Şimdi Ara

BUNU BİLİYOR MUYDUNUZ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
1.106
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 7-8 sene oldu sanırım. tabı bu bizim yenı telefon sahıbı oldugumuz doneme denk gelıyor. bır de bunun öncesı var 688 ler falan
    quote:

Orjinalden alıntı: Noxco

Yok ya o kadar olmamıştır, kendimi çok yaşlı hissettim :D 7 yıldır türkcell hattımı kullanıyormuşum, demekki 8-9 sene olmuş :)

quote:

Orjinalden alıntı: Ömer

quote:

Ya bide Ericsson tek satır ekranda mesaj yazmak, geleni okumak ne kadar zordu. Sadece yazdığın yada sana gelen tek kelimeyi görebiliyordun ekranda, arkası yana önü yok Ama ona rağmen yazışırdık, vay bee.. Şimdi telefon ekranlarında destan yaz :)

12 ya da 13 yıl oldu değil mi Hakan abi bunlara?

• quote:

Yok ya o kadar olmamıştır, kendimi çok yaşlı hissettim :D 7 yıldır türkcell hattımı kullanıyormuşum, demekki 8-9 sene olmuş :)

Estağfurullah yaşlı demeyelim de orta yaşın olgunluğu diyelim.
    Diyelim mi?
  • madem konu yastan acıldı ogrenelım barı. yaslar kaç beyler?
    quote:

quote:

Estağfurullah yaşlı demeyelim de orta yaşın olgunluğu diyelim.
    Diyelim mi?
  • Bildiğim kadarıyla bu faturalı hatlarda oluyordu ilk senelerde..Kontörlülerde olmadı...Ama komikti ehehe...

Ayrıca ilk zamanlar türkcell mesajları sadece türkcelle telsimde telsime gönderirdi :)

Sanırım 2000 en itibaren değişti..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi s.volkan -- 26 Mart 2007; 15:11:59 >
  • olabilir. burada yanılıyor olabilirim.
    quote:

Orjinalden alıntı: s.volkan

Bildiğim kadarıyal bu faturalı hatlarda oluyordu ilk senelerde..Kontömrlülerde olmadı...Ama komikti ehehe...

• quote:

Bildiğim kadarıyla bu faturalı hatlarda oluyordu ilk senelerde..Kontörlülerde olmadı...Ama komikti ehehe...

Ayrıca ilk zamanlar türkcell mesajları sadece türkcelle telsimde telsime gönderirdi :)

Faturalı hatlarda nasıl kontör düşebilir?
  • Turkcellde attığınız mesaj iletilse de iletilmesede ücretleniyordunuz (2005 yılına kadar bu şekildeydi sonrasını takip etmedim hala aynımı bilmiyorum)
    Şikayet sitelerine yazdıkları cevapta da siz bizde bir işlem yapıp yoğunluk yaratıyorsunuz, bizde bunun bedelini alıyoruz diyorlardı.
    Aynı Telsimin verdiği cevap gibi.

Ariada ve Aycellde ise mesajlarınız iletmediği zaman ücret ödemiyorsunuz. Aveada bu geleneceği devam ettiriyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: highjacker

Turkcellde attığınız mesaj iletilse de iletilmesede ücretleniyordunuz (2005 yılına kadar bu şekildeydi sonrasını takip etmedim hala aynımı bilmiyorum)
    Şikayet sitelerine yazdıkları cevapta da siz bizde bir işlem yapıp yoğunluk yaratıyorsunuz, bizde bunun bedelini alıyoruz diyorlardı.
    Aynı Telsimin verdiği cevap gibi.

Ariada ve Aycellde ise mesajlarınız iletmediği zaman ücret ödemiyorsunuz. Aveada bu geleneceği devam ettiriyor.

turkcell de attıgın mesaj iletilsede iletimesede ücreti anında alıyor yani aynı
  • Aria'da ilk zamanlar kontör yüklemek bile ücretli diyordu arkadaşım, sanırım kontörünüz varsa düşüyor yoksa düşmüyodur
  • quote:

Orjinalden alıntı: mobilist

Aria'da ilk zamanlar kontör yüklemek bile ücretli diyordu arkadaşım, sanırım kontörünüz varsa düşüyor yoksa düşmüyodur

yav arkadaş neler varmış meger..bizi bunca sene caktırmadan soyuyorlartmış
  • Sene 99'du Ericcson A1018 i aldığım günü hiç unutmam. 3 satır ekran off ne manyaktı be
  • Tek satırlı olanı vardı yahu onların 628miydi neydi :)
  • quote:

quote:

Bildiğim kadarıyla bu faturalı hatlarda oluyordu ilk senelerde..Kontörlülerde olmadı...Ama komikti ehehe...

Eve gelen teelkom faturalarında nasıl 100ücretsiz kontör var artık..Standart hatta..aYNI MANTIK..Kontör ibi düşündük sen onu ücret kabul et

• yok yaw öle bişey yok zaten konuyu açan BAn yamiş
  • quote:

Orjinalden alıntı: ft_fatalrhymer
    yok yaw öle bişey yok zaten konuyu açan BAn yamiş

Sadece uzaklaştırıldı. Farklı bir nedenle.

Yarın burada olur.
  • şimdiden bahsetmıyorum Telsim'in ilk yıllarından bahsediyorum. hem konunun gerceklıgını benım banlanmama nasıl bagladın anlamadım
    quote:

Orjinalden alıntı: ft_fatalrhymer

yok yaw öle bişey yok zaten konuyu açan BAn yamiş
  • quote:

volkan

quote:

ömer

ömer hocam sen neyden bahsediyorsun. faturalıdan kontör düşme diye birşey yazan olmamış.
    yukarda bi mesajda güzel sallamışsın 13 sene önce mesaj yollama başladı diye.

volkan doğru söylemiş. hazır kartlarda sms yollama 1999-2000 yılında başladı.
    faturalı hatlarda 1998-1999 yılında başladı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi piri.reis -- 5 Ekim 2008; 7:26:40 >

• Telsim faturalı hattımı aldığım ilk günden beri SMS atabiliyorum (2008 Haziran'da almıştım). Tabii ki ilk bir kaç yıl sadece Telsim'lilere mesaj atılabiliyordu. Ayrıca o zamanlar sokakta, toplu taşım araçlarında vs. telefon çalar da utanırız diye korkardık, şimdi kimsenin taktığı yok.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mfiz

Telsim faturalı hattımı aldığım ilk günden beri SMS atabiliyorum (2008 Haziran'da almıştım). Tabii ki ilk bir kaç yıl sadece Telsim'lilere mesaj atılabiliyordu. Ayrıca o zamanlar sokakta, toplu taşım araçlarında vs. telefon çalar da utanırız diye korkardık, şimdi kimsenin taktığı yok.

1998 yazacaktınız galiba dimi hocam.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.