Şimdi Ara

BUNLARIN HANGİLERİ DOĞRU SEÇİM OLUR????????? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Dfı lanparty ultra işini fazlasıyla görecektir. En iyi nforce 4 ultra anakartlardandır. Bulmak inşallah sorun olmaz.

http://www.gigatek.com.tr/urun.php?id=1261

170$+kdv kadar fiyatı.

-----------

İşlemci ise 3200+ olabilir.

http://www.gigatek.com.tr/urun.php?id=1445

Yine de bulmak zor olabilir.

Bulamazsan 3500+ alabilirsin.

http://www.gigatek.com.tr/urun.php?id=1445

Bu verdiğim gigatek fiyatları diğer yerlere göre biraz daha ucuz olabilir.

Hala tüm sistem için olan toplam bütçeyi belirtmedin. Yine de sanırım artık sistem şekilleniyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 15 Ocak 2006 17:10:43 >

• SENİN SAYENDE SİSTEM OTURMAYA BAŞLADI YİNEDE BÜTCEYİ MERAK EDİYOSAN KAS İÇİN 1500YTL CİVARI
  • ŞİMDİ NASIL OLMUŞ
    ANAKART: DFI-LANPARTY UT NF4 ULTRA-D
    İŞLEMCİ:AMD-ATHLON 3500+939 VENİCE
    EKRAN KARTI:SAPPHIRE ATIRADEON 256 MB X8OO GTO
  • bence bütcene göre çok iyi
  • quote:

Orjinalden alıntı: pcdelisi_45

ŞİMDİ NASIL OLMUŞ
    ANAKART: DFI-LANPARTY UT NF4 ULTRA-D
    İŞLEMCİ:AMD-ATHLON 3500+939 VENİCE
    EKRAN KARTI:SAPPHIRE ATIRADEON 256 MB X8OO GTO

Ekran kartının fireblade modelini al bence.

Diğer parçaları nasıl yapacaksın?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 15 Ocak 2006 17:43:34 >
  • SONA DOĞRU ...............:)
    ANAKART:DFI-LANPARTY UT NF4 ULTRA-D
    İŞLEMCİ:AMD-ATHLON64 3500+939 VENİCE
    EKRAN KARTI:SAPPHIRE 256MB ATI RADEON X800 GTO FREBLADE
    RAM:KINGSTON 1GB DDR 400
    HARDDİSK:SAMSUNG 80GB SATA2 NCQ
    DVD WRİTER:ASUS-DRW-1608P
    TV KARTI:AVERMEDİA -DVB-S
    OLMUŞMU.......................................??????????????????????????????
  • gayet güzel çok sağlam bi sistem topluyorsun. rami 2*512 al .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zygoma -- 15 Ocak 2006 18:04:48 >
  • Bellek olarak Kingston önermem. Twinmos 2x512mb cl 2.5 dual kit en doğru seçim olur.

Sabit disk boyutu bana yeter diyorsan sözüm yok. Ama daha büyük modellere de bakabilirsin.

Güç kaynağı olarak daha önceki önerilerimdeki gibi 400-500w arası öneriyorum. Mümkünse Enermax veya Tagan gibi markalardan olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 15 Ocak 2006 18:09:08 >
  • SAMSUNG - 120 GB SATA2 NCQ
    TWINMOS - 1 GB 400 DUAL BU İKİSİNİ DİĞERLERİ İLE DEĞİŞTİRECEĞİM ŞİMDİ NASIL Bİ EKSİK VARMI
  • quote:

SAMSUNG - 120 GB SATA2 NCQ
    TWINMOS - 1 GB 400 DUAL BU İKİSİNİ DİĞERLERİ İLE DEĞİŞTİRECEĞİM ŞİMDİ NASIL Bİ EKSİK VARMI

Bu durumda bir eksik yok gibi
  • YARDIMLARI İÇİN SAOL BEN DONANIMLAR HAKKINDA HİÇ BİŞE BİLMİYOMUŞUM AMA PEK ÇOK ŞEY ÖĞRENDİM
    İNTEL DİYORDUM ARTIK AMD DİYORUM
    X1300 512MB DİYORDUM ŞİMDİ X800 GTO FREBLADE DİYORUM GELİŞME VAR DEMİ.....:)))))))
  • üstadım bence extrem overclock yapmayacaksan ve hiç anlamıyosan DFI işine girme derim.
    git orta karar bi anakart al.ha oc yapacam milletle yarışacam dersen ozaman bişey diyemem.
    orta derecede oc için epox yeter artar bile.
    zaten DFI aldımı tüm parçalar kaliteli olmalı yoksa oc yi unut.ram lerin dandikse DFI nın bi anlamı olmuyo.
    oc uçuk olmayacaksa orta karar bi board kalan parayı ekran kartı,ram,hdd (raid) gibi şeyler için harca paranı.

kolay gelsin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: isa6n

üstadım bence extrem overclock yapmayacaksan ve hiç anlamıyosan DFI işine girme derim.
    git orta karar bi anakart al.ha oc yapacam milletle yarışacam dersen ozaman bişey diyemem.
    zaten DFI aldımı tüm parçalar kaliteli olmalı yoksa oc yi unut.ram lerin dandikse DFI nın bi anlamı olmuyo.
    oc uçuk olmayacaksa orta karar bi board kalan parayı ekran kartı,ram,hdd (raid) gibi şeyler için harca paranı.

kolay gelsin.
    tuğer kardeş bu yorumlar için ne diyecen benim kafam karıştı doğrusu
  • quote:

quote:

üstadım bence extrem overclock yapmayacaksan ve hiç anlamıyosan DFI işine girme derim.

kolay gelsin.

Aslında doğru demiş Dfı daha pahalı ve esas etkisini yüksek hızlı parçalarla(bellek) gösterecektir. Yani Epox'la da yapacağın hız aşırtma (yapacaksan tabii) o parçalarla dfı'ya göre birşey değiştirmeyebilir. Ben almışken daha iyisini al diye dfı önerdim. Epox 9npa+ultra da alabilirsin bu durumda. Zaten ikisi de nforce 4 ultra. Epox daha ucuz o kadar.

• quote:

Orjinalden alıntı: Tuğer

quote:

quote:

kolay gelsin.

Aslında doğru demiş Dfı daha pahalı ve esas etkisini yüksek hızlı parçalarla(bellek) gösterecektir. Yani Epox'la da yapacağın hız aşırtma (yapacaksan tabii) o parçalarla dfı'ya göre birşey değiştirmeyebilir. Ben almışken daha iyisini al diye dfı önerdim. Epox 9npa+ultra da alabilirsin bu durumda. Zaten ikisi de nforce 4 ultra. Epox daha ucuz o kadar.
    şimdi epox un dfı ya göre artıları ve eksileri nelerdir

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Tuğer

quote:

quote:

kolay gelsin.

şimdi epox un dfı ya göre artıları ve eksileri nelerdir

epox da güzel kart ama overclock için DFI gibi ram lere yüksek değerde voltaj veremiyo ve yüksek oc de stabilitesi DFI kadar iyi değil.

• ha birde bence epox un teknik servis i baya güzel.
  • QUAKE 128MB GeForce 6600GT (PCI-E) Ekran Kartı kardeşim al pişmnan olmazsın??????
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.