Şimdi Ara

Bunu bana yaptırdın ya RiotTR ! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
1.729
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bunlar hep bir şeyler harcatma taktiği ve gördüğüm üzere baya bir etkili olmuş :)

Böyle düşünen bir zihniyet olduğu sürece siz bunları çok zengin edersiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: SevimliKedicik

Bunlar hep bir şeyler harcatma taktiği ve gördüğüm üzere baya bir etkili olmuş :)

Böyle düşünen bir zihniyet olduğu sürece siz bunları çok zengin edersiniz

Bende bu zihniyeti anlamıyorum neyse. Sadete geleyim. Tr serveri yeni açılmış bir server bu serverda başlıyanlar westde oynamadığı için bu skinleri elde etme şansları yoktu. Ramazan(Şeker) bayramı gelince türkiye'de başlıyan oyunculara yönelik olan bir satış çokta iyi skinlerin temaları bayrama uygun. Ben bunda bir yanlış göremiyorum. Zamanında westde alsaydınız diyorum sadece sonra konuşmazdınız riot tr .sss diye.
  • o paraya darius alırdık qnq ne yaptın sen
  • Stay With Me kullanıcısına yanıt
    Olayın skin beğenmek ile bir alakası yok aslında.

Olay sen bu firmanın Destek ekibini beğenmiyorsun çok geç ve yetersiz bir hizmet diyorsun, oyunlarda ki kaliteyi beğenmiyorsun ve gelip beğenmediğin firmaya para kazandırıyorsun.
    Ee zaten bu firmayı sen zengin ediyorsun.
  • quote:

Olay sen bu firmanın Destek ekibini beğenmiyorsun çok geç ve yetersiz bir hizmet diyorsun, oyunlarda ki kaliteyi beğenmiyorsun ve gelip beğenmediğin firmaya para kazandırıyorsun.

İşte buda adcyi feedlemek oluyor qeqe. Ama riot'da pu adamın harcıyacagı para ile zengin olmaz ya da fakir. Ama bu adamların olursa orası bilinemez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stay With Me

quote:

İşte buda adcyi feedlemek oluyor qeqe. Ama riot'da pu adamın harcıyacagı para ile zengin olmaz ya da fakir. Ama bu adamların olursa orası bilinemez.

Niye olmasın???

Şimdi Avrupada ki şirket Türkiye'de ki yağlı kapıyı buldu ve yerleşti veletlerin ilgisini çekti ve kazandığı parayı her gün kat ve kat katlayarak kazanıyor.
    Türkiye'de yeterli RP alımı olmasa Avrupa'da ki şirket zarar eder? Burada sunucu açıyor, destek veriyor, turnuva düzenliyor, dil desteği veriyor.

Ama biz para harcamayı seviyoruz millet olarak. Ne kadar hizmete sövsek de oyun kalitesi kötü desek de değişen bir şey yok.
    Adamın karnı aç elinde iPhone, RP alır.

• Parası olmayıpta skin almyan lol skins kullananlar da firmayı kötüleyip adamlara para kazandırıyorsunuz diye laf atıyorlar. Bu forumun bir özelliği var Mesela htc ciler samsung u kötüler forumda samsung cular htc yi. İki taraf hic uzlaşmadı. Lol de de aynı. Parası olup skin v.b. Alanı , Skin hero v.b. şeylere rp harcamayıp almayanlar begenmiyor. Westin playeri ve Support u iyi Türkiye serveri gibi indirimleri yok. Türkiye serveri de 10 aylık bir server insanlar daha meta bilgisi v.b. şeyleri oturtmaya calısıyor gibi. Lameri de cok güzel oyuncusuda. Support u kötü. Westte oynayanlar Türkiye nin indirimlerini kıskanıyor. Türkiye de oynayanlar West Na sunucularının Support destek özelliklerini kıskanıyor. İkisinin bir arada olduğu bir sunucu varsa oraya geçelim. Eğer Yoksa herkez işine gelen sunucuda kalsın. Şimdi ben westte oynasam Ordaki rp nin dolar değerini türkiye deki rp ile oranlasam westin rp si türkiye serverinin 1,5 katı pahalı. Örnekle Westte 3620 Rp 54 TL Tr de 3620 RP 40 TL. Herkez işine gelende takılsın diğerini kötülemesin Ne dersiniz?

