abiler elimde bi lifeview usb 100 camera var bile takınca usb device olarak görüyoo driverını da cektim fakat tanıtamıyorum napiyim bir bilen
eğer pc bunu tanımıyorsa çektiğin driver dogru degil tam sürümünü versiyonuyla birlikte bir çek ve haber ver
abi fly cam usb driver ver 1.4 lifeview ın sitesinde n cektim
pc bunu tanımıyorsa yapacagın aramaktan başka yapacagın bir şey yok bir şey yok bide işletim sistemi olarak ne kullanıyorsun? ayrıca lifeview usb 100 camera yenimi. bozuk olmasın. hımm bide biostan usb portlarının açık olduguna bak. Olmasa eyer satıcınla konuş. bozuk olabilir. buna çok yakın bir sorun vardı garantiye gönderdim yeni bir tane gönderdilerde...
xp kullanıyom usb portları acık kamerada takında ışıgı yanıyo bide xp buluyo usb device olarak
Biostan tüm usb leri enabled yap
denetim masası ---> aygıt yöneticisindeki durumu bir söyle yardımcı olalılm... eğer kamerayı görmüş ama soru işareti varsa sürücü güncelleştirden otomatik olarak yüklemeye gir bilgisayarı arayıp cihazı bulduğunda bu sürücü sınamadan geçmedi falan yazacak sen tamam deyip kur...
bozuk o bozuk baksana bide xp yüklü
Bence yapman gereken bios ayarında usb'in 1.1/2.0 olarak duruyodur buyuk ıhtımal...onu 1.1'e ayarla sonra usb'yi takıp bi daha tanıtmayı dene...
bence sistem özelliklerinde usb ile ilgili herşeyi kaldır restart yap hepsini yeniden yükledikten sonra dene
bence sistem özelliklerinde usb ile ilgili herşeyi kaldır restart yap hepsini yeniden yükledikten sonra dene
evrenin dediğini denesene sen usb 2.0 a takıyoosundur. alet anlayamıyoodur. gerci otomatik 1.1 çalışır ama galiba senin alet anlayamıyoo veya bozuk.
Kardes usb device bulundu diyosa usb ile ilgili hicbir sey yapmana gerek yok.Tek sorun driver uyumsuzlugu...[frndsp]
istersen bir de sistemi xp ye cevir tabi xp değilse belki o zaman otomatik tanır.
bencede driver uyumsuzlugu...
bendeki dijital camera'nın usb'sini xp otomatik olarak tanıyor.98'de ise elimde driver cd'si olduğu halde bazı bilgisayarlar tanıyor.bazıları tanımyor.
bence xp kur
xp böyle durumlarda iyi ama oyunlarda başını ağrıtır.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme