Şimdi Ara

bunların manası nedir???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.685
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • slm arkadaşlar ben yeni başladım bu oyuna ama bazı şeyler var bunları bilmiyorum umarım bu isimlerini yazdığım şeylerin ne işe yaradıgını bana söylersiniz

1 certificte of duel
    2 love letter
    3 roconna issance order lune item
    4 bulture horn
    5 fong of wolf man
    6 silk bundle
    7 teeth of bandicoat
    8 ork talisman
    9 tone of life

bunların nerede ve ne işe yaradıgını bilen arkadaşlar bana cevap verirlerse sevinirim herkeze ii bayramlar

• bunlarin hepsi questler için...
    bosver hepsini

bi önemli olan

level 30 "lvl-up quest"

level 30 iken 31 olmani saglar...
  • EE BUNLAR Bİ İŞE YARAMIYORSA NAPCAM BEN BUNLARI YER KAPLIYOR BUNLAR HEM GUEST DE KİM
  • Bu görevler yapilmasi gereken levellara göre iyi xp yada para verirler. Yinede madem elinde var yap derim ben. Yukarida hp ve mananin olduğu menunun yanindaki Q tuşuna basarsan hangi görev için ne lazim bulabilirsin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: slmlar

slm arkadaşlar ben yeni başladım bu oyuna ama bazı şeyler var bunları bilmiyorum umarım bu isimlerini yazdığım şeylerin ne işe yaradıgını bana söylersiniz

1 certificte of duel
    2 love letter
    4 bulture horn
    5 fong of wolf man
    6 silk bundle
    7 teeth of bandicoat
    8 ork talisman
    9 tone of life

bunların nerede ve ne işe yaradıgını bilen arkadaşlar bana cevap verirlerse sevinirim herkeze ii bayramlar

1- captandan göreve gidiyosun, orda orclarla kapışıon onlardan düşüuo, 5 tane alınca 5k exp alıosun sanıdm.(yanlış olabilir)
    2- love agentten mektup alıosn, luffer/morad town dan birine veriosun sana rexp verio(kim olduunu unuttum şimdi, monumentin sağında kalıo, sundrise yakın.
    3-30görevi, scout kesiosun, bu itemi socutların liderinden başka bir kağıtla değiştiriyosun ve scout lardan düşebn 5 haritayla kendi ırkının kaptanına veriosun.
    4- bulture hornları toplayıp (preconsulun yanındaki hatuna veriosn)adını unuttm
    5-aynı şekilde, oda sana 10 tane 720 lik hp pot verio
    6-5 tane toplayıp preconsula verince sana silah ve hp/mp pot verio
    7-5 tanesini toplayıp kaptan kunabarla veriosun sana 5k exp verio, 1 seferlik deil, sürkli yapılabilio sanırm
    8-bende bilmiom :D ama preconsulun yanndaki hatuna verilio galba
    9- öldüğünde resserlerin seni kaldırması için üzerinde en az 4 tane bulunması gereken taş. sundristen adedini 20k karşılığında alabilion.

• ewet bunların hepsi questler
  • quote:

Orjinalden alıntı: DrEw3

ewet bunların hepsi questler

stone of lıfe quet ıtem deildır

olunce kalmayı salar(rez bualacan ama)
  • ___

stone of lıfe quet ıtem deildır

olunce kalmayı salar(rez bualacan ama)

doru bunlar questler için
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.