• DH fakirler odası basmış konuyu
  • Özet: zenginim istediğim zaman server değişebilirim. bu arada hll knk.
  • quote:

Orijinalden alıntı: By_DoMiNo

Parası olmayıpta skin almyan lol skins kullananlar da firmayı kötüleyip adamlara para kazandırıyorsunuz diye laf atıyorlar. Bu forumun bir özelliği var Mesela htc ciler samsung u kötüler forumda samsung cular htc yi. İki taraf hic uzlaşmadı. Lol de de aynı. Parası olup skin v.b. Alanı , Skin hero v.b. şeylere rp harcamayıp almayanlar begenmiyor. Westin playeri ve Support u iyi Türkiye serveri gibi indirimleri yok. Türkiye serveri de 10 aylık bir server insanlar daha meta bilgisi v.b. şeyleri oturtmaya calısıyor gibi. Lameri de cok güzel oyuncusuda. Support u kötü. Westte oynayanlar Türkiye nin indirimlerini kıskanıyor. Türkiye de oynayanlar West Na sunucularının Support destek özelliklerini kıskanıyor. İkisinin bir arada olduğu bir sunucu varsa oraya geçelim. Eğer Yoksa herkez işine gelen sunucuda kalsın. Şimdi ben westte oynasam Ordaki rp nin dolar değerini türkiye deki rp ile oranlasam westin rp si türkiye serverinin 1,5 katı pahalı. Örnekle Westte 3620 Rp 54 TL Tr de 3620 RP 40 TL. Herkez işine gelende takılsın diğerini kötülemesin Ne dersiniz?

Millet indirimlere ağlıyor... Ancak west , na gibi serverlarda daha çok iyi skinler %50 off oldu.

• quote:

Orijinalden alıntı: By_DoMiNo

Parası olmayıpta skin almyan lol skins kullananlar da firmayı kötüleyip adamlara para kazandırıyorsunuz diye laf atıyorlar. Bu forumun bir özelliği var Mesela htc ciler samsung u kötüler forumda samsung cular htc yi. İki taraf hic uzlaşmadı. Lol de de aynı. Parası olup skin v.b. Alanı , Skin hero v.b. şeylere rp harcamayıp almayanlar begenmiyor. Westin playeri ve Support u iyi Türkiye serveri gibi indirimleri yok. Türkiye serveri de 10 aylık bir server insanlar daha meta bilgisi v.b. şeyleri oturtmaya calısıyor gibi. Lameri de cok güzel oyuncusuda. Support u kötü. Westte oynayanlar Türkiye nin indirimlerini kıskanıyor. Türkiye de oynayanlar West Na sunucularının Support destek özelliklerini kıskanıyor. İkisinin bir arada olduğu bir sunucu varsa oraya geçelim. Eğer Yoksa [size=5]herkez işine gelen sunucuda kalsın. Şimdi ben westte oynasam Ordaki rp nin dolar değerini türkiye deki rp ile oranlasam westin rp si türkiye serverinin 1,5 katı pahalı. Örnekle Westte 3620 Rp 54 TL Tr de 3620 RP 40 TL. [size=5]Herkez işine gelende takılsın diğerini kötülemesin Ne dersiniz?
    herkes olacak..

• suprise party fiddle daha güzel bu skini çöp
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anrui

Yani 3 tane skin için 9700 RP harcadım demeye mi çalışıyosun ?

param var demeye çalışıyo
  • İyi yapmışsın para sıkıntı olursa bi alo dersin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kasede

quote:

Orijinalden alıntı: Facepalm

5200 rp + skin parası mı verdin ? Şahsen oyuna okadar vermezdim.

Sırf fiddle için verdim napayım kaçırdığımda üzülmüştüm bu fırsatıda tepemezdim giden rp olsun

bir sonraki yılbaşında geliyor olum o skinler bekleseydin muradına ererdin
  • Bunu bugün bende düşündüm. Şu an zaten TR'deyim skinleri alıp weste geçeyim diye düşündüm sonra ''Oha'' deyip vazgeçtim.
  • amaç : 9700 rp harcadım zenginim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zwartan*

Redditte vardi konusu baska sw lardan gecen cok kisi var

O konuyu ben açmıştım zaten. :) Konuyu gören TR'ye transfer olup skinleri aldı ve geri döndü. Sabahtan beri 100'ün üzerinde pm almışımdır bu konu hakkında.

Nitekim, bende birkaç gün önce kendimin ve kardeşimin hesabını TR'ye geçirmiştim. Skinlerimizi alıp bugün weste döndük. En azından TR'ye geçişimiz bir işe yaradı. :p

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TSF Aristona -- 9 Ağustos 2013; 6:00:23 >
  • E skinleri bı guzel alıyorsun sonra da yoh riot vah riot anlamadım ben seni

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyi de millet vaktinde bu skinleri "limited" olduğu için 975 RP verip alıyor. İndirimsiz, kampanyasız. Bunları sonradan satışa sunmak saçmalık.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.