Şimdi Ara

İnstagram ip vermiyor diyorlar bana yaptıkları yanına mı kalacak?? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
1
Favori
8.231
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • oyuna gelmeyin forumdaşlar, olay csb değilse bile bu konuyu açan şahsın ne yaptığını bilmiyoruz. karşısındaki kişinin yaptığı doğru olmasa bile bir sebebi vardır kesin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pp_pp

oyuna gelmeyin forumdaşlar, olay csb değilse bile bu konuyu açan şahsın ne yaptığını bilmiyoruz. karşısındaki kişinin yaptığı doğru olmasa bile bir sebebi vardır kesin.
    Evet bir sebebi var zaten yukarıda da söylediğimi hatırlıyorum onla ve yeni sevgilisiyle uğraştığım için yenilgiyi kabullenemediğim için tehdit edildim ama benim yaptıklarım hukuki olarak bir suç teşkil etmiyor, etse bile en azından şantaj kadar büyük bir suç değil. Benim yaptıklarım onun yaptıklarını da haklı çıkarmıyor, zaten biz birlikteyken henüz sevgilisi yokken benim hiçbir suçum yokken gizlice çekmiş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kalitesiz csb bu kadar inanan çıkması çok şaşırtıcı
  • quote:

Orijinalden alıntı: endurable

Kalitesiz csb bu kadar inanan çıkması çok şaşırtıcı
    Biliyorum kulağa çok inandırıcı gelmiyor bir kadının burada dert yanması ama yemin ederim ki gerçek, sizi nasıl inandırabilirim bilmiyorum

• Kendi hesabından gerçek kimliği ile şantaj yaptığını kabul etmesi bu olaydaki sizin lehinize tek olgu. Geri kalan her şey maalesef çok zayıf. Instagram kolay kolay IP paylaşmıyor. Hele VPN ile bağlantı kurduysa bulunan IP'nin de VPN hizmeti sağlayan kurum tarafından açıklığa kavuşturulması gerek. Yani IP olaylarından size pek faydalı bir sonuç çıkmıyor. Şantaj yaptığını kabul ettiği SS'ler tek umudunuz olsun diyeceğim ama SS'lere de pek bel bağlamayın derim genelde kanıt olarak kabul edilmiyorlar. Esen kalın, alagavatlarla ilişki kurmamaya özen gösterin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lawyergirll

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Trajikomik bir olay.

Düşünce yapısına bak ''illegal işlere başvururum,silahla vururum ''...

Hukukçu olacak birde.

Laçkalık sarmış her tarafı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ubi Panis ibi Patria -- 14 Kasım 2019; 18:46:16 >
  • quote:

Biliyorum kulağa çok inandırıcı gelmiyor bir kadının burada dert yanması ama yemin ederim ki gerçek, sizi nasıl inandırabilirim bilmiyorum

Alıntıları Göster
    ss atman lazım. ss atarsan ipde bulunur eski mesajlarda gelir
  • quote:

Orijinalden alıntı: ubi Panis ibi Patria

Trajikomik bir olay.

Düşünce yapısına bak ''illegal işlere başvururum,silahla vururum ''...

Hukukçu olacak birde.

Laçkalık sarmış her tarafı...

Alıntıları Göster
    Peki sen ne yapmamı öneriyorsun benim asıl isteğim zaten yasal yollarla onun cezalandırılması fakat bir sonuç elde edemezsem ne yapmamı istiyorsun? Tüm bu olanları sineye çekip onların mutlu olmasını mı izleyeyim. Karma denen şeye inanmıyorum allaha havale etmeye de inanmıyorum hep dedim allahım belalarını ver ama hiç sesimi duymadı ne yapabilirim ki başka

• quote:

Orijinalden alıntı: haqueim

ss atman lazım. ss atarsan ipde bulunur eski mesajlarda gelir

Alıntıları Göster
    Çok komiksin

• quote:

Peki sen ne yapmamı öneriyorsun benim asıl isteğim zaten yasal yollarla onun cezalandırılması fakat bir sonuç elde edemezsem ne yapmamı istiyorsun? Tüm bu olanları sineye çekip onların mutlu olmasını mı izleyeyim. Karma denen şeye inanmıyorum allaha havale etmeye de inanmıyorum hep dedim allahım belalarını ver ama hiç sesimi duymadı ne yapabilirim ki başka

Alıntıları Göster
    banane,ne yaparsan yap...alla alla

• quote:

Çok komiksin

Alıntıları Göster
    kes lan harun abi
  • quote:

Orijinalden alıntı: ubi Panis ibi Patria

banane,ne yaparsan yap...alla alla

Alıntıları Göster
    O zaman hukukçuluğuma laf etmeye de hakkın yok ! Tekrar ediyorum elbet ki yasal yollar en iyisi ama yasal yollar işe yaramıyorsa başka çarem yok insan adaletini kendi de sağlayabilmeli

• quote:

O zaman hukukçuluğuma laf etmeye de hakkın yok ! Tekrar ediyorum elbet ki yasal yollar en iyisi ama yasal yollar işe yaramıyorsa başka çarem yok insan adaletini kendi de sağlayabilmeli

Alıntıları Göster
    boş yapma,nerden çıkarıyorsun bunları.

