Bildirim
Bunları Hatırlayanlar Var mı? Yeni 'SS' 80's - 90's ve 2000'lerin başı (9. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
o lazerle gozumu kör edecektim iyi ki bozuldu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Duygulandım la
Bizde bir kutu set halinde vardi 20 tane falan rahat vardi içinde, hepsinde farkli farkli şekiller olurdu. Geceleri karşi binanin camlarina tutardik, biri cama çikinca saklanirdik -
Her hafta bunları paylaşıp beni hüzünlendirmek zorundamısınız ya -
Buradaki fotoğrafı olan ve yazılan şeylerin %95'i benim ergenliğimin ortaları ve gençlik yıllarıma denk geliyordu. 90'lı yıllaron ortaları yanii. (80 doğumluyum) Asıl bizim çocukluğumuzda neler neler vardı. Yok öyle pokeman kartlarıymış, futbolcu kartlarıymış bilmemneymiş öyle şeyler ne gezer? Alırdık elimize misketleri, misket falan oynardık. Mesela en iyi bilinen örneklerden biri de rahmetli Adile Naşit'in masalları. 80'lerin ortaları falan tabii yine. Daha o zamanlar Trt tek kanaldı. Ah ah ne güzel günlerdi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İstanbul Beyefendisi -- 5 Kasım 2013; 19:18:27 > -
ooooff oooff nasıl da özlüyorum hepsini. yeni gelenler çok şanssız. -
-
Yapmayın bee!!! Çoğunu hatırladım.
quote:
Orijinalden alıntı: jasonn123
quote:
Orijinalden alıntı: batu44
quote:
Orijinalden alıntı: ApRaNaX.
bunu hatırlayan var mı gerçekten
hatırlamak ne kelime bulunca gene yapıyorum
ayrıca o tost makinesinden bizde hala var çok güzel tost yapıyor.
O tost makinesini 2 hafta öncesine kadar kullanmıştık severdim kendisini ama miladı doldu,yerine sinbo elektrikli tost makinesi aldık. Seni unutmayacağım eski tost makinem
Yahu bir de Cine5te robotlu bir çizgi film vardı,uzayda yaşayıp yemek tarifi dalan veriyorlardı. Onun adını bilen var mı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Affirmative!! -- 5 Kasım 2013; 20:08:22 >
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
-
%90 ını hatırlıyorum unutulurmu be o fincan takımından bizdede var -
Hepsininde çok güzel anıları var
abim tutardı elimden oynamaya götürürdü beni hep lan -
Eskiden daha mutluymuşuk. -
-
Hocam gece gece duygulandırdınız -
biraz benden
markasını hatırlamıyorum ama meybuz
bmx
üretin lan bunu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Death Time -- 5 Kasım 2013; 21:28:14 >
-
vaay bee inanamıyorum arkadaş. neredeyse tamamını hatırlıyorum yaaa. ben bu kadar yaşlanmış olamam yaa -
yaş 32, o zaman herşey daha keyifli zevkliydi, günler çok uzundu, şimdi ot gibi yaşayan gençliğe üzülüyorum.
Koltuk ve yastıklardan yapılan evi sadece kuzenlerim ve ben yaptım sanıyordum o zamanlar deprem olmuştu, yaptıktan sonra birimiz diğerlerinin üstüne atlar sonra göccük altında kaldık derdik
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X