Şimdi Ara

Bunu Aşmam Lazım Önemli (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
812
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • psikologla çözülecek bir konu değil ben ticaret yapan birinin yanında çalışmanı öneririm pazarlar daha iyi olur
  • çok basit önce bi kız al karsına vucut dilinle konus göz feln at el işareti yap şimdi beline eline sahip cıkmamıs olucan seytanda tamamlamak icin dilini çözecek

denemesi bedava yap ise yaramazsa gel biraz daha yardımcı olmaya calısım
  • quote:

Orijinalden alıntı: derhce

quote:

Orijinalden alıntı: the_cool

quote:

Orijinalden alıntı: Uygurca

Profesyonel yardım şart derken bu gibi sorunları çözmek için özel eğitilmiş insanlar var; Psikologlar. Onlardan birine gitmeni tavsiye ederim. Yazılan bir postla sorununun çözüleceğini sanmıyorum açıkçası.

psikoloğa da gideceğim hocam ben şimdilik sizlerden bir kaç söz duymak istedim o kadar..

bende kac sene boyunca aynıydım ilaçlarımla ve kendimide kontrol ederek şuan daha iyiyim ayrılma ankisiyetem vardı sevdigim kız ya beni bırakıp gider diye oda dün bıraktı gitti ztn kaybetcek bişey kalmadı şu sıralar yıne ataklar basladıda bundan sonra hiç olmuycak inş kız derdi falanda yok artk
    psikiyatrıye gıdıp derdini anlatman şart yada uzman bir psikologa kısaca durumu ozetlemek gerekirse sosyal fobin var bence ;

B. Sosyal Fobi

Kişinin tanımadık insanlarla karşılaştığı veya başkalarının gözünün üzerinde olabileceği bir veya birden fazla toplumsal durumdan belirgin ve sürekli bir korku duyması halidir. Komik duruma düşeceği veya utanç duyacağı biçimde davranacağından korkar. Korkusunu aşırı veya anlamsız olduğunun farkındadır. Korkular çoğu sosyal durumu kapsıyorsa Çekingen Kişilik Bozukluğu anlamına gelir ve ek tanı konabilir. (Söyleşileri başlatma ve sürdürme, küçük topluluklara katılma, karşı cinsle çıkma, üstleriyle konuşma, toplantılara gitme gibi konularda). Eleştirilmeye, olumsuz değerlendirilmeye, reddedilmeye aşırı duyarlılık, hakkını savunmada güçlük çekme, aşağılık duygusu veya özgüven düşüklüğü vardır.
    Sağaltımda antidepresanlar, duyarsızlaştırma, seans sırasında deneme, ev ödevleri, yüzleştirme gibi davranışçı psikoterapi yararlı olabilir.

bana da sosyal fobi gibi geliyo hocam aynı o belirtiler vr ama aşmam lazım bunu..

• sorunum hakkında bana önerilerde bulunan dh forumu sakinlerine teşekkürler :)
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.