Şimdi Ara

Türkiyede çıplaklar plajı var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
10.555
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • hep merak etmişimdir. Yapılacaklar listemde vardır çıplaklar plajına gitmek bir gün denize girmek falan. rahatça güneşlenmek.

japonyada falan kaplıcalara mayo ile girmek yasak, çıplak girmek zorundasın. Hatta japonyada kaplıcalara girmiştim o şekilde. Onu deneyimledik.

ama bir de plaj olayını merak ediyorum. türkiyede var mı böyle plaj yoksa illa yunan adaları yada avrupanın plajlarına mı gitmek gerekecek?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Türkiye'de Çıplaklar Plajı Var mı?

Türkiye'de resmi olarak belirlenmiş bir çıplaklar plajı bulunmamaktadır. Ancak, bazı izole koylarda ve adalarda çıplaklar kampı olarak bilinen bölgeler mevcuttur. Bu bölgeler genellikle tenha ve nadir olarak ziyaret edilmektedir.

Çıplaklar kampı, çıplaklar plajına benzer bir kavramdır, ancak daha tenha ve genellikle daha az kolay erişilebilir bir alanda yer alır. Bu alanlar, kıyafetsiz güneşlenmek ve yüzmek isteyen kişilere yöneliktir.

Türkiye'de çıplaklar kampı için popüler bir yer, Ege Denizi'ndeki Bozcaada adasıdır. Ada, tenha koyları ve sakin atmosferi ile bilinmektedir. Ayrıca, Muğla'nın Datça yarımadası ve Antalya'nın Kaş ilçesinde de çıplaklar kampı için uygun alanlar bulunmaktadır.

Çıplaklar kampına gitmeyi düşünüyorsanız, aşağıdaki hususları göz önünde bulundurmanız önemlidir:

• Çıplaklar kampı alanları genellikle tenha ve izoledir, bu nedenle güvenlik önlemleri almanız gerekir.
    • Yerel mevzuatları ve gelenekleri göz önünde bulundurun. Türkiye'de çıplaklık kamu alanlarında genellikle kabul edilmez.
    • Çıplaklar kampına giderken saygılı davranın ve çevrenizi temiz tutun.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Hocam Japonya'da kızları da görüyor musun o şekilde? Japon kızı dedin mi akan sular durur.

• quote:

Orijinalden alıntı: Omisis046

Hocam Japonya'da kızları da görüyor musun o şekilde? Japon kızı dedin mi akan sular durur.

hayır erkek kadın bölümü ayrı tabi ki.

• amerikada bir kere çıplaklar plajında bulunmuştum(çıplak olma zorunlulu yok), herkes çıplaktı benle kız arkadaşım hariç, kadın erkek herkes tamamen çıplak takılıyorlardı. ilginç bir deneyim tabi. türkiyede sanmıyorum böyle bir şeyin olabilsin.

• var kadınlar plajında cıplak gırılıyor o yuzden duvar örülüdür

• Bazen arkadaş çevrenizden duyarsınız yok çıplaklar kampı yok çıplaklar plajı vs. var gittim derler. Yok öyle bir şey.

• pcdaly kullanıcısına yanıt
    Birlikte gidelim :) eskiden clup med in vardı . Hatta çocuksuz otellerin çoğuda yarı çıplak otel gibi oluyor .

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Direkt olarak böyle adlandırılan bir plaj bilmiyorum. Ama kadınlara özel plajlarda çoğu kadının çıplak olduğunu duymuştum. Biz erkekler için böyle plaj bulmak zor burda. Tacizci, tecavüzcü yaftasını yersin hemen maalesef.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkiye gibi cinselliğin afrikası olan bir yerde bu tarz bir şeyin olacağını sanmıyroum. Varsa da kadınlar için vardir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hevesin diğer insanları çıplak görmek değilse, kimsenin uğramadığı bir sürü koy ve kıyısı var türkiyenin. kur çadırını(literally) takıl bütün gün çıplak.

• Türkiye'de yok.

• Çıplaklar plajını bilmiyorum ama finlandiyadayken kadın erkek karışık ve insanların çıplak girdiği bir saunaya gitmiştim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.