Şimdi Ara

Bunu Çözüm Bulabilecek Bir Babayiğit Varmı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 20 makineye aynı anda nasıl yazılım yüklerim yada nasıl güncellerim şimdiden teşekkürler...

• Eğer paylaşım varsa makinelerde kurduğunuz programın Deploy setup kısmı varsa yapabiliyorsunuz.
  • bunu tyapan programlar var ama ismi hatrımda değil...
    ama var biliyorum
  • Tüm bilgisayarların aynı networkte olduğunu düşünerek aşağıdaki programı önerebilirim

GFI's LANguard Network Security Scanner

hem sistemindeki tüm açıkları ve aynı zamanda gerekli windows updateleri hem de ilgili yazılımları deploy edebilirsin. Tek makinadan yükleyebilirsin. Ayrıca windows management server benzer kolay deploy özellikleri ile gelmekte.
  • bu 20 makina aynı network ya da domain içerisinde ise yapılabilecek en basit yöntem : bence 1 server kurup buradan programı ve güncellemelerini group policy deployment ile yapabilirsin.
  • HAYDİ BÖYLE BİŞEYİ HİÇ DÜŞÜNMEMİŞTİM BAHH
  • makineler aynı network içinde biraz daha açarmısınız ....??? deploy kısmı tüm makineler ana makine dahil xp pro ??
  • arkadaşım aynı networkten kastım tüm bilgisayarların birbiriyle haberleşebilmesiyle ilgili..Ayrıca benim bahsettiğim yöntemi yapabilmen için sanırım bir server kurman gerekiyor.
  • arkadaşım ilgine teşekkür ederim ama bu işi server kurmadan sadece bir programla yapmak istiyorum tabi server belki daha sağlıklı olabilir ama bir sorun çıktığında işi uzun bilirsin..

Tüm bilgisayarların aynı networkte olduğunu düşünerek aşağıdaki programı önerebilirim

GFI's LANguard Network Security Scanner

hem sistemindeki tüm açıkları ve aynı zamanda gerekli windows updateleri hem de ilgili yazılımları deploy edebilirsin. Tek makinadan yükleyebilirsin. Ayrıca windows management server benzer kolay deploy özellikleri ile gelmekte.

arkadaşın dediği programı buldum ama biraz açarsa sevinirim saygılar...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.