Şimdi Ara

Bunu izlediniz mi---burn my xbox 360

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.youtube.com/watch?v=ifvUBh2Pzpw
    para bol ki (amerika vatandaşları sanırım paradan bol ne var malum tüketim toplumu)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeLLaS -- 22 Ekim 2006; 15:49:03 >

• görüntüler eski olmasına rağmen yinede yapılan hoş değil paraya para demeyen adamların iğrenç zevki aynısını ps3 e yapacaklardır emin ol
  • Bu video daha once izlemistim bu adamlara dünya üzerinde ne kadar iskence varsa yapmak gerekir
  • quote:

Orjinalden alıntı: Resident Evil

Bu video daha once izlemistim bu adamlara dünya üzerinde ne kadar iskence varsa yapmak gerekir

sana hak vermemek elde değil
    fanatik olacak kadar mal olmak ne kadar kötü ve akıldışı
    Ne bileyim PS2 yi karalayıpta RE4,God of War, MGS, GT oynamamak ne kadar acı ise XBOX u karalayıp Ninja Gaiden, Shenmue2 , Forza Motorsport oynamamakta o kadar acı aslında
    Ama nedense Gamecube e ısınamadım be güzel abim (orijinal hali ile: "Ben bu yeniçağa ısınamadım be güzel abim") oyunları (ilk çıktığında RE4 hariç) hiç mi hiç ilgimi çekmiyor. Adamlar sanki japonlara özel konsol yapmışlar
  • gamecube öyle zaten oyun makinesi diyorlar ama çoçuk makinesi daha doğru hep abidik gubidik karakterler hep abidik gubidik oyunlar...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ereneren

gamecube öyle zaten oyun makinesi diyorlar ama çoçuk makinesi daha doğru hep abidik gubidik karakterler hep abidik gubidik oyunlar...

+1
    mario lu futbol oyununu görünce zaten
    aslında 80 YTL ye teşhir ürünü sapsağlam GC alma fırsatım doğdu üstelik bir orijinal oyunu ile ama almadım alamadım dedim ki gerçekten bu konsolu isteyen bir kişi alsın yoksa alıp burada daha yüksek bir fiyata rahatlıkla satabilirdim
  • Forumda verildi bu video... Neyse alıştık zaten aynı konuları görmeye
  • arab yağı bol bulunca bilmem neresine sürermiş hesabı
  • quote:

Orjinalden alıntı: AlpTéKiN

Forumda verildi bu video... Neyse alıştık zaten aynı konuları görmeye

2. baskı yapmışım anlaşılan
  • Bu elemanları önce kulak memesi kıvamına gelene kadar güzelce bir dövüp sonra yakacaksın malum yerlerini, video'ya çekip youtube'a upload edeceksin '' Burn My Ass '' diye
  • quote:

Orjinalden alıntı: 3fruz

Bu elemanları önce kulak memesi kıvamına gelene kadar güzelce bir dövüp sonra yakacaksın malum yerlerini, video'ya çekip youtube'a upload edeceksin '' Burn My Ass '' diye

hemde ıslak sopayla döveceksin
  • nedense simdiye kadar bildiğim tüm küfürler aklıma geldi...
  • quote:

Orjinalden alıntı: sos05

http://forum.donanimhaber.com/m_9320738/mpage_1/key_//tm.htm#9320738
    Ben açmıştım önceden.

tebrik ederim kaçırmamışsın
  • ayıp be biz alacaz diye hayal kurup para biriktiririz hep alacağımız günü hayal ederiz

şu zengin p.. lerinin yaptığına bak
  • belki 3 kirmizi isik problemi vermistir cihaz

bukadar kizmayin zevk icin cok araba parcalayan amerikali videosu izlemistim
  • Onlari alip öyle yapacaklarina o parayi fakirlere verseydiler ne kadar mal adam var dünyada allahim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Blood_19

Onlari alip öyle yapacaklarina o parayi fakirlere verseydiler ne kadar mal adam var dünyada allahim.

Haklısın arkadaşım katılıyorum sana
  • o kadar da abartılacak bir şey değil 400 dolar sanki dünyadaki bütün kötülüklerin sorumlusu bu adamlar.içimizden bir çok kişinin zaman zaman yapmak istediği ama yerine koyacak bir şey olmadığı için yapamadığı şeyi yaparak bir anlamda bizi tatmin etmişler.şu ülkede bile orduya harcanan paranın bir kısmı eğitime harcansa o xboxları biz üretiriz biz kırarız ama...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.