Şimdi Ara

BUNLARIN HANGİLERİ DOĞRU SEÇİM OLUR?????????

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • SELAM SİZE SUNDUĞUM MODELLERDEN HANGİSİNİ ALMAM GEREKTİĞİ HAKKINDA ÖNERİLERİNİZİ BEKLİYORUM

EKRAN KARTI MODELLERİ :

A-)QUAKE 256MB GeForce 6600 (PCI-E) Ekran Kartı

B-)PALIT 512MB GeForce 6600 (PCI-E) Ekran Kartı

C-)QUAKE 128MB GeForce 6600GT (PCI-E) Ekran Kartı

D-)PALIT 512MB ATI Radeon X700 (PCI-E) Ekran Kartı

E-)SAPPHIRE 256MB ATI Radeon X800-GTO Fireblade Ekran Kartı
    --------------------------------------------------------------------------------
    YORUMLARINIZI BEKLİYORUM ................................................ İLGİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM

• quote:

Orjinalden alıntı: pcdelisi_45
    DİĞELİMKİ BEN PC TOPLUYORUM...

Selam,
    pc toplayacakmısın? toplamayacakmısın?
    Gücün varsa bunu al SAPPHIRE 256MB ATI Radeon X800-GTO Fireblade Ekran Kartı .

Amacın böyle bir başlık açıp dikkatmi çekmek?

Bir araştır önce kim neyi tavsiye ediyormuş, neden tavsiye ediyormuş.
    Ondan sonra bir karar ver, bunu almayı düşünüyorum alayımmı diye o zaman sor?

O mu iyi? bu mu? iyi ne önemi var almayacaksan.

Çok fazla başlık açarak kalabalık yapma lütfen.
    Bir başlık altında tüm sorularını sor.

• ben E şıkkı diyorum. fiyatlarınıda yazsaydın iyi olurdu bu arada 512 mb olmalarının bi anlamı yok o kartların.
  • paran varsa tabikide E şıkkı
  • yorumlarınız için teşekkür ederim bu arada asabi bir arkadaş var (yoga) ona söleyin be zaten araştırmamı yapıyorum bir kaç kart arasında karasız kaldım o yüzden sordum ayrıca alacak maddi gücüm olmazsa sormazdım yoga bey.........................biraz daha dikkatli lütfen
  • quote:

yorumlarınız için teşekkür ederim bu arada asabi bir arkadaş var (yoga) ona söleyin be zaten araştırmamı yapıyorum bir kaç kart arasında karasız kaldım o yüzden sordum ayrıca alacak maddi gücüm olmazsa sormazdım yoga bey.........................biraz daha dikkatli lütfen

Siz de sorularınızı 1 başlık altında toplasanız...
  • 3 ana parçamı şunlardan oluşturuyorum
    anakart:ASUS P5WD2 (1955X.....................)
    İŞLEMCİ:İNTEL 640 P4 (3.2GHZ,800MHZ................)
    EKRANKARTI:SAPPHIRE 256MB ATI RADEON X800-GTO FIREBLADE
    SİZCE NASIL YORUMLARINIZI BEKLİYORUM..........................SAYGILARIMLA...............PCDELİSİ_45
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ben amd tavsiye ederim ama herkesin kendi görüşü (amd 3500 venice)231$
    intelin o kartı 300$gbi bişey
  • BENCE İNTEL DAHA İYİ AMD UCUZ OLDUĞU İÇİN TUTULMAYA BAŞLADI BİRAZ ÖNCEYE KADAR AMD DİYE BİŞE BİLE YOKTU İNTEL KENDİNİ KANITLAMIŞ BİR MARKA
  • işlemci olarak amd ekran kartı olarak x800gto tavsiye ederim.
  • E seçeneği tabiki daha performanslı
  • EKRAN KARTIM ZATEN X800GTO
    AMD NİN İNTELDEN NEGİBİ BİR ÜSTÜNLÜĞÜ VAR ÖĞRENE BİLİRMİYİM BİDE İNTEL TABANLI VE ÇİPSETLİ Bİ ANAKARTA AMD İŞLEMCİ OLURMU CEVAPLARINIZI BEKLİYORUM
  • oyunda daha çok performans istiyosan amd, ayrıca diğer ugulamalardada amd'nin çok bir eksiği yok foruma gözat bulursun zaten.Ayrıca amd gbi başka markalar olmasa rekabet ortamı olmazdı o zamanda intel o 3.2'lik işlemciyi 500$'A falan satardı.
    Hayır amd tabanlı anakart alman gerekir o zaman ASN-SLI delux'u tavsiye ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi othfan -- 15 Ocak 2006 16:46:24 >
  • SON SORU İNTEL TABANLI VE CİPSETLİ Bİ ANA KARTA AMD TAKILIRMI
  • quote:

EKRAN KARTIM ZATEN X800GTO
    AMD NİN İNTELDEN NEGİBİ BİR ÜSTÜNLÜĞÜ VAR ÖĞRENE BİLİRMİYİM BİDE İNTEL TABANLI VE ÇİPSETLİ Bİ ANAKARTA AMD İŞLEMCİ OLURMU CEVAPLARINIZI BEKLİYORUM

intel tabanlı ni anakarta amd işlemci olmas.
    amd fiyatı uygun olduğu için çok tutuluyo, intel aynı performansta bi sistemi pahalıya maal ettiriyor.
    paran varsa intel al kimse sana bişey demez ama okadar paravermeye gerek yok.al bi venice 3000 yeter.ekran kartı tabiki E şıkkı ama alamazsan 6600GT de iyidir.
  • Sistem için verebileceğin en yüksek para miktarını belirt(belirttiysen de ben görmedim). Bu şekilde bir yere varamayız. Ekran kartın Sapphire x800gto fireblade 256mb olsun. İşlemcin kesinlikle Amd olsun. Çünkü oyunlarda belirgin bir şekilde daha hızlı. Anakartına Amd işlemci takamazsın. Dfı lanparty ultra al anakartı. Belleği 2x512mb twinmos cl 2.5 al en azından. Güç kaynağını 400-500w arası (enermax veya tagan gibi bir markadan olsun) al. Sabit diskin boyutuna kendin karar verirsin. Marka olarak Samsung öneririm.Sata 2 alırsın. 3000+ işlemci bulman zor. 3200+ bulmak daha kolay olabilir. Ya da 3500+ alabilirsin.İşlemciyi s939 almalısın. Bütçeni bilmeden yorum yaptığım için kesin değil bu öneriler. Belki bütçen x1800xt gibi bir karta bile yetiyordur. O sebeple belirtmen iyi olacaktır.

512mb ekran kartını aklından çıkar. Çünkü en az 512mb ekran kartı belleği isteyen bir oyun çıktığı zaman senin sistemin zaten öyle bir oyunu oynatamayacaktır(256mb istese bile). Başka özellikler sebebiyle çalıştıramayacaktır. Ekran kartı bellek miktarı önem olarak son sıralarda gelir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 15 Ocak 2006 16:58:37 >

• yukarı bak
  • ŞİMDİ AMD YE BAKTIĞIMIZDA İŞLEMCİ SİZİN DEDİĞİNİZ GİBİ UCUZ AMA İŞLEMCİ HIZINA BAKIYORUM 2000MHZ DİYOR
    İNTELE BAKTIĞIMDA 3,80 GHZ KADAR ÇIKIYO İNTELİNDE 2GHZ LIK İŞLEMCİLERİ UCUZ
    YADA BENİM BİLMEDİĞİM BAŞKA ŞELER VAR BENİ AYDINLATIRSANIZ SEVİNİRİM
  • quote:

ŞİMDİ AMD YE BAKTIĞIMIZDA İŞLEMCİ SİZİN DEDİĞİNİZ GİBİ UCUZ AMA İŞLEMCİ HIZINA BAKIYORUM 2000MHZ DİYOR
    İNTELE BAKTIĞIMDA 3,80 GHZ KADAR ÇIKIYO İNTELİNDE 2GHZ LIK İŞLEMCİLERİ UCUZ
    YADA BENİM BİLMEDİĞİM BAŞKA ŞELER VAR BENİ AYDINLATIRSANIZ SEVİNİRİM

Amd 2000mhz 'de çalışır ama p4'ün 3.0 ya da 3.2'si kadar hızlıdır(Oyunlarda daha hızlı).Bir seferde daha çok işlem yapar amd. Zaten o sebeple 3000+ ya da 3200+ diye isimlendirilir. Yani o ghz olayını sallama. 3200+ kısmına bak yeter.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 15 Ocak 2006 16:57:54 >
  • SAOLASIN YA BENİM DE KAFAMDA BU SORU VARDI ŞİMDİ BANA BİDE 350 YTL KADAR Bİ ANAKAR İLE
    350 YTL YE KADAR İŞLEMCİ ÖNERİRSEN SEVİNİRİM
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.