Şimdi Ara

Bunlara inananlar var ya... (Gelen Mail)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
27.132
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

05 Ağustos 2008 Salı 03:44 tarihinde Gamze Bilgiç <gamze.bilgic06@gmail.com> yazdı:

Merhaba, ben Ankara'dan Gamze. Yasim 17, babamı 2 yaşındayken kaybettim. babamdan kalan emekli maaşımızla hayatımızı geçindiriyoruz. bundan 2 yıl önce kan kanerine yakalandıM. sanırım ölüme yaklaştıkça dünyaya olan özlemim dahada artıyo..

Yeşil kartlı olduğum için birçok sağlık gideri karşılanırken, bazı ilaçların yeşil kart kapsamına girmemesi ve diğer sağlık giderleri, annemi zor durumda bıraktı. doktorlar, iyi bir tedavi ile kurtulma şansının bulunduğunu belirttiler.

Çesitli kuruluslar tedavim için yardimlar yapmakta. Bazi Internet kuruluslari ile yapmis oldugum yazismalar sonucunda da, eger benim yazmis oldugum e-mail 100.000 ulasirsa bu $100.000 yardim yapacaklarini belirttiler. Sizden para pul istemiyorum sizden ricam bu mail'i tanidiginiz herkese forward etmeniz. şimdiye kadar 3 güne kadar dilekleriniz gerçek olacak denilen mailleri gönderdiniz.. her gönderdiğiniz mail için o barkot sayaçı 100.000 ne gelecek.

NOT : Size gelen bu maile sayaç eklenmiştir. Lütfen ekli dosyayı download etmeden başkalarına gönderiniz. Her mail gönderilişinde barkot sayacındaki sayılar gönderdiğiniz mail sayısna göre değişecektir.

Vakit ayırıp okuduğunuz için teşekkür ederim.
    GAMZE BİLGİÇ

Özellikle koyu yazdığım kısım hakikaten tam insan kandırmak için yazılmış. Sanırım yeni bir forward mail vakası olacak. Bana ilk adresten geldi. Birkaç gün içinde yayılır.

Bunlara inanan halkımı seviyorum.

• Zuhahahaha boş işler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mrtbrc6378

Herkes kansere yakalanıyor be kardeşim...Özellikle de fake mailciler...

Artık başka bi hastalık bulsalar daha iyi olcak. "Erkek arkadaşımdan AIDS bulaştı" falan yazsalar farklı gelir insanlara.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Doobly

quote:

Orjinalden alıntı: mrtbrc6378

Herkes kansere yakalanıyor be kardeşim...Özellikle de fake mailciler...

Artık başka bi hastalık bulsalar daha iyi olcak. "Erkek arkadaşımdan AIDS bulaştı" falan yazsalar farklı gelir insanlara.

• Birkaç güne kalmaz posta kutularımızı süsler
  • quote:

quote:

05 Ağustos 2008 Salı 03:44 tarihinde Gamze Bilgiç <gamze.bilgic06@gmail.com> yazdı:

Merhaba, ben Ankara'dan Gamze. Yasim 17, babamı 2 yaşındayken kaybettim. babamdan kalan emekli maaşımızla hayatımızı geçindiriyoruz. bundan 2 yıl önce kan kanerine yakalandıM. sanırım ölüme yaklaştıkça dünyaya olan özlemim dahada artıyo..

Yeşil kartlı olduğum için birçok sağlık gideri karşılanırken, bazı ilaçların yeşil kart kapsamına girmemesi ve diğer sağlık giderleri, annemi zor durumda bıraktı. doktorlar, iyi bir tedavi ile kurtulma şansının bulunduğunu belirttiler.

Çesitli kuruluslar tedavim için yardimlar yapmakta. Bazi Internet kuruluslari ile yapmis oldugum yazismalar sonucunda da, eger benim yazmis oldugum e-mail 100.000 ulasirsa bu $100.000 yardim yapacaklarini belirttiler. Sizden para pul istemiyorum sizden ricam bu mail'i tanidiginiz herkese forward etmeniz. şimdiye kadar 3 güne kadar dilekleriniz gerçek olacak denilen mailleri gönderdiniz.. her gönderdiğiniz mail için o barkot sayaçı 100.000 ne gelecek.

NOT : Size gelen bu maile sayaç eklenmiştir. Lütfen ekli dosyayı download etmeden başkalarına gönderiniz. Her mail gönderilişinde barkot sayacındaki sayılar gönderdiğiniz mail sayısna göre değişecektir.

GAMZE BİLGİÇ

Özellikle koyu yazdığım kısım hakikaten tam insan kandırmak için yazılmış. Sanırım yeni bir forward mail vakası olacak. Bana ilk adresten geldi. Birkaç gün içinde yayılır.

çelişki dikkat çekiyor.Benim bildiğim emekli maaşı varsa sağlık sigortasıda vardır.

Biraz daha düşünebilir bunu yazan mantık açısından

• yaa ben zaten bu sahte mailleri yazan şahsiyetlerin mantığını anlamıyorum biri sana şu kadar kez mail dolaştı diye neden para ödesin parayı ödeyecek olan çat diye çıkartır verir ben bağış yapacak olsam mailin bana hayrı ne?

zaten o yollanan mailler nasıl sayılabilir ki biraz daha mantıklı fake mailler yapsınlar ya
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Halen dolaşıyor piyasada. Bana da geldi az önce
  • Başında FW veya Re olan mailleri açmadan siliyorum...
  • Böyle maillere inanıp bana aynen ileten akrabalarım var.
    Ben de n'apıyorum; bayramlarda, ramazanlarda ziyaretlerine gitmiyorum.
    ehehhe.

--
    yine imla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blufer -- 23 Eylül 2008; 5:57:49 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: **engineer09**

quote:

quote:

GAMZE BİLGİÇ

çelişki dikkat çekiyor.Benim bildiğim emekli maaşı varsa sağlık sigortasıda vardır.

Biraz daha düşünebilir bunu yazan mantık açısından

Evet,kızın yaşı da aynı zamanda 17 yani reşit değil ve kesin olarak babasının sigortasından faydalanabilir.

İnsanları böyle saçma hikayelerle kandırıp duygularını istismar edenlere yazıklar olsun.

• Küçük deniz fenerleri siziiiiii...
  • toplumailing satan şirketlerin oyunu. Ellerinde mail adreslerini güncel tutmak için millete böyle saçma sapan mailler gönderiyorlar.
  • Bunu yazanlar nasıl eğleniyordur kim bilir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Godlessfrog

Küçük deniz fenerleri siziiiiii...

• quote:

• quote:

• quote:

Orjinalden alıntı: Alpertunga

toplumailing satan şirketlerin oyunu. Ellerinde mail adreslerini güncel tutmak için millete böyle saçma sapan mailler gönderiyorlar.

Evet, ben de bunu yazmak için girmiştim. Sen erken davranmışsın. Çevremde 3-4 mail canavarı var, her birine defalarca söyledim inanmayın diye hala gönderiyorlar. Baktım olmayacak bari beni listeye eklemeyin dedim. Yine bir değişiklik yok. Gerçi olan oldu, şimdiye kadar mail adresim kaç listeye girmiştir. Kaç kişiye para kazandırmıştır.
  • gamze bilgiçin netllogu da varmıs
    ayrıca 17 degıl 18 yasında
    ana dilinede hollandaca yazmıs te allam !
    flemenkceyı bıldıgınden haberı yok galıba

http://tr.netlog.com/gamzecikc
  • Merhaba, Ben 29 yasinda bir babayim Esim ve ben birlikte mükemmel bir yasami paylastik.Tanri bizi bir çocukla kutsadi.
    Beyin kanseri teshisi koydular Ve kurtulmasi için tek yolun ameliyat oldugunu söylediler. Ne yazik ki bunun için yeterli paramiz yok. AOL ve Zdnet(Zimbabve) bize yardim etme karari aldi.Bu mail ne kadar çok kisiye yönlendirilirse,her üç kisi için 32 sent Zimbabve dolari olarak fon olusturulacak. AOL Mesaji takip edecek ve kaç kisiye ulastigini sayacak. Adres listenizdeki her kisiye bu mesaji gönderin.

ACIL!!!!!ULASABILDIGINIZ HERKESE ILETINIZ LÜTFEN eger bir
    gün siz de böyle bir mesaj göndermek zorunda kalirsaniz,okumadan silen ve iletmeyenler hakkinda ne düsünürsünüz '
    Sevgili Arkadaslar ,
    Cerrahpasa tip Fakültesi Onkoloji Çocuk bölümünde yatan 7 yasinda Lösemi hastasi Damla Ahsan için AB-Negatif taze kana ihtiyaç duyulmaktaymis.
    DOKTORLARA GÖRE EN AZ 6 AY DEVAMLI KANA ihtiyaçlari var..
    Yardim etmek isteyenler olursa asagida yazili cep telefonlarindan annesine ulasabilirler.
    Sizde e-postayi lütfen tanidiginiz herkese gönderin. Zor durumda olan bu çocuga yardim edelim.

Damla'nin Annesinin tel.no. : 0532 411 32 53

2 yildir fon aliyorlarmis mail gönderiminden.

Sizde bütün listenize iletin
    yardıma ihtiyacı olanlara el uzatmaktan bu maili tüm listenizi göndrrmekten kimseye zarar gelmez..
    EN FAZLA 15 DAKİKANIZI ALIR
    HAYAT KURTARMAK BİR ÇOCUĞA YARDIM ETMEK SİZİN ELİNİZDE=)

Bana da gelmiş
    2.si biraz mantıklı da 1.si çok saçmaa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi De Morgan -- 24 Ekim 2008; 19:17:14 >

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.