Şimdi Ara

Bunlara inananlar var ya... (Gelen Mail) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
27.133
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bana her türlü forward atanları direk siliyorum listemden
    biri diyor şehitlerimiz için şu yazıyı 10 kişiye gönder göndermezsen Türk değilsin
    biri diyor şu duayı 6216465165416 kişiye göndermezsen akşam kötü şeyler olucak
    çocuk gibi anasını satıyım
  • işte bizim yardım sever türk milleti bu yüzden bir dünya mail adresi heba oldu ve olmaya devam etmekte maili gülerek okudum ama içimde buruk bir sevinç bide sayaç takmışlar maile neresine taktınız sayaçı zuahahha
  • bana bu ve bu tür e-mail gönderen kizda olsa erkekte olsa küfürü yazip geri yolluyorum.. saçma salak e-mailler dolaşiyo ortalikta deli oluyorum.. bi gün sirf gelen e-maillerden birinde olan tel nosunu aradim bi tane adam çikti bi daha arama dedi yüzüme kapadi.. yani yalan yanliş 3 5 çocugun hadi bi yazi yazalim bak o yazi bize sonra geri gelicek mantigiyla hazirlanmiş insani salak yerine koyan bi zincir e-mail.. zincir girsin dötlerine inş..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seddoo. -- 31 Aralık 2008; 21:39:26 >
  • Bana gelen bu mailler de ilk atana ve sonra dan Forward edenlere ,

Namünasip, yaralayıcı,ONUR kırıcı,kötü sözler armağan ediyorum...

Velakin ek dosyaya da balamı yapıştırıyorum.

Arkadaşlar lütfen böyle saçma şeyleri millete göndermeyin. He gerçek bir olay olur gerçekten birşey lazım olur kan vsvs. Adam gibi düzgünce tel no vs. yazıp gönderin ona kabul ama yeter yani bu kadar saçmalık.

Yani ben 10 değil de 11 tane göndersem Allah'ın rızasını alamayacak mıyım ? Niye 10 ?!?
  • tüm bu mailler saçma..
    paran varsa gidersin hayır kurumuna, vakıflara para yardımı yaparsın. gidersin kızılaya kan verirsin insanlık edersin.
    ama PC başında pat bir maille hayat kurtarmak vs. vs. maili forward et bilmem ne olacak falan filan.. boş işler...
    benim çalıştığım şirkette de bu tür mailler dolaşıyor. milletin işi yok galiba boş boş mailleri birbirlerine gönderip duruyorlar
  • az önce banada geldi prensip olarak böyle e postaları iletmiyorum. ama geçen okuduğum bir haberi hatırlattı bana türkiye spam postada birinciliğe oynamaya başladı. çoğuda böyle ileti e postalardan oluşuyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: irish

Başında FW veya Re olan mailleri açmadan siliyorum...

Dostum seninle aynı kafadanız

Gerek yok bu kadar kasıntıya, ama maili atan da haklı. Türk Halkı keklenmeye o kadar açık ki...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Godlessfrog

Küçük deniz fenerleri siziiiiii...

Hocam çok çok özür diliyorum, senin yorumunu okumamışım, MUHTEŞEMSİN
  • bana bazen gelen mailde diyo ki bu maili 20 kişiye gönder işlerin düzelecek..mutlu olacaksın falan filan
  • Bunlardan ne gibi fayda elde ediyor bu FW: cı RE: ci insanlar.
    O mail i 20 kişiye yolladık diyelim. Bu düzeni yapanlar ne elde ediyorlar ?
  • Yabancılardan gelen mailler süper. Hergün 1.000.000 $ kazandınız maili geliyor. Fck You yazıp geri gönderiyorum.
  • bana hiç öyle şeyler gelmemiş ama gelenlere bakın vildan senle tanışmak istiyor zerrin zeynep selin nilan yağmur meliscan senle tanışmak istiyor kim inanıyor bunlara

• Aga bana da atıyolar paso yok bu gece gökten nur inecek peygamberlerin ruhu mehşerde buluşacak şu duaları etmeli ve Allah rızası için bu mesajı 56563 kişiye göndermelisin göndermezsen çok kötü şeyler olacak çarpılcaksın yamulcaksın vs ,mesajın sonunda da ' Allah rızası için yazdığından bu mesajı gönderiyorum kusura bakmayın '
  • quote:

Orjinalden alıntı: kenyack

Bunlardan ne gibi fayda elde ediyor bu FW: cı RE: ci insanlar.
    O mail i 20 kişiye yolladık diyelim. Bu düzeni yapanlar ne elde ediyorlar ?

Bu mail için söylemiyorum ama Din'i alet eden mailleri misyonerler tarafından yazıldığını duymuştum ne kadar doğru bilinmez ama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zkcn -- 11 Şubat 2009; 23:31:50 >
  • Tebrikler, 250 kontör kazandınız !

• Toplumailing nedir ?

açıklarsanız sevinirim
  • arkadaşla sizede böyle bir mail gelmesini istemiyosanız lütfen bu konuyu bütün arkadaşlarınıza gönderin

• Banada geldi aynı mail Gönderen arkadaşım da aptal bi insan değil ama bana göndererek ve subject kısmına yazıp gönderdiği bi çok insanı görünce gözümden düştü. . .
  • yaw boş işler bunlar
  • Bu Konuya Şayaç Eklenmiştir Eğer Bügün İçerisinde 100 Kişi Up'lamazsa DH'nin Başına Kötü Şeler Gelebilir

Banada İki Kere Geldi Bu Mailden Dedim Şimdi Kim Okucak Bunu Hemen Sildim
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.