Şimdi Ara

Bunu çevirirmisiniz!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • I decided to keep this glitch for myself, but i think people are waiting for me to post this. So listen carefully if you want to learn.

First, go to town and stand 1 inch above your chat bar. Now click the tree near the arrow sign, just one click then immediately click on the coffee shop door. To go back and forth, just click the path way going to the dock then click the coffee shop door again.
    club penguin ile ilgili çok önemli!!!

• bekle çeviriorum
  • Ben kendim için bu glitch(ne bilmiom) muhafaza etmek için karar verdim.Fakat.Böylece , carefully(ne bilmiom) dinle

Birinci , kasabaya git ve üstünde 1 inç dur sizin sohbet çubuk.Şimdi tıkla ağaç okun yanında imzala şimdi bir kere tıkla ondan sonra hemen tıkla kahve dükkanında kapıya. Geri gitmek ve şimdi tıkla yol yolu gid havuza ondan sonra tıkla kahve dükkanı kapı tekrar.

Programım böle tercüme etti edebildiği akdar artık:D

diğer bir program ise

Ben, kendim için bu kusuru tutmayı kararlaştırdım, ama ben, insanların, bunu ilan etmem için beni bekliyor olduğunu düşünürüm. Bundan dolayı dikkatli şekilde dinle, eğer sen, öğrenmeyi istersen.

İlk olarak, şehre git, ve senin sohbetinin 1 inç yukarısında stant, engeller. Şimdi, ok işaretinin yakınında ağacı tıklar, adil olanı tıkırtısı sonra hemen, restoran kapısında tıklar. İleri geri gitmek, sadece doka gidiyor olan yol yolunu tıkla, sonra, yeniden restoran kapısını tıklar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NoN3 -- 28 Temmuz 2007; 13:50:31 >

• www.hemencevir.com
  • Ben kendim için bu glitchi tutmayı kararlaştırdım, ama ben, peopleyi düşünürüm, posta ben bunu bekliyor. So, dikkatli şekilde dinler, eğer sen öğrenmeyi istersen.

İlk olarak, senin sohbet barının yukarısında şehir ve stand-1 inçine git. Signin olduğu okun yakınında ağacın olduğu şimdi tıkırtısı, o zaman hemen sadece bir tıkırtı restoran kapısında tıkırtı olan. Dönmek ve ileri, yeniden restoran kapısının olduğu tıkırtı doka o zaman giderken path yolunun olduğu yerinde tıkırtı.
  • off çeviri sitesini bende biliyorum heralde herşeyi aptalca değiştirenşu çeviri isitesini ben birinin elinden çevrilmesini istiyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: Meww

off çeviri sitesini bende biliyorum heralde herşeyi aptalca değiştirenşu çeviri isitesini ben birinin elinden çevrilmesini istiyorum

burada değilde konu dışında aç başlığı biri mutlaka yardım eder.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    .ass nedir? lütfen yardım edin
    16 yıl önce açıldı
    Konu iptal
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben bu glitch i kendime tutmayı istedim , fakat milletin bunu söylemem için beklediğini düşünüyorum. Şimdi , öğrenmek istiyorsan iyice dinle.

İlk önce şehre git ve chat bar ın 1 inch yukarısında dur. Şimdi Ok işaretinin yanındaki ağaca tıkla , sadece bir here ve hemen ardından kahve dükkanı kapısına tıkla. İleri ve geri gitmek için sadece iskele nin yoluna ve tekrar kahve dükkanı kapısına tıkla...

Adamın dediği bu elimle çevirdim bu arada glitch oyun hakkında birşeydir mesela God of War ın bir glicth i vardı karakter biryerde takılıyor , ileri geri gidemiyordu...
  • nERDEN BULDUM BUNU
  • bunu çevirmek için Same adlı progrmı kullanabilirsiniz. tam sürümü paralı olduğu için demosunu kullanaccaksınız. demosu bende var glitch "arıza", carefully de "dikkatle" demek.
  • Ben, kendim için bu kusuru tutmayı kararlaştırdım, ama ben, insanların, bunu ilan etmem için beni bekliyor olduğunu düşünürüm. Bundan dolayı dikkatli şekilde dinle, eğer sen, öğrenmeyi istersen.

İlk olarak, şehre git, ve senin sohbetinin 1 inç yukarısında stant, engeller. Şimdi, ok işaretinin yakınında ağacı tıklar, adil olanı tıkırtısı sonra hemen, restoran kapısında tıklar. İleri geri gitmek, sadece doka gidiyor olan yol yolunu tıkla, sonra, yeniden restoran kapısını tıklar.
  • çeviri sitesinden bizde biliyozzz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.