile edemeyecekken sneijder sayesinde karsi karsiya kaldi. Onlar o golleri atsaydi bugun 'sneijder kucuk maclarin adami' diyebilir miydiniz merak ediyorum?

Hayir adam karsi karsiya birakiyor takimda gol atabilen adam yok bu sene forvetsiz oynadik butun sene ona ragmen paslarini atiyor daha ne bekliyorsunuz anlamiyorum.

Bu sene sneijder gitmezse sampiyonlugun en buyuk adayiyiz gomisle beraber.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ipodnano1

Ulan adam yillarca umutla yasinle dejongla donkla selcukla top oynadi,

Simdi gomisi belhandayi aldin tam sneijderlik sezon geliyor gondermek neyin kafasi?

Sneijder mac seciyor diyenlere de totomla guluyorum. İlk besiktas macinda josue ikinci besiktas macinda tolga hic hayal bile edemeyecekken sneijder sayesinde karsi karsiya kaldi. Onlar o golleri atsaydi bugun 'sneijder kucuk maclarin adami' diyebilir miydiniz merak ediyorum?

Hayir adam karsi karsiya birakiyor takimda gol atabilen adam yok bu sene forvetsiz oynadik butun sene ona ragmen paslarini atiyor daha ne bekliyorsunuz anlamiyorum.

Bu sene sneijder gitmezse sampiyonlugun en buyuk adayiyiz gomisle beraber.

çok doğru. Eski sneijder olmadığı belli tamam da şu haliyle bile ligin çok çok üstünde

• Sneijder gecen sezon da küstü zaten bildim bileli küs bu adam gelir 4-5 hafta kilo verir sonra oynamaya baslar oynarsa oynar yoksa secer macini o mac oynar kafasina gore.

• Sneijder abd yolcusu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yılmaz

Sneijder küsecekmiş.

Senede 20 milyon lira alan şişko tosun küsecek eyvah dünyanın sonu geldi.

küstürüp lafını bıktırıp olarak değiştireyim istersen

• Belhanda çöpüne bara sayanların sneijder i göndermek istedikleri aşikardır. Hiç kimse sözleşmesi devam eden oyuncuya gelsinde konuşalım demez..
  • Kimmiş o takıma gönül vermiş yetenkli oyuncular?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yılmaz

Sneijder küsecekmiş.

Senede 20 milyon lira alan şişko tosun küsecek eyvah dünyanın sonu geldi.

OLUM YILMAZ İLE AYNI FİKİRDE OLAN 9 KİŞİ VAR FORUMDA. EYVAH Kİ NE EYVAH

• senaryo gerçekleşti. bu kadar amatör bir yönetimin ne yapacağını 15 gün önceden tahmin etmek zor olmasa gerek
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.