ne yani senin saçma sapan illegal fikirlerini mi desteklememi bekliyorsun?

bak laçkalık bu,elbet hukukçuluğuna laf ederim.

ne halin varsa gör

• quote:

Avukatım var zaten danıştım ama benden ücret almayan tanıdık avukat, bilişim şantaj vs bu konularda uzman da değil. Kaç kez sordum bu endişelerimi anlattım bekleyip görücez sen canını sıkma diyor sadece. Evlenmeden ilişki yaşanmaması olayına katılmıyorum sadece bu kadar az tanıdığım biri olmasaydı keşke, artık çok daha temkinliyim zaten

Alıntıları Göster
    Valla bunu yaparken tüm olasılıkları düşünecektin. Sende ondan az değilsin. Tencere kapak misali, ikiniz bulmuşunuz birbirinizi. Şimdi yasadışı yollara başvuracağım diyorsun. Tam birbirinizin dengisiniz.

• Güncelleme : dava hala açılmadı, geçen hafta savcının yanına konuşmak için gittim ve adam benimle ilgilenmedi bile. Pc sine bakarken konuştu ve instagramın cinayet bilmem ne harici ip vermediğini, müzekkere yazmayacağını söyledi. Israr ettim , belki ip verirler nolur bir denesek dedim ama yok. Henüz arama kararı dahi çıkmadı. Çalıştığı yere yazmışlar kimlik bilgilerini istemişler daha cevap gelmemiş. Savcı bir de bana elinde görüntü yok ben bu adamın evini arasam bişey çıkmazsa bu sefer haksız arama suçu oluşacak dedi. Yani arama kararı çıkartmaya bile isteksiz. Oysa ben internetten baktım, haksız arama suçu bambaşka bir suç yani benim olayımla alakası yok. Polisin kişinin üstünü araması falan gibi durumlarda ortaya çıkan bir suçmuş. Başından savmak için böyle birşey uydurdu yani.
    Bugün de instagram takipçilerine hakaret davası açıp kazanan bir instagram bloggerıyla konuştum. Bana avukatımın iyi olmadığını, beni iyi savunamadığını, bu yüzden de savcının ilgisiz olduğunu söyledi. Ben de farkındayım bu konuda uzman bir avukata gitmem gerektiğinin. Ama öğrenciyim maddi durumum olmadığı için tanıdık avukata verdim başka bir avukata verecek param yok ne yazık ki. Kısacası aşırı çaresizim elimden hiçbir şey gelmiyor 1 haftadır yani savcıyla konuştuğum günden beri her gün ağlıyorum. Tanıdık biri de yok ki hiç böyle şeylerle uğraşmayayım direkt ağzını burnunu kırsınlar hallolsun (hakediyor fazlasıyla).

• quote:

Güncelleme : dava hala açılmadı, geçen hafta savcının yanına konuşmak için gittim ve adam benimle ilgilenmedi bile. Pc sine bakarken konuştu ve instagramın cinayet bilmem ne harici ip vermediğini, müzekkere yazmayacağını söyledi. Israr ettim , belki ip verirler nolur bir denesek dedim ama yok. Henüz arama kararı dahi çıkmadı. Çalıştığı yere yazmışlar kimlik bilgilerini istemişler daha cevap gelmemiş. Savcı bir de bana elinde görüntü yok ben bu adamın evini arasam bişey çıkmazsa bu sefer haksız arama suçu oluşacak dedi. Yani arama kararı çıkartmaya bile isteksiz. Oysa ben internetten baktım, haksız arama suçu bambaşka bir suç yani benim olayımla alakası yok. Polisin kişinin üstünü araması falan gibi durumlarda ortaya çıkan bir suçmuş. Başından savmak için böyle birşey uydurdu yani.
    Bugün de instagram takipçilerine hakaret davası açıp kazanan bir instagram bloggerıyla konuştum. Bana avukatımın iyi olmadığını, beni iyi savunamadığını, bu yüzden de savcının ilgisiz olduğunu söyledi. Ben de farkındayım bu konuda uzman bir avukata gitmem gerektiğinin. Ama öğrenciyim maddi durumum olmadığı için tanıdık avukata verdim başka bir avukata verecek param yok ne yazık ki. Kısacası aşırı çaresizim elimden hiçbir şey gelmiyor 1 haftadır yani savcıyla konuştuğum günden beri her gün ağlıyorum. Tanıdık biri de yok ki hiç böyle şeylerle uğraşmayayım direkt ağzını burnunu kırsınlar hallolsun (hakediyor fazlasıyla).
    Az cok hatirliyorum konuyu. Allah a havale et kurtul bosver.

Hem dava vs ugrasarak adami unutamazsin. 5 yil sonra hatirlamayacagin bir olay icin 5 dk dan fazla dusunmek bile hata. Bosver gitsin. Aklini baska seylere ver ki bu konuyu dusunmeyesin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 11 52 7 -- 29 Ocak 2020; 14:11:42 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-3C120B679

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Instagram ip vermiyor fakat belali bir savcı ve hakim bulursaniz kim olduğunu biliyorsaniz karşı tarafın bilgisayar ve cep telefon el konulmak üzere incelenirse olur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son durum nedir?

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.