slm arkadaşlar ben yeni başladım bu oyuna ama bazı şeyler var bunları bilmiyorum umarım bu isimlerini yazdığım şeylerin ne işe yaradıgını bana söylersiniz
1 certificte of duel 2 love letter 3 roconna issance order lune item 4 bulture horn 5 fong of wolf man 6 silk bundle 7 teeth of bandicoat 8 ork talisman 9 tone of life
bunların nerede ve ne işe yaradıgını bilen arkadaşlar bana cevap verirlerse sevinirim herkeze ii bayramlar
bunlarin hepsi questler için... bosver hepsini
bi önemli olan 3 roconna issance order lune item
level 30 "lvl-up quest"
level 30 iken 31 olmani saglar...
EE BUNLAR Bİ İŞE YARAMIYORSA NAPCAM BEN BUNLARI YER KAPLIYOR BUNLAR HEM GUEST DE KİM
Bu görevler yapilmasi gereken levellara göre iyi xp yada para verirler. Yinede madem elinde var yap derim ben. Yukarida hp ve mananin olduğu menunun yanindaki Q tuşuna basarsan hangi görev için ne lazim bulabilirsin.
quote:
Orjinalden alıntı: slmlar
slm arkadaşlar ben yeni başladım bu oyuna ama bazı şeyler var bunları bilmiyorum umarım bu isimlerini yazdığım şeylerin ne işe yaradıgını bana söylersiniz
1 certificte of duel 2 love letter 3 roconna issance order lune item 4 bulture horn 5 fong of wolf man 6 silk bundle 7 teeth of bandicoat 8 ork talisman 9 tone of life
bunların nerede ve ne işe yaradıgını bilen arkadaşlar bana cevap verirlerse sevinirim herkeze ii bayramlar
1- captandan göreve gidiyosun, orda orclarla kapışıon onlardan düşüuo, 5 tane alınca 5k exp alıosun sanıdm.(yanlış olabilir) 2- love agentten mektup alıosn, luffer/morad town dan birine veriosun sana rexp verio(kim olduunu unuttum şimdi, monumentin sağında kalıo, sundrise yakın. 3-30görevi, scout kesiosun, bu itemi socutların liderinden başka bir kağıtla değiştiriyosun ve scout lardan düşebn 5 haritayla kendi ırkının kaptanına veriosun. 4- bulture hornları toplayıp (preconsulun yanındaki hatuna veriosn)adını unuttm 5-aynı şekilde, oda sana 10 tane 720 lik hp pot verio 6-5 tane toplayıp preconsula verince sana silah ve hp/mp pot verio 7-5 tanesini toplayıp kaptan kunabarla veriosun sana 5k exp verio, 1 seferlik deil, sürkli yapılabilio sanırm 8-bende bilmiom :D ama preconsulun yanndaki hatuna verilio galba 9- öldüğünde resserlerin seni kaldırması için üzerinde en az 4 tane bulunması gereken taş. sundristen adedini 20k karşılığında alabilion.
ewet bunların hepsi questler
quote:
Orjinalden alıntı: DrEw3
ewet bunların hepsi questler
stone of lıfe quet ıtem deildır
olunce kalmayı salar(rez bualacan ama)
___
stone of lıfe quet ıtem deildır
olunce kalmayı salar(rez bualacan ama)
doru bunlar questler için
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme