Şimdi Ara

bunu deneyen var mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
726
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.bidvertiser.com/bdv/BidVertiser/bdv_publisher.dbm

bu site de her tiklamaya para verecegini soyluyor ve bir cok site de reklamlari var ve her 10 dolarda paypal hesabiniza paranizi aktariyorlar yada check gonderiyorlar.google gibi kodu veriyorlar siz istediginiz yere koyabiliyorsunuz ve istemediginiz reklami block edebiliyorsunuz.

belki kimileri google dan sıkılmıştır diye bu basligi actim.umarim birilerine yardimci olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi from_london -- 1 Ocak 2007; 12:47:06 >

• yanlış anlama konuya gülmüyorum ,birşey fark ettim de mesajda
  • Evet aktifnet bende farkettim ve koptum

Neyse konu dağılmasın
  • yani herkes farketmistir kardes klavyende "ı" harfi basmıyo mu millet yanlıs anlıyo neyse konuya gelelim. evet orası güzel bende kullanıyorum daha ödeme almadım ama banlanma gibi bi ihtimalin çok düşük diyolar bence kullan
  • hey Allah ,gördükçe kopuyorum
  • kullanıyorum vede memnun olamadım.

google reklamlarından günde 2-3 dolar alan ben bidvertiserle bir haftada 0,50 dolar kazanabildim

bunu google sitemde reklam yayınlamayı kestiği zaman kullanmayı denedim , hoşuma gitmedi , sitemi yeni bi domain altına yönlendirdim google reklamarı için.
  • niye ban yememiş bu arkadaş

ben kullanıyorum tık başı 0,40-2 dolar veriyor ing site yabancı hit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aliss -- 31 Aralık 2006; 15:35:24 >
  • kusura bakmayin arkadaslar ben ingiltere den katiliyorum bu foruma ve benim keyboard anlayacaginiz gibi!!!
    pardon diyorum arkadaslar
  • türkçe karakterleri kopyala yapıştır yöntemiyle kullanıp mesajı editlerseniz iyi olur ama çok komik ya
  • www.gozyasi.kayyo.com/ben.html
  • quote:

belki kimileri google dan sikilmistir diye bu basligi actim.umarim birilerine yardimci olur.
    +

• yani abartmaya da gerek yok arkadasın klavyesi tr değilmiş. ister istemez böle olmuş yani
  • gercekten uzuldum hala bu yanlisa veya keyboard hatasina veya herneyse onda takilip kalmak biraz garip.bidvertiser hakkinda goruslerinizi yazarsaniz biz de kullanip kullanmayacagimiza karar veririz...
    google dan gercekten haksiz ban yiyen cok var aslinda ama ben onu kesinlikle kastetmedim...
  • yau dünden beri tıklıyom reklama hala o,oo$ bu ne anlamadım nasıl işliyo üye oldum koydum eve teslim yaptım parayı hala 0000:garip:
  • bende o kadar tıkladım ama 0,01
  • arkadaşlar bildiğiniz şöle parayı fazla vermesi önemli değil önemli olan kesin vermesi varmı bilen google demeyin başka lazım az ama kesin veren
  • türkçe sayfalarda çıkmıyor galiba adengage deneyebilirsiniz
  • bende çıktı bi reklamwww.gozyasi.kayyo.com bi sürü mail geldi ama anlamadım bi p*k
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.