Şimdi Ara

BUNLARI BİLİYORMUSUNUZ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
552
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • EN AĞIR BÖCEK,TROPİKAL AFRİKADA YAŞAYAN GOYAT BÖCEĞİDİR.BOYU ORTALAMA 1.5CM DİR.AĞIRLIĞI 98 GRAMDIR.

en büyük kertenkele:komoda ejderhasıdır 3m boyu 140kg ağırlığı vardır

• çok işime yarıcak bu bilgiler teşşküür ederim arkadaşım ellerine sağlık
  • evet bir gün bi sürüngenle yada böcekle bir çölde karşılaşırsam anlaşmama yarayabilir teşekkürler.

• quote:

Orjinalden alıntı: ru3acava

evet bir gün bi sürüngenle yada böcekle bir çölde karşılaşırsam anlaşmama yarayabilir teşekkürler.

euheueh aynen yada bi adada tek ben ve bu böcek ile karşılasırsam siyasetten felan bahseder konusuruz
  • Afrikada bir komodo ejderhasıyla karşılaşman % 'de kaçtır ? Peki o ejderhanın manyak olması % kaçtır ?
  • Goyat böceğinin maşaallahı varmış. Yoğunluğu verilen ölçü doğur ise 55,485 g/cm3 çıkıyor.

Bilgi: Demirin özkütlesi 7,8 g/cm3, bakırın özkütlesi 5,4 g/cm3, civanın özkütlesi 13,6g/cm3'tür
  • olabilir sonuçta o bir canlı :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ejderhalara inanmanizin gerceklik orani % kactir ??
  • biliyodum
  • o ejderhadan kaçmanın yollarını sölesen daha işe yarar x
  • Yoo En büyük böcek bizim bodrumdaki hamam böcekleri insan yiyolar
  • %0,1
  • cok lazımdı saol
  • bizim burada insana benzeyen böcekler var. onlar bence en büyükleri :)
  • komodoları tv de görmek isterseniz ki güzel haywanlardır bi kere diskoveri de wermişti bide filmi war onun komodo die alın islein korku filmi ama beni korkutamadı
  • Yavuz Sultan Selim Han'ın Ridaniye Savaşı'nda, ileri görüşlü babası Sultan II Bayezid' ın icadı olan "içi yivli topları kullanarak büyük başarılar elde ettiğini..
    Bugün ise bizlerin hala II Bayezid'in bu büyük icadını tarih kitaplarımızda: "Yivli top 1868 de Almanlar tarafından icad edildi" diye okutma gafletini göstererek ecdadımızın kemiklerini sızlattığımızı..
  • - Buenos Aires'te karısına sinirlenip onu öldürmeye karar veren adam, otelin 23. katındaki odalardan karısını aşağıya atar. Kadın elektrik tellerine takılır. İşini sağlama almak isteyen adam, karısının peşinden atlar. Tellere tutunamaz, yere çakılır.

- Mısırlı çiftçi, Nil Nehri'ne düşen tavuğunu kurtarmak için suya atlar. Ancak girdaba yakalanır. Kıyıya dönemeyince, bağırarak yardım ister. Bu kez oğlu atlar suya. O da girdaba kapılır. Beraberce yardım isterler. Derken adamın kızı, karısı da aynı kaderi paylaşır. Sonunda tavuk kurtulur ama ardında 6 ölü bırakır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.