burakanlara seslenıorm bana bı char sersenız ortaya da RAMAZAN da sewindirseniz bu genchi harbici yafs suana kadar en fazla 28 lvlım oldu oda red sea de bugun oldm her neyse dier serverların tadına da bı bakmak ısterım sımdıden thesekkurler PM ler icin
hade beah...ulan oyun içerisinde sağda akan yazılarda sürekli görüyordum..becerememiştim.. kendimden utandım..oyunu bırakıyorum..62 lvl str-glavie..lvl'ine göre iyice farmlı..herkese kolay gelsin.
NOT: Hade leen ordan..
slm arkdaşlar ben bunu bilmiyodum ama silkroada yani başladım 1 ay felan old olypus 70 lvl olypus 35 lvl de var ama game guard yüzünden cok zman kaybettim bu nasıl düzelir pm atın ne olur particle düzelir diyolaro ne ve nasıl yazılıyo
hahaha 1 ay oldu olympus 70 lvl mı
quote:
Orjinalden alıntı: tolgagursoy
slm arkdaşlar ben bunu bilmiyodum ama silkroada yani başladım 1 ay felan old olypus 70 lvl olypus 35 lvl de var ama game guard yüzünden cok zman kaybettim bu nasıl düzelir pm atın ne olur particle düzelir diyolaro ne ve nasıl yazılıyo
lol
arkadaş benim bütün arkdaşlarım 70 lvl olypusu kapladılar sayim tg_baron,tg_baroness,cucu,cauba,excellen,raziel o daha 63 kral_tr66 sayimi daha bana gösterdiler bende yaptın ne olcak ben 15 saat kasıyodum günde yzaın tabi şimdi degil şimdi oul var eger bu game guard olmasaydı şuan red seada 40 lvl olmuştum game guarddı anlatırsanız sevinirim
BEnde bılmıodum kardes gusel paylasım saol oyunu bırakmam ama