Şimdi Ara

İnstagram ip vermiyor diyorlar bana yaptıkları yanına mı kalacak??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
1
Favori
8.212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lawyergirll -- 20 Kasım 2019; 2:55:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bura karışır
  • Yoktur öyle bir şey. Sen git suç duyurusunda bulun. 5 sene falan hikayedir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şikayetimi yaptım zaten çoktan ama hiç ümidim yok her gün kafama takıp üzülüyorum ve hırslanıyorum eğer yargı yollarından halledemezsem kendime hakim olamayıp intikam almak için yanlış şeylere bulaşmaktan korkuyorum

• Yüce Türk adaletinin tacizcilere tavrı ortada zaten. Basit bir olay diye arkalara atılır büyük ihtimal. Çevren varsa 3 5 tinerciye bir miktar para verip hallettir derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Konuya dahil olmayan adam -- 14 Ekim 2019; 21:20:24 >
  • Yanlış anlamadıysam malum temalı gizli çekim videosu çekmiş, ve ailene intenete atarım diye santaj yapmış.

Öylemi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drejtc -- 14 Ekim 2019; 21:2:25 >
  • drejtc kullanıcısına yanıt
    Evet maalesef olay bu

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Zaten yargıdan bir sonuç alamazsam bu tarz bişey düşünüyorum ama ortak çevrede değiliz birbirimizden çok uzak ilçelerdeyiz ve çevrem de yok :(

• Savcılık kararı çıkarsa instagram öyle bi ip verir ki : )

Eğer bu olay gerçekse twitterda sesini duyurabilirsin
  • O iş öyle değil ip verme meselesi çok farklı sen herhangi bir kişiden şikayetçi değilsin. Sen belli bir kişiden şikayetçisin. Eğer savcı bu konulara hassas biriyse adamın evine arama kararı çıkartıp tüm elektronik cihazları toplar. Bu durumda adamın inst silmesi telefonu biçimlendirme hiçbir fayda etmez.
    Ancak ben bugun kadar böyle davaların sonuçlandığını duymadım. Bu adam(haysiyetsiz) ceza almasa bile bu olay siciline işler buda onun ilerde devlete girmesini engeller hele birde devlette çalışan biriyse mutlaka seninle anlaşmaya gelir.
    Ancak bu adamın elinde cihazlar alındıktan sonra cihazlardan o görüntüler silinse/ceza verilse bile adam o görüntüleri bulursa tekrardan ailene atabilme ihtimali var. Eğer bu şikayeti ailenden gizli yaptıysa en kısa sürede açıkla. Ve sosyal medya hesaplarından bu kişiyi ifşa et ki sesin duyulsun. Senin gibi kızlara üzülüyorum ne biçim adamlarla muhatap oluyorsunuz.

• Bağyan mısınız hanfendi

• Nerde abaza,keko var gidip onları buluyorsunuz.Ondan sonrada al başına belayı.
  • Adam gibi eline kız değmemiş bir dhli çocukla çıksan böyle şeyler başına gelmezdi

Şikayetinden vazgeçme sen hiç belgesiz şikayet etsen bile işlem yaparlar.

Bu arada benim bilidğim instagram ip veriyor twitter vermiyor.
    neyse geçmiş olsun ne diyelim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 07kubi07 -- 14 Ekim 2019; 22:17:10 >
  • Cavşırı C kullanıcısına yanıt
    Cevabınız için teşekkür ederim, açıkçası fotoğraflarımı atmaya bi tarafının yiyeceğini düşünmüyorum zaten savcı karşısında da sonuna kadar inkar edeceğini söylüyor. Sosyal medyada ifşalamayı düşündüm ancak suçu işlediği kesinleşmeden bunu yapmam benim zararıma olurmuş, eğer yeterli delil bulunamazsa bu sefer benim başım iftiradan derde girermiş manevi tazminat alırmış falan. Bu yüzden savcının kararından sonra ifşalama olayına gireceğim. Maalesef nerden buldum bu tipi ben de bilmiyorum, çok efendi masum rolünü oynayan biri hatta şuanki sevgilisi de onun tarafını tutuyor olanları bile bile

• 07kubi07 kullanıcısına yanıt
    Ben de tam tersi tüm hukuk forumlarında hatta burada açılmış konularda instagramın ip vermediğini okudum güya özel hayatın gizliliğini ihlal etmek istemiyormuş instagram falan. Elimde zaten ekran görüntüleri hatta ekran videoları da var ama shop yaptı diye inkar edecek işte

• Ablacım şikayetini et korkma sen yok öyle ip vermez diye bişey sen merak etme

• boş yapma, çocuk öyle demişse vardır bir bildiği. Erkek arkadaşlarınızın sinirleriyle, duygularıyla oynayıp oynayıp sonra şikayet edeceğim diye tehdit etmeyi kesin.

Bak dalgana, uğraşma çocukla.
  • Kullanıcı adınıza lawyer'ı boşuna mı yazdınız hocam, sonuna kadar gidin.

• Kullanici sahte olmasa bile Instagram uzerinden hicbir sekilde bir seyler cikmiyor. Bununla ilgili benzer sikinti yasayan bir arkadasim vardi ve mahkeme Instagram bilgi paylasmiyor diyerek davayi dusurduler ki dogru da bu. Bilgi paylasmiyorlar. 5 yil olayi filan da yok... Hatta degil ekran goruntulerini direkt hesabi karsi taraf acip mahkemeye verse kanit olarak yine de isler tam yurumesi gerektigi gibi yurumuyor.

%99 lehine islemeyecek gibi bu surec. Simdiden kolay gelsin.
  • Boş yapma deyip boş yapmak..

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.