Şimdi Ara

BUNU OKUYANDA OYUNU BIRAKMA HİSSİ %500 ORANINDA ARTAR!>>>>>>>> (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
1
Favori
1.999
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Qcu

Knight bence çağımızın hastalığı
    artık eğlence amacı olmaktan çıktı başka yönlere doğru gidiyor

kesinlikle cagımızın hastalıgı cok iyi soyledin
    normal bi oyun degil bnce
  • Şikayetin gereksiz olduğu anlaşılmış ve konu tekrar açılmıştır.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • çok gzel konuştun özellikle kavga etme sohbet kurma gibi kavramlar bana tam uyuşuo
    quote:

Orjinalden alıntı: _MOD_

bende asosyalik var bunu farkettim ama bu oyun yüzünden oldu diyemem.Çekingen kişilik bozukluğu varmış bende.Sosyalleşememin temel sebeplerin den birisi arkadaşlarımın ve bazende ailemin zamanında bana olan davranışları ve benim bunlara iç dünyamda olan tepkilerim.Şuan kafaya takmıyorum ama küçükken çok takıyordum.buda haliyle iz bırakıyor kişiliğinizde.Tabi annemden geçen çekingen kişilik genleride saolsun , onlarda etkiledi biraz.Şu aralar bunları aşmaya çalışıorum.Ama oyununda büyük bir etkisi oldu sorunlarıma.Oyun bana başka bir dünya oldu.gerçek dünyada yapamadıklarımı yapabiliyordum.istediğim zaman herhangi biriyle konuşuor , kavga edior , arkadaşlık kuruyor , pazarlık edior , sohbet edior , istedime sataşıor , zaman zaman küffrediyor ve üzgün olduğumda üzüntülerimi unutabiliordum.Ama sonra dediğin gibi herşey oyun olmaya başladı.bu oyundan başka bişi düşünmez olmuştum.İyice içime kapanmıştım.Ama bunu farketmem güzel oldu.bi piskoloji sitesine üye oldum ve piskiyatrist e gittim.bana ilaç verdi .Ben delimiyim .Dedimki içimden alırım o ilacı ..... (bu kısım şakaydı)Şimdi sorunlarımı içime atmamaya çalışıorum.nasıl mı böyle mesela , sizle paylaşarak.eskiden olsa böyle sorunum oldunu kabul bile etmezdim .Bu arada sizinde anlatamadığınız sorunlarınız varsa lütfen içinize atmayın.Bu sadece size zarar verir başka kimseye zarar vermez.İnternetten forumlarda paylaşsanız bile yeter.bir çok piskoloji forumu var.Sizin kim oldunuzu bilmiorlar o zmn paylaşmakla birşey kaybetmessiniz.Şu an 19 yaşındayım.Bakalım pişman olucak kadar geçmi kalmışım

buda size tavsiye edebilceğim bir piskoloji forumu : http://www.psikoloji.gen.tr/modules.php?name=Forums

edit:ekleme , düzeltme

• quote:

Orjinalden alıntı: plmpcity

Knight i zaman sıkılınca oynuyorum. Bana göre knight bağımlılık değil sadece oyun

aslında bu düşün ce olduk tan sonra sorun yok

• quote:

Orjinalden alıntı: aozm

quote:

Orjinalden alıntı: plmpcity

Knight i zaman sıkılınca oynuyorum. Bana göre knight bağımlılık değil sadece oyun

aslında bu düşün ce olduk tan sonra sorun yok

knight 70+ charın oldugunda o kadar emek harcadığında bir bağımlılık 60 küsür levelsen yada itemlerin kötüyse değildir.O yüzden bıraktım oyunu.Oynayınca öyle sıkılınca oynanacak oyun değil o yüzden artık online olmayan oyunlara başladım nete girersem sadece forum , msn , yada birşey araştırmak yada indirmek için.

http://forum.donanimhaber.com/m_18096794/mpage_1/key_//tm.htm#18097429 ;--> Cumartesi satıyorum ve tamamen kurtuluyorum daha öncede satmıstım itemleri , charıda ama adamın yanlış msn adresi yazması sonucu char ortada kalmıstı ve sonra bende gene başlama hevesi oluştu ama gene bunuda yendim ve gene satıcam gene bırakıcam dedim ve bırakıyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Espâda -- 4 Ekim 2007; 22:49:02 >

• 30 tane yzan varsa 27 si geçerli ben 59 lwl ken ardreamda günde 5k np kasacam savaş günleri 3 savaşa girip kafada işaret çıkarıp ardreamda şekil yapacam attila bekleyip item yapıcam clan kurup clanla sürekli ilgilenecem diye ...

geçen sene g*t zoruyla sınıfı geçtim knight oynamıyoken 4.65 ortalamam vardı bu yıl 2.55 ile zor geçtim alttan ders bırakarak hemde
    ailemle akşam yemeğinde dail birlikte olmuyorum pc başında yemek yiyorum annem odama girince bağırıp çağırıyorum babam bilgisayarı kapatmak istediğinde hadi geç oldu yat dediğinde içimden sie deyip devam ediyorum babam kac sefer sabah 5 te yakaladı beni kaç sefer sabah sabah evde harp a girdim hatırlamıyorum okula gider gitmez bir gün önceki pk maceralarımı -boss maceralarımı anlattığımı hoca bişeyler yazdırırken ben shard raptor resimleri çiziyordum ailemi okula kaç kere çağırdılar bu çocuğa noldu taktir alan öğrenci devamsızlık yapmayan öğrencinin dersleri zayıf daha ilk dönem 19 gün devamsızlığı var dediklerini rapor alarak sınıfı geçtiğimi sabah okula gidiyorum diye evden çıkıp 10 dk dolaşarak eve gelip hemen ko ya girdiğimi hatırlamıyorum bile çok oldu hele savaş zamanları biriyle vs yaparken 1-2 kişi arkadan ks yapıp beni yatırdımı elime ne geçerse duvara atıp kırdığım vve bu yüzden 1 telefon 2 klavye değiştirdiğimi aşırı derecede agrasifleştiğimi ama knighttayken odamda kimse yokken aşırı derecede sakin olduğumu biliyorum msn den kız artık titretirken bişeyler yazarken eğer ardreamdaysam kıza direk engeli attığımı ve bu yüzden beni tekmelediğini çok iyi biliyorum en son 7-*8 ay önce sinemaa gittiğimi psikolojik sıkıntıya girdiğimi aşşaya inip bakkaldan ekmek aldığımı zor hatırlarım ve en sonunda benim için hayırlısı oldu anvil e teşekkür ederim itemlerimin hepsini yaktı benim için hayırlı oldu şimdi kız bakıyorum ne bilim ödevlerimi yapıyorum akşamları annem babamla oturup dvd de film izliyorum dizileri izliyorum okuldan tebrik msjları alıyorum dükkana gidip babama yardımcı oluyorum arada arkadaşlarla geziyoruz sınıf arkadaşlarımla çok vakit geçiriyorum şimdi çok rahatım bıraktım çünkü gerçekten inandım ve bıraktım benimle birlikte bir arkadaşım daha vardı aynı şekildeydi nerdeyse sınıf tekrarı yaptı dersleri iyiydi onunda hem şimdi bu yıl okul açılalı 3 hafta oldu ve 7gün devamsızlığı var bu yıl yine kalır sonra tekmeği yer neyse çok konustum şükür ki ko bitti ama içimde yinede ko ya yatkınlık var allahtan item yok çarıda küçük çocuğun birine verdim çarımda yok ama 59 lwl fll item assasin verseler düşünürüm ama bu sefer eskisi gibi değil tamamiyle en fazla 3 saat

• bıraktım rahatım darısı isteyipte bırakamayanlara
  • quote:

Orjinalden alıntı: erensokar

30 tane yzan varsa 27 si geçerli ben 59 lwl ken ardreamda günde 5k np kasacam savaş günleri 3 savaşa girip kafada işaret çıkarıp ardreamda şekil yapacam attila bekleyip item yapıcam clan kurup clanla sürekli ilgilenecem diye ...

geçen sene g*t zoruyla sınıfı geçtim knight oynamıyoken 4.65 ortalamam vardı bu yıl 2.55 ile zor geçtim alttan ders bırakarak hemde
    ailemle akşam yemeğinde dail birlikte olmuyorum pc başında yemek yiyorum annem odama girince bağırıp çağırıyorum babam bilgisayarı kapatmak istediğinde hadi geç oldu yat dediğinde içimden sie deyip devam ediyorum babam kac sefer sabah 5 te yakaladı beni kaç sefer sabah sabah evde harp a girdim hatırlamıyorum okula gider gitmez bir gün önceki pk maceralarımı -boss maceralarımı anlattığımı hoca bişeyler yazdırırken ben shard raptor resimleri çiziyordum ailemi okula kaç kere çağırdılar bu çocuğa noldu taktir alan öğrenci devamsızlık yapmayan öğrencinin dersleri zayıf daha ilk dönem 19 gün devamsızlığı var dediklerini rapor alarak sınıfı geçtiğimi sabah okula gidiyorum diye evden çıkıp 10 dk dolaşarak eve gelip hemen ko ya girdiğimi hatırlamıyorum bile çok oldu hele savaş zamanları biriyle vs yaparken 1-2 kişi arkadan ks yapıp beni yatırdımı elime ne geçerse duvara atıp kırdığım vve bu yüzden 1 telefon 2 klavye değiştirdiğimi aşırı derecede agrasifleştiğimi ama knighttayken odamda kimse yokken aşırı derecede sakin olduğumu biliyorum msn den kız artık titretirken bişeyler yazarken eğer ardreamdaysam kıza direk engeli attığımı ve bu yüzden beni tekmelediğini çok iyi biliyorum en son 7-*8 ay önce sinemaa gittiğimi psikolojik sıkıntıya girdiğimi aşşaya inip bakkaldan ekmek aldığımı zor hatırlarım ve en sonunda benim için hayırlısı oldu anvil e teşekkür ederim itemlerimin hepsini yaktı benim için hayırlı oldu şimdi kız bakıyorum ne bilim ödevlerimi yapıyorum akşamları annem babamla oturup dvd de film izliyorum dizileri izliyorum okuldan tebrik msjları alıyorum dükkana gidip babama yardımcı oluyorum arada arkadaşlarla geziyoruz sınıf arkadaşlarımla çok vakit geçiriyorum şimdi çok rahatım bıraktım çünkü gerçekten inandım ve bıraktım benimle birlikte bir arkadaşım daha vardı aynı şekildeydi nerdeyse sınıf tekrarı yaptı dersleri iyiydi onunda hem şimdi bu yıl okul açılalı 3 hafta oldu ve 7gün devamsızlığı var bu yıl yine kalır sonra tekmeği yer neyse çok konustum şükür ki ko bitti ama içimde yinede ko ya yatkınlık var allahtan item yok çarıda küçük çocuğun birine verdim çarımda yok ama 59 lwl fll item assasin verseler düşünürüm ama bu sefer eskisi gibi değil tamamiyle en fazla 3 saat

iyi yapmışın da, kız nasıl bakılır onu anlamadım

• bi kere bagimli die bie sey YOKTUR. bunu ilk önce kafaniza sokun cünkü bir insan bişeyi yapmak istemesse yapmaz.... o kendine kalmistir...

msela ben sigara iciorum ama istedigimdede bırakabiliorum bagimlilik yapar dionuz sigara ama ben bunu arkadaslarima kanitladim.... ve hepsinin agzi acik kaldi

ben sigarayi biraktim 3 ay arklara göstermek için...sonra arkadaslar dedi tamam al yak anladik istediginde birakılıo die yani ben iciorum ama bagimli deilim istedigim zaman birakabiliorum

O YÜZDEN BAGIMLILIK DİE BİŞİ YOK...
  • hergün 2 saat oyunumu oynarım işime gidip gelir ramazandan dolayısıyla gece 4 te kalkıp yarım saat boss bakar ve yatarım , bir çok arkadas görüyorum günlük harçlığı dahi oyuna yatırıyor okul yerine kafelerde geziyor. gerçi bunlar hiç birimizin sorunu değil kişi kendini düşünmüyorsa maksat eğlenmek iyi zaman geçirmek tabi hırs yapmadığın sürece. turizm sektöründe çalıştığım halde bana herhangi bir zorluk oluşturmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tekseker -- 5 Ekim 2007; 10:10:43 >
  • KoSKoCa aLintidir Yasisini Görmedin Herhal. Yada MiralayTürk Teşekkür Ederim aLintidir mi yasmasini Beqliordun.? NeySe Çok GüSeL Yazmişsin. BunLar Aci GerceKLer. Fhakat Bu oYun KeLePÇeyi Çok Dan Wurmuş BizLere BaqLandiq Birakamioruz. İrade MeSeLeSi Bu.

quote:

Orjinalden alıntı: K3N6N

MiraLayTurK

Altına Alıntı Yazsaydın Keşke
    05-Aralik-2006 Saat 04:05

http://www.oyunyama.com/forum/forum_posts.asp?TID=7046

• Beyler bazıları kendisini etkilemediğini felan söylemiş. Bu yazı herkesi etkilicek diye bir kaide yok.Ben okudugum zaman yanlış yaptıgımı tekrar hatırladım hergün bildigime ragmen. Üni. 3 Sınıfta okuyorum.Alttan baya ders var.çoğunun nedenide bu oyun gibi. Herkeste bağımlılık yapmaz.Çünkü size Zevk verebilen rahatlıkla adam ve boss kesebileceginiz bir character lazım.

Yapmakta oldugumuz hatayı biliyoruz ama Knight Bağımlılık yaratan maddeler içeriyor.Yakında kanserde başlar
  • Bende bu kek oyunu çok az oynayanlardanım.Lise 2 sayısal öğrencisiyim bi tek sınav günlerinde 1-2 saat göz gezdiririm hepsi o kadar ama teşekkürü kaçırdım açıkçası bende hiç çalışmadan bu kadar başarılı olmamı anlayamıyorum heralde makarayla karışık dersleri dinliyorum ama 2 sene sonra Öss var o zaman ne yapıcam hep kendimi ders çalışıcam diye koşullandırsamda olmuyor işte bakalım nasıl geçicem bu engeli.Okulda da hiçbir sorunum yok zaten önde gelenlerindenim okulun bi yamuk olursa paketleyip yollarım evinde sevdiğim kız için kaç tane teklifi red ettim mallık ettim nese onuda takmıyorum bu ara çok fazla makara yapıyorum yakında başıma birşey gelicek diye korkuyorum bide kızı unuttum ayağındayken kız bu ara bana asılmaya başladı bende ne yapıcağımı bilmiyorum ama gayet iyi şimdilik hayatım amma çok felsefe yapmışım yav...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi G M -- 5 Ekim 2007; 10:32:40 >

• Yam ama şimdi doğruya doğru okuldaki bunak hocaların dırdırını çekmek var gidip adam kesmek var devamsızlık desen git sağlık ocaana abi kızla çıkçam rapor verirmisin diom 10 kaatta adama verdinöi yazıyo 2 gün izin sınavlar desen 2 soru önden 2 soru arkadan baksan hocada yardım edio zaten 45 felan alırsın okulda hocalarımı çekecem yav
  • yaw ben oyunu bıraktım 5 6 ay oldu bir suru kız arkdası degiştirdim.Kızların kalbini cok kırdım daha kotu olmadımı sizce
  • quote:

Orjinalden alıntı: Karşıyakalı™

oyunu bırakma hıssı bıle olusmadı

• bıraktım ben zaten
  • oyunu bıraktım zaten ama yazdıklarının %90ı dogru %70inde ise sanki beni tarif ediyosun
  • quote:

Orjinalden alıntı: K3N6N

Sağol MiraLayTurK
    Emeğe Saygı

+1
  • quote:

Orjinalden alıntı: DieselTRoniC

60+ Kasmadıgım için beni fazla etkilemiyor. Sadece stress atmak için 2/3 saat akşamları takılırım o kadar

keşke bende senin gibi olsam
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.