Şimdi Ara

bunu çözecek elektronikçi aranıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
989
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • elimde 30-40 adet hp printerlarda kullanılan Jetdrect kartı bulunmakta bu kartların hepsi aynı şekilde bozuk sorunları printera takıldığında menuleri gözükmüyor fiziksel bir hasarlartı yok tahminimce kartlar üzerinde buluınan ( AM29LV160DB-70EC ) 48 bacaklı smc tipi eprom üzerindeki frimware siliniyor sağlam olan birtanesinden eprom programlayıcı yardımı ile içindeki versiyonu çekip silinmiş olanlara tek tek yüklemeyi düşünüyorum başarılı olabilirmiyim olursam eğer tekrar kolayca silinirmi yada silinme sebebi nedir
    konu hakkında her türü yardımlarınızı bekliyorum yada bu işide tecrübeli bir tanıdığınız yada firma varsa benimle paylaşırsanız sevinirim

• quote:

Orjinalden alıntı: flopticall

elimde 30-40 adet hp printerlarda kullanılan Jetdrect kartı bulunmakta bu kartların hepsi aynı şekilde bozuk sorunları printera takıldığında menuleri gözükmüyor fiziksel bir hasarlartı yok tahminimce kartlar üzerinde buluınan ( AM29LV160DB-70EC ) 48 bacaklı smc tipi eprom üzerindeki frimware siliniyor sağlam olan birtanesinden eprom programlayıcı yardımı ile içindeki versiyonu çekip silinmiş olanlara tek tek yüklemeyi düşünüyorum başarılı olabilirmiyim olursam eğer tekrar kolayca silinirmi yada silinme sebebi nedir
    konu hakkında her türü yardımlarınızı bekliyorum yada bu işide tecrübeli bir tanıdığınız yada firma varsa benimle paylaşırsanız sevinirim

www.netaltd.com.tr bu tür kart tamiri konusunda yardımcı olabilirler bir arayıp teknik servisle görüşmende fayda var.

ilgili cihazlar ellerinde var.Programlamasınıda yapıyorlar.Söylediğin entegreyide kolayca bulabileceklerini düşünüyorum.

0216 339 39 44

• quote:

Orjinalden alıntı: flopticall

elimde 30-40 adet hp printerlarda kullanılan Jetdrect kartı bulunmakta bu kartların hepsi aynı şekilde bozuk sorunları printera takıldığında menuleri gözükmüyor fiziksel bir hasarlartı yok tahminimce kartlar üzerinde buluınan ( AM29LV160DB-70EC ) 48 bacaklı smc tipi eprom üzerindeki frimware siliniyor sağlam olan birtanesinden eprom programlayıcı yardımı ile içindeki versiyonu çekip silinmiş olanlara tek tek yüklemeyi düşünüyorum başarılı olabilirmiyim olursam eğer tekrar kolayca silinirmi yada silinme sebebi nedir

hocam iyi düşünüyosunda epromlardan pek anlamam ama entegre üzerinde kod koruması var ise hiç bi işe yaramaz yani

• Arkadaşlar aradan epey zaman geçmiş ama belki sorun devam ediyordur.
    AM29LV160DB-70EC dediğiniz elemanda 2Mb Flash
  • Eğer sorun devam ediyorsa kartları getir sorununu çözeyim